Ohřev příkrmů na cestách

19.11.11 18:16

Ohřev příkrmů na cestách

Ahojda holky, prosím o radu. Naše malá Martinka už začíná papkat kašičky a mrkvičky (příkrmy od Hamé)a protože s manžílkem dost cestujeme po babičkách a kámoškách, jsme dost v autě a ne vždy je po ruce mikrovlka.
PORADITE jak se dají příkrmy na cestě ohřát?
Moc moc Vám děkuji.
Klára :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
19.11.11 18:17
Klárka Tůmová píše:
Ahojda holky, prosím o radu. Naše malá Martinka už začíná papkat kašičky a mrkvičky (příkrmy od Hamé)a protože s manžílkem dost cestujeme po babičkách a kámoškách, jsme dost v autě a ne vždy je po ruce mikrovlka.
Moc moc Vám děkuji.
Klára :-) :-) :-) :-)

Máme ohřívačku do auto :palec: Davá se tam,kde je „zapalovač“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.11.11 18:18
Katka86 píše:
Klárka Tůmová píše:
Moc moc Vám děkuji.
Máme ohřívačku do auto,strká se do zapalování :palec: :palec:

Take jsem mela a nebo jsem ohrala kdekoliv v restauraci nebo na benzince.
Ohrivacka se ale opravdu osvedcila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.11 18:19
Katka86 píše:
Klárka Tůmová píše:
Moc moc Vám děkuji.
Máme ohřívačku do auto :palec: Davá se tam,kde je „zapalovač“

Ahoj, to právě nemáme. Jak to vypadá? Díky Klára :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.11.11 18:20

my máme tenhle a je supr:
http://www.matulda.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.11.11 18:22

Je to neoprén,takže jde suprově natáhnout i na široké láhve :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.11.11 18:25

bud ohrivacka nebo po ceste benzinky restaurace apod. pripradne se nase dite naucilo to jist i studeny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.11.11 18:27
mikitaa píše:
bud ohrivacka nebo po ceste benzinky restaurace apod. pripradne se nase dite naucilo to jist i studeny :-)

Studený příkrm? 8-o Jako i masozeleninu třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.11.11 18:28
Katka86 píše:
mikitaa píše:
bud ohrivacka nebo po ceste benzinky restaurace apod. pripradne se nase dite naucilo to jist i studeny :-)
Studený příkrm? 8-o Jako i masozeleninu třeba?

jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
19.11.11 18:30

ahojky,bud ohrivacka do auta,nebo termoska a ohrat ve vodni lazni,pripadne benzinky,restaurace po ceste-v mikrovlnce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
19.11.11 18:37

My jednou, když jsme v zimě jezdily tak 3 hodny autem na kontoly k lékaři do Brna, tak jsem to dělala tak, že jsems i vzala termosku s vřelou vodou, normální misku s uzávěrem, dala tam příkrm zalila vodou - zavřený příkrm a zavřela víko a stačilo to tak být 5,10 min a bylo to teplé..
:mrgreen: :mrgreen: tak nedá se no, člověk musí vymýšlet, i blbosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.11.11 18:37

Tak když vyjde zeleninový jídlo na nějakou cestu nebo někde kde nejde ohřát, dávám přesnídávku, ovoce, rohlík … Ale studený to zdlábnou taky, ono stejně než do nich nacpeš celou porci, tak to vystydne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.11.11 18:38
kvaček píše:
My jednou, když jsme v zimě jezdily tak 3 hodny autem na kontoly k lékaři do Brna, tak jsem to dělala tak, že jsems i vzala termosku s vřelou vodou, normální misku s uzávěrem, dala tam příkrm zalila vodou - zavřený příkrm a zavřela víko a stačilo to tak být 5,10 min a bylo to teplé.. :mrgreen: :mrgreen: tak nedá se no, člověk musí vymýšlet, i blbosti

Já tenhle ohřev praktikuju doma. Mikrovlnku nemáme, takže uvařit vodu v konvici, nalít do hrnce a ponořit nádobu s jídlem/mlíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.11.11 18:38
hofka píše:
Tak když vyjde zeleninový jídlo na nějakou cestu nebo někde kde nejde ohřát, dávám přesnídávku, ovoce, rohlík … Ale studený to zdlábnou taky, ono stejně než do nich nacpeš celou porci, tak to vystydne:-)

Já mám i neoprenový termoobal :mrgreen: takže my krmemí studeným neznáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.11.11 18:39
hofka píše:
kvaček píše:
My jednou, když jsme v zimě jezdily tak 3 hodny autem na kontoly k lékaři do Brna, tak jsem to dělala tak, že jsems i vzala termosku s vřelou vodou, normální misku s uzávěrem, dala tam příkrm zalila vodou - zavřený příkrm a zavřela víko a stačilo to tak být 5,10 min a bylo to teplé.. :mrgreen: :mrgreen: tak nedá se no, člověk musí vymýšlet, i blbosti
Já tenhle ohřev praktikuju doma. Mikrovlnku nemáme, takže uvařit vodu v konvici, nalít do hrnce a ponořit nádobu s jídlem/mlíkem.

Taky nemáme mikrošku,takže ohřívám uplně stejně jako ty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect