Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahooj ahooj…vzhledem k tomu že ještě je brzy oznamovat známým své těhotenství, jsem založila tuto diskusi abych se měla aspoň s kým radovat z „čerstvého“ budoucího miminka
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky, jsem 4+5 tt..ve ctvrtek jdu na prvni utz, ale asi jeste nic neuvidime…ale mam moc radost..
Ahoj holky, mám doma 8mi měsíčního syna a dneska jsem objevila na testu dušíka…budu testovat ještě znovu ve čtvrtek ráno, teda popravdě jsem z toho dost vykolejená…miminko s přítelem chceme, chtěli jsme i děti po sobě, ale nečekala jsem že tak brzo, o malého jsme se snažili 15 měsícu a ted že by se to povedlo hned po 2 měsících? No uvidíme…
Ahoj holky
já bych dle poslední MS měla být 5+5 tt
na UTZ jdu 20.6., protože na prvním(minulý týden) byl vidět zatím jen váček ![]()
já mám podle poslední MS termín 26.1., kolikátý tt to je přesně, to nevím, zatím to nějak nepočítám
na durhou kontrolu jdu příští středu, minulé pondělí byla vidět dutinka ![]()
@slavuska1 píše:já mám podle poslední MS termín 26.1., kolikátý tt to je přesně, to nevím, zatím to nějak nepočítám
na durhou kontrolu jdu příští středu, minulé pondělí byla vidět dutinka
to bys mohla být 6+1, protože já mám podle MS termín porodu 29.1. ![]()
@CarrieJT píše:
to bys mohla být 6+1, protože já mám podle MS termín porodu 29.1.
no možný to je, ale myslela jsem, že jsem víc ![]()
@Jitus.Slavickova také bych byla 4+5tt pokud se mi to potvrdí…termín 5.2
Holky já nevím jestli se radovat nebo co…přítel(za 4 dny manžel
) má noční…a já tu sedím a furt zkoumám ten test…a v postýlce v ložnici mi spí 8 měsíční syn…mně fkt hrábne ![]()
Ahoj holky, já jsem v 5+3tt (poslední MS 26.4.2014). Na první kontrolu mám jít až 20.6. doufám, že bude vše ok ![]()
@Cristyna to je fajn ze tady je jeste nekdo semnou…no raduj se, urcite to bude vse ok…ja cekam prvni, pred dvema lety jsem potratila v 9tt…ted uz to snad vyjde…
@Ednička píše:
Ahoj holky, já jsem v 5+3tt (poslední MS 26.4.2014). Na první kontrolu mám jít až 20.6. doufám, že bude vše ok
já jdu taky 20.6.
![]()
@Jitus.Slavickova Tak to ti moc přeju, hlavně ať je vše v pořádku…A ty už si byla na gyndě? Nebo sis dělala jen test? Já mám tu čárku hodně slaboulinkou, sotva je vidět
tak nevím jestli to nebude jen planý poplach…
Ahoj! Taky se přidávám. ![]()
@Cristyna mi v ložnici spí 12,5 měsíční klučík. O nej jsme se snažily rok a pul a tohle mrne se nejsk protlačilo samo.
Ani jsme nestihly se snažit
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat