Ohrádka před krbová kamna

1790
27.11.04 22:34

Ohrádka před krbová kamna

Ahoj maminky,

chtěla bych vás poprosit o radu. Doma v kuchyni máme krbová kamna. Malému je teď 6 měsíců, takže bude za chvíli lézt a chodit a teď řešíme, co před ta kamna dát, aby na ně nepadl nebo se třeba jen neopřel. Zajímal by mě spíš asi materiál, z kterého vyrobit ohrádku.
Nemáte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za radu.

Ahoj Miroušek + Pepča 6m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
27.11.04 22:49

Moje sestra vyřešila stejný problém tak, že před kamna upevnily 3 strany ze staré postýlky, jen už si nevzpomínám, jak je měly připevněné. Přesto si její děti ruce popálily, myslím, že jednou proto, že si už chodící dítě přisunulo ke kamnům křeslo a nahnulo se přes tu ohrádku. Já mám také 6 měsíční dítě, které ještě neleze. Ale až poleze, tak v krbových kamnech topit nebudeme, dokud nebude dítě větší, nebo budeme topit jen když dítě bude spát nebo nebude doma - kamna nejsou náš hlavní zdroj vytápění.
Martina

• Citovat
  • Upravit
1790
28.11.04 09:45

Ahoj Martino,

děkuji za radu. My bychom v kamnech topit chtěli i když je taky může přejít na elektřinu. Doufám, že když bude s kamny vyrůstat, tak si zvykne a nepůjde k nim. Největší strach mám, že mu to třeba podjede po linu nebo dlažbě a nebo že zakopne a padne na ně. Brrrr radši na to ani nemyslím. Každopádně přeji i vám, aby se nestal nějaký úraz a ať mimčo roste.
Ještě musím napsat, že moje 6-ti letá neteř na ně taky sáhla, i když jsem jí snad 1000 x říkala, že to pálí. Ale naštěstí se jen ťukla do prstu.

Miroušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.1.12 17:43

Taky máme kamna v kuchyni a přesně tohle budu muset brzo řešit. Snad nějaký pletivo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí