Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
chtěla bych se touto cestou optat zda-li některá z Vás nemá zkušenosti v těhotenství s ohřívací lahví - na bolesti břicha. Zda-li se může přikládat nebo ne. Normálně se do ní lije převařená voda v konvici.
Předem děkuji za info. ![]()
Já si to dala na začátku prvního těhotenství. Bolelo mě břicho a nějsk mi nedošlo že by se to asi nemělo. Nic se nestalo a narodilo se mi zdravé miminko. Ale už jsem to pak radši nikdy neudělala
Jo, můžeš, ale hlavně by mělo být jasné, proč tě břicho bolí, jestli senerozjíždí potrat/porod, nehytátě žlučník atd. Ale na zaražený prdy úplně v klidu
Jsem ve 12. týdnu těhotenství, bolesti jsou neustále. Zkoušela jsem i čaj pro těhotné s neupěšným výsledkem.
Jako te boli zaludek nebo bricho? Pokud ti neni. dobre, bez k lekari, prohrivat brichonpres dite asi mit smysl nebude.
U lékaře jsem byla už několikrát, pořád poslouchám to samé musíte na gynekologii. Tak slyším - to je pouze bolest že roste děloha…
No, tak to holt budes muset vydrzet ![]()
Caj pro tehotne ti moc nepomuze, to je proste jen caj, co muzou tehotny
@nevernamrcha prý by moc teplo na břicho nemělo kvůli hrozbě potratu, ale já jako milovnice horké sprchy jsem se to dozvěděla až někdy ve třetím trimestru a dítě jsem dokonce přenášela ![]()
@nevernamrcha Zalezi asi kdy v tehotenstvi
Hrozne rada relaxuji v horke vode ale ze zacatku jsem mi nedelal dobre ani horka sprcha-bolelo me bricho tim vic a jeste jsem mela vycitky. Od druheho trimestru me nic nedela ani horka vana ![]()
A bolesti bricha jsem mela do 4 mesice neustale. Je to pry normalni.
To tě bolí tak, že tomu musíš pomoct? Šla bych k doktorovi… mě teda sem tam taky bolel dost, ale tohle bych neudělal.
@nevernamrcha vydržet. Teplo na břicho v těhotenství nepatří. Navíc celý první trimestr se nedoporučuje ani moc horká vana nebo sprcha.