Ohřívací lahev v těhotenství

134
3.6.14 20:36

Ohřívací lahev v těhotenství

Dobrý den,
chtěla bych se touto cestou optat zda-li některá z Vás nemá zkušenosti v těhotenství s ohřívací lahví - na bolesti břicha. Zda-li se může přikládat nebo ne. Normálně se do ní lije převařená voda v konvici.
Předem děkuji za info. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
3.6.14 20:39

Já si to dala na začátku prvního těhotenství. Bolelo mě břicho a nějsk mi nedošlo že by se to asi nemělo. Nic se nestalo a narodilo se mi zdravé miminko. Ale už jsem to pak radši nikdy neudělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
3.6.14 20:41

Jo, můžeš, ale hlavně by mělo být jasné, proč tě břicho bolí, jestli senerozjíždí potrat/porod, nehytátě žlučník atd. Ale na zaražený prdy úplně v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.6.14 20:42

Jsem ve 12. týdnu těhotenství, bolesti jsou neustále. Zkoušela jsem i čaj pro těhotné s neupěšným výsledkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
3.6.14 20:46

Jako te boli zaludek nebo bricho? Pokud ti neni. dobre, bez k lekari, prohrivat brichonpres dite asi mit smysl nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.6.14 20:49

U lékaře jsem byla už několikrát, pořád poslouchám to samé musíte na gynekologii. Tak slyším - to je pouze bolest že roste děloha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
3.6.14 20:51

No, tak to holt budes muset vydrzet :nevim:
Caj pro tehotne ti moc nepomuze, to je proste jen caj, co muzou tehotny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
3.6.14 21:03

@nevernamrcha prý by moc teplo na břicho nemělo kvůli hrozbě potratu, ale já jako milovnice horké sprchy jsem se to dozvěděla až někdy ve třetím trimestru a dítě jsem dokonce přenášela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
3.6.14 21:09

@nevernamrcha Zalezi asi kdy v tehotenstvi :nevim: Hrozne rada relaxuji v horke vode ale ze zacatku jsem mi nedelal dobre ani horka sprcha-bolelo me bricho tim vic a jeste jsem mela vycitky. Od druheho trimestru me nic nedela ani horka vana ;)
A bolesti bricha jsem mela do 4 mesice neustale. Je to pry normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25180
3.6.14 21:44

To tě bolí tak, že tomu musíš pomoct? Šla bych k doktorovi… mě teda sem tam taky bolel dost, ale tohle bych neudělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.6.14 07:44

@nevernamrcha vydržet. Teplo na břicho v těhotenství nepatří. Navíc celý první trimestr se nedoporučuje ani moc horká vana nebo sprcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí