Čerstvé těhulky s TP leden/únor 2015

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
318
5.6.14 09:46

Ahojky holky, tak jsem včera zjistila na testu //, takže zřejmě patřím mezi Vás :-) Od ledna co jsem vysadila HA jsem neměla MS, takže se nemám čeho chytnout jak dlouho jsem těhotná, ve středu jdu k lékaři, tak uvidíme :-)

• načítám...
5239
5.6.14 09:46

No holky, jdu se hodit do gala a sletim za tim doktorem, jeste neco snist, snidane byla asi malo..

• načítám...
302
5.6.14 09:58

@Cristyna, posílám odkaz na fotky: http://vasefoto.webnode.cz/…detske-foto/#! Ta princezna s foťáčkem je naše. :-)
Holky, taky vykukuje sluníčko, to je nádhera, vypadalo to na zamračený den a teď se to vybírá.

• načítám...
2352
5.6.14 10:00

@Gab9 ty fotky jsou nádherné a princezna je úžasná, opravdu přirozené :potlesk: šikulka :potlesk:

• načítám...
302
5.6.14 10:04

@drlucka, to jsem moc ráda, že se líbí :-) :-) focení mě baví, takže fotím pro zábavu a hlavně pro radost maminek i dětí. Občas to trvá déle, protože děti jsou nevyzpytatelné a některé stydlivé, jiné nejsou zvyklé na foťák, ale většinou se nakonec něco zadaří. Za tím malým cvrčkem co je tam na motorce a na dětském hřišti jsem byla 3× než se se mnou zkamarádil :-) :-) je to takový malý umíněný mamánek a když se špatně vyspí, tak nevyleze z pod máminy sukně :-)

• načítám...
2468
5.6.14 10:07
@Cristyna píše:
@bamino děkuju jsem ráda, že mi aspoň někdo rozumí…mi povídej, finančně na tom taky nejsme nejlip, hypoteka, kupovali jsme starej barak, takže furt něco se předělává, ted jsme měli nakonci roku v planu udělat malymu pokoj…
Ja to prostě fkt nedavam…vždycky jsem chtěla hodně dětí, aspon tři…ale ne takhle rychle…samozřejmě nikdy bych si to nenechala vzit, to mě ani nenapadlo, jak řikáš, když přišlo, tak to tak má být, ale musím si na to prostě zvyknout..ale ted jsem z toho tedy hotova..už to vidím jak se mě všichni ptaj: A jak jako si myslíš, že doděláš tu školu? Popravdě..ja nevim…už ted je to šileny…:(

také mame starší dum v polorekonstrukci a díte nebylo v planu už žadné dítko nebylo takže jsme vanu predelali na sprcháč a desím se i dalšího porodu a finance jsou take kapitola nemluve o tom že tretíííí

• načítám...
2352
5.6.14 10:07

@Gab9 tomu věřím, že to dá práci, některé dítka jsou nejen mamánci ale i berani, to mám i doma :lol:,kdyby jsi nebyla tak zdaleka hned by jsi měla u mě kšeft :palec:

• načítám...
302
5.6.14 10:12

@drlucka, tak třeba něco vymyslíme, nemusí to být jen za účelem focení, můžeme třeba podniknout nějaký výlet. Já jsem dost do větru (ve smyslu, že jsem pořád někde na cestách), malá byla dost lenoch, když jsme se poznali s mou drahou polovičkou a on byl taky takový prďouch domácí, ale já se snažím jezdit po hradech, zámcích, přírodě. Navíc mám tátu na severu, sama mám byt v Praze, bydlíme na Hluboké a jezdím za kamarádkama a známejma do Zlína, Jihlavy, Poděbrad…
Ty holčičky na hradě jsou z okolí Jihlavy, chtějí, abych teď zas přijela na návštěvu na vyfotit je, už jsou zas o rok starší a ty děti rostou před očima :-)
Naše malá si taky zvykla, že víkend, co víkend je někde na zámku, já jí k tomu vymýšlím pohádky a různé bojové úkoly, tak jí to strašně baví. A teď co jsem doma s těhu, tak budeme jezdit i v týdnu.

• načítám...
2352
5.6.14 10:17

@Gab9 jj určitě by to šlo, uvidíme jak bude pokračovat to moje rizikové těhu, musím spíše polehávat :?,ale pro prcíka cokoliv jen aby bylo vše OK. Také ráda cestuji, pocházím z trampské rodiny, takže od malička taky někde lítám. Já jsem od Svitav.Tady už se dělí Čechy a Morava, máme tu ten hraniční kámen. Pokud na tom budu lépe, tak určitě není problém se domluvit a uděláme výlet těhulek :*

• načítám...
3374
5.6.14 10:26

Tak malej spinká tak jsem konečně mohla shlédnout ty fotky… @Gab9 jsou moc pěkné a princezna taky :-) je vidět, že tě to baví…byla bych pro výlet :-) no nic holky ja musim jit vařit a něco dělat když ten skřitek usnul…mějte se tu zatim hezky a myslím že brzo zas dorazím :D

• načítám...
302
5.6.14 11:02

@Cristyna, tak ať se daří, já jdu teď chvilku něco dělat, pak zabalím foťák a jedu za mým drahým do práce, odpoledne vyzvedáváme malou dřív ze školky a jedeme na výlet. táta jede plácat do balonu a my tam vyrazíme na procházku a třeba něco nafotíme :-)
Holky pěkný den a ať je nám všem fajn.

• načítám...
302
5.6.14 11:03

@drlucka, tak hlavně, ať jsi v pořádku, koukej odpočívat, ležet, pěkně růst a jak to bude možné, něco vymyslíme. Svitavy nejsou tak daleko :-) my jezdíme rádi (už) :-) :-) chvilku to těm mým šmoulům trvalo. :-)

• načítám...
251
5.6.14 11:13
Krasne napsano @Gab9
@Gab9 píše:
@Jitus.Slavickova, koukám, že všechny s něčím bojujeme, ale nejdůležitější jsme pořád my a ten malý zázrak v nás :-) :-)

je to tak a vsechno ostatni pujde samo ;) Tak ja jedina jsem z uplneho konce republiky - Zlinsko. :roll:
@Cristyna svuj den D si urcite uzijes i bez toho piti, co ;) a Gratuluju!!

Příspěvek upraven 05.06.14 v 11:23

• načítám...
5239
5.6.14 11:14

Tak na utz neni nic videt…za tyden na kontrolu..doktor rikal ze snad to nebude mimodelozni tehu…tak jsem rozladena s toho..prej sem prisla brzo..

• načítám...
251
5.6.14 11:19

A krev ti nebral? neboj.. to neznamena prece jeste nic spatneho, ze nejde nic videt ;) uvidis za tyden :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100