Okřínek (Poděbrady) a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26833
24.4.13 21:13

Okřínek (Poděbrady) a okolí

Ahoj maminky, není tu některá z vás z okolí Poděbrad?? Chystáme se přestěhovat na Okřínek a tak by mě zajímalo, jak se tam žije, jak je to v Poděbradech se školkami atd. atd. Zatím bydlíme cca 40km daleko, takže toto okolí je pro mě naprosto neznámé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1767
24.4.13 21:25

Ahoj, Okrinek tedy vubec neznam, ale Podebrady… Podebrady jsou naprosto uzasny mestecko - proste lazne na srdicko :-) Vyrostla jsem nedaleko a vzdycky jsem si prala bydlet tam :-) jsou tam jak skolky, zakladky, kvalitni gympl a hotelovka, nekolik ucnaku… Veskery doktori a par km (v Nymburce) nemocnice - tam mam naplanovano rodit :-) kousek to je vlakem na Nymburk, Kolin, Lysou a cca hodinku do Prahy, pokud nejedes rychlikem. Super cyklostezka, kolonada a vubec to tam mam rada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
24.4.13 21:32

@Klairs Okřínek je víska 8km od Poděbrad :mrgreen: V Poděbradech jsem vždy jen projížděla autem, takže jsem viděla jen letem světem jednu ZŠ a na netu jsem pak hledala info o školkách :lol: Jo a byli jsme tam v Tescu :mrgreen: Toť veškerá moje znalost…ale městečko vypadalo mile :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6562
24.4.13 22:43

Taky se mi moc libi Podebrady, je tam vse:) Chodime tam do materskeho centra, na zmrzlinu, kolonadu, krmit kaceny:) Pro deticky je tam toho hodne. Rada bych se do Podebrad prestehovala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poustevnice
25.4.13 11:06

Okřínek je pěkná menší vesnička, kterou prochází hlavní silnice na Kopidlno (tam je výborná cukrárna na náměstí) a Jičín. V Okřínku je při hlavní silnici už mnoho let takový obchod se starožitnostmi, dále je tam prodejna zahrádkářských potřeb a nějaký prodej snad barev, další obchody nevím, jen tudy občas projíždím. Vedle v Senici je dobrý motorest, který se specializuje na bramboráky a je tam super prodejna potravin, kde mají výborné klobásy a chleba z nějaké soukromé pekárny.
Kolem je rovina jako placka, bez lesů, co by mě trošku vadilo. Více nevím, jsem jiná věková kategorie, tak jak je to se školami a školkami nevím. Každopádně ať se vám tam líbí. Okřínek není žádný zapadákov, do města kousek.

• Citovat
  • Upravit
2468
24.7.13 09:50

Ahojky @Reinka,
my jsme od Poděbad kousek ale s dětičkami uplne fantastické městečko je tam krásná kolonáda kam rádi chodíme, pěkné hřiště, u LAbe krmení kachniček, vláček jako vyjídka, kouplaište uplne krásné, fontánky na kolonádě a výborná zmrzlinka. :-) je to krásné městečko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová