Čerstvé těhulky s TP leden/únor 2015

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3374
5.6.14 08:37

@Jitus.Slavickova Tak držím palečky a dej pak vědět…:-)

• načítám...
2352
5.6.14 08:38
@Cristyna píše:
@drlucka Vážně? No řikám si jak to zvládnu, ale když tak nad tím přemýšlím, člověku vlastně nic jiného nezbyde že…mně to štve hlavně kvuli tomu studiu, to dodělat chci a představa zas toho kolotoče, tahání mimča do školy, na zkoušky, to je šíleny…:(

jj je to těžké, úplně jsem se vrátila v čase a vzpomínám, jak jsem to taky řešila:co budu dělat, že to nezvládnu, taky jsme na tom finančně nebyli dobře, manžel rozvedený a platil ještě alimenty na dcerku a jeho bývalá ještě ke všemu chtěla do TP 200.000,–,byla jsem opravdu hotová, vím jak se cítíš :hug:,ale teď toho nelituji, taky bych si to nenechala vzít, když už nám bylo naděleno :).Ale zvládla jsem to a jsem na sebe hrdá. A to my bychom se měli chválit pořád, co v životě vydržíme, že holky :potlesk: :srdce:

• načítám...
302
5.6.14 08:39

@Cristyna, neboj, ono se to vždycky všechno zdá strašně tragický a nakonec se to zvládne, musí se to zvládnout. Podle toho, jak píšeš, tak jsi velmi statečná a zodpovědná a z té zodpovědnosti plynou právě ty obavy. Kdybys byla nazodpovědná, tak to hodíš za hlavu a čekáš, jak to dopadne. Ale s Tvým přístupem to dobře dopadne. Navíc jsme teď všechny ovlivněné hormony, mě už tu taky hrabe. Tím, že jsem otěhotněla, tak jsem se vlastně rozloučila se svou prací, přestěhovala se mezi lidi, které neznám, moje podnikatelské aktivity jsou taky fuč a já tu sedím, v cizím městě, nikoho neznám a přemýšlím, co tu vlastně dělám. :-( Přitom taky řeším školu :-(

• načítám...
251
5.6.14 08:39

@Cristyna ze jak rika drlucka urcite do zvladnes, asi je to proste pro tebe sok a nevis jak to vse zvladnes, ale myslim ze az to dalsi miminko budes mit v naruci tak ti doda tolik sily a radosti ze to pujde samo, hmm.. ;) a to jak se na tebe bude nekdo koukat na to bych se vykaslala uz uplne.. je to tvuj zivot a prave hrde jim bych ukazala ze se toho nebojim a zvladnu to!! :palec: deti jsou zazrak :srdce: a skola, vim..urcite je to pro tebe velice dulezite ale kdybys nahodou nezvladala tak i dalkove studium jde treba na rok prerusit, ne??a jak by male povyrostlo zase by ses na to vrhla :dance: uvidis, preju mooc sily :hug:

• načítám...
302
5.6.14 08:41

@Jitus.Slavickova, a kam jezdík k panu doktorovi?

• načítám...
2352
5.6.14 08:44
:palec: :potlesk:
  • načítám...
2352
5.6.14 08:44
@drlucka píše: :palec: :potlesk:

souhlasím s lemu

• načítám...
5239
5.6.14 08:47

Holky taky to nebudu mit lehky, jsem ve zkusebce, navic diabeticka, takze rizikovy me nemine, takze patrne prijdu o praci, s tatinkem maliho je to nahnuty, ten zatim nevi ze tehu jsem a pocitam ze se na nas vykasle, ma jet pracovne na slovensko..ale verim ze to zvladnem, vsechny…:) ja jelikoz nepochazim z prahy jezdila jsem na gyndu da kostelce nad labem a to je z prahy pul den zabitej, tak jsem na netu nasla pana doktora co bere novy pacientky :)

• načítám...
302
5.6.14 08:50

@Jitus.Slavickova, koukám, že všechny s něčím bojujeme, ale nejdůležitější jsme pořád my a ten malý zázrak v nás :-) :-)

• načítám...
3374
5.6.14 08:54

Holky děkuju moc za podporu, to jsem potřebovala slyšet… @Gab9 také jsem se přestěhovala(bydlíme tu 8 měsicu)a v podstatě tu furt nikoho neznam..s kočárem pořád sama, je to naprd…A mužu se zeptat kolik ti je? Co studuješ?

Já tu pořád řeším svoje problemy, ale koukám, že každá máme něco… Holky ještě jednou moc děkuju za podporu! @lemu S tou školou je to blbý, muj rok je bohužel poslední rok otevřený obor dálkově, takže když bych na rok přerušila už bych se neměla kam vratit…

• načítám...
3374
5.6.14 08:55

@drlucka Obdivuju tě :hug: a děkuju :hug: doufám, že si na to taky jednou vzpomenu a budu na sebe hrdá :hug:

• načítám...
302
5.6.14 08:59

@Cristyna, studuji vejšku - ekonomku, ale pořád jsem to kvůli práci přerušovala, byla jsem pracovně vyslaná mimo a pak toho bylo hodně a teď už to musím dodělat i kdyby se dělo nevím co a já si tu vesele otěhotním, za což jsem tedy strašně šťastná, ale je toho teď strašně moc nového a moje hormony to chvílema nedávají. Byla jsem v Praze, kde jsem měla práci, na vedlejšák jsem dělala účetnictví, rozjíždělo se mi fotografování a teď jsem úplně mimo a mám být plně závislá na chlapovi. To je pro mě strašně jiné. Samozřejmě, že to k tomu patří, ale pro mě je to nezvyklá situace. Je mi 34, od 16ti makám a starám se o sebe sama a teď je to najednou všechno jiné.
Ale když mě tyhle stavy přejdou, tak se nad tím zamyslím a můžu být vlastně strašně šťastná. A jsem, roste ve mně moje největší štěstí a to ostatní nějak zvládnu, jen to pojedu zase všechno od začátku, ale to k tomu patří. :-) :-) kolik je Tobě?

• načítám...
5239
5.6.14 09:04
@Gab9 píše:
@Jitus.Slavickova, koukám, že všechny s něčím bojujeme, ale nejdůležitější jsme pořád my a ten malý zázrak v nás :-) :-)

Presne tak, jsme zensky a tak to zvladnem, co to tu ctu ja sem na tom jeste dobre oproti ostatnim :) ale mi to dame, uz kvuli tem stestickum co mame v sobe, holky muzu vedrt, je tu nektera z Prahy? nebo okoli prahy? nebo sem tady z velkomesta sama? :)

• načítám...
3374
5.6.14 09:10

@Gab9 Ty jo tak to toho máš teda taky hafec…no mně je 22 :D :D rok jsem učila v MŠ pak se mi narodil Pepínek no a ted jsem s nim doma, studuju učitelství pro 1.stupen na pedagogické fakultě…v sobotu se budu vdávat tak jsem se těšila jak si dám konečně svoje oblíbeny pití a ono prd, hlavně že jsem se nechtěla vdavat těhotná tak jsme to odložili až na ted no a ja jsem zas těhotná..:D @Jitus.Slavickova Ja jsem z Votic, to je kousek od Benešova u Prahy…jestli víš kde to je…

• načítám...
302
5.6.14 09:13

@Jitus.Slavickova @Cristyna, já jsem teď nově u Budějovic, ale jinak mám byt na kraji Prahy, takže občas se otočím i tam. Přes Votice jezdím sem do Budějovic :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100