Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Klárka Tůmová píše:
Ahojda holky, prosím o radu. Naše malá Martinka už začíná papkat kašičky a mrkvičky (příkrmy od Hamé)a protože s manžílkem dost cestujeme po babičkách a kámoškách, jsme dost v autě a ne vždy je po ruce mikrovlka.
PORADITE jak se dají příkrmy na cestě ohřát?
Moc moc Vám děkuji.
Klára![]()
![]()
![]()
Máme ohřívačku do auto
Davá se tam,kde je „zapalovač“
Katka86 píše:Klárka Tůmová píše:Máme ohřívačku do auto,strká se do zapalování
Ahojda holky, prosím o radu. Naše malá Martinka už začíná papkat kašičky a mrkvičky (příkrmy od Hamé)a protože s manžílkem dost cestujeme po babičkách a kámoškách, jsme dost v autě a ne vždy je po ruce mikrovlka.
Moc moc Vám děkuji.
Klára![]()
![]()
![]()
![]()
Take jsem mela a nebo jsem ohrala kdekoliv v restauraci nebo na benzince.
Ohrivacka se ale opravdu osvedcila.
Katka86 píše:Klárka Tůmová píše:Máme ohřívačku do auto
Moc moc Vám děkuji.
Klára![]()
![]()
![]()
Davá se tam,kde je „zapalovač“
Ahoj, to právě nemáme. Jak to vypadá? Díky Klára
![]()
my máme tenhle a je supr:
http://www.matulda.cz/detail.php?…
Je to neoprén,takže jde suprově natáhnout i na široké láhve ![]()
bud ohrivacka nebo po ceste benzinky restaurace apod. pripradne se nase dite naucilo to jist i studeny ![]()
mikitaa píše:
bud ohrivacka nebo po ceste benzinky restaurace apod. pripradne se nase dite naucilo to jist i studeny
Studený příkrm?
Jako i masozeleninu třeba?
Katka86 píše:mikitaa píše:Studený příkrm?
bud ohrivacka nebo po ceste benzinky restaurace apod. pripradne se nase dite naucilo to jist i studenyJako i masozeleninu třeba?
jo
ahojky,bud ohrivacka do auta,nebo termoska a ohrat ve vodni lazni,pripadne benzinky,restaurace po ceste-v mikrovlnce
My jednou, když jsme v zimě jezdily tak 3 hodny autem na kontoly k lékaři do Brna, tak jsem to dělala tak, že jsems i vzala termosku s vřelou vodou, normální misku s uzávěrem, dala tam příkrm zalila vodou - zavřený příkrm a zavřela víko a stačilo to tak být 5,10 min a bylo to teplé..
tak nedá se no, člověk musí vymýšlet, i blbosti
Tak když vyjde zeleninový jídlo na nějakou cestu nebo někde kde nejde ohřát, dávám přesnídávku, ovoce, rohlík … Ale studený to zdlábnou taky, ono stejně než do nich nacpeš celou porci, tak to vystydne:-)
kvaček píše:
My jednou, když jsme v zimě jezdily tak 3 hodny autem na kontoly k lékaři do Brna, tak jsem to dělala tak, že jsems i vzala termosku s vřelou vodou, normální misku s uzávěrem, dala tam příkrm zalila vodou - zavřený příkrm a zavřela víko a stačilo to tak být 5,10 min a bylo to teplé..![]()
Já tenhle ohřev praktikuju doma. Mikrovlnku nemáme, takže uvařit vodu v konvici, nalít do hrnce a ponořit nádobu s jídlem/mlíkem.
hofka píše:
Tak když vyjde zeleninový jídlo na nějakou cestu nebo někde kde nejde ohřát, dávám přesnídávku, ovoce, rohlík … Ale studený to zdlábnou taky, ono stejně než do nich nacpeš celou porci, tak to vystydne:-)
Já mám i neoprenový termoobal
takže my krmemí studeným neznáme ![]()
hofka píše:kvaček píše:Já tenhle ohřev praktikuju doma. Mikrovlnku nemáme, takže uvařit vodu v konvici, nalít do hrnce a ponořit nádobu s jídlem/mlíkem.
My jednou, když jsme v zimě jezdily tak 3 hodny autem na kontoly k lékaři do Brna, tak jsem to dělala tak, že jsems i vzala termosku s vřelou vodou, normální misku s uzávěrem, dala tam příkrm zalila vodou - zavřený příkrm a zavřela víko a stačilo to tak být 5,10 min a bylo to teplé..![]()
Taky nemáme mikrošku,takže ohřívám uplně stejně jako ty ![]()

Moc moc Vám děkuji.
Klára