Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, prosím o radu. Synovi se podařilo ohodit zeď v kuchyni olejem, tak mám dotaz, co s tím. Je mi jasné, že to musíme oškrábat, ale jde mi o to, aby to mastné neprostupovalo. Jestli existuje nějaká penetrace nebo tak něco. Bohužel jsme škrabali vloni, tak jsou tam jen 2 vrstvy malby. Kdyby bylo víc, možná by se to na panel nedostalo.
Dík ![]()
Příspěvek upraven 10.04.10 v 12:03
Teda Laduš, já moc neporadím. Vidím, že máte doma veselo. Synátor provádí olejomalby, Vikča si chudák nabila nos, tak držím pěsti ať už nic jiného řešit nemusíš
![]()
Taky moc neporadím, ale pokud to chceš zkoušet tak určitě nečekej na oškrabování dlouho, my máme 50 let staré olejomalby v pokoji dodnes, přes malování vápnem, kdoví kolikrát oškrabávání a tak
Ale tam taky byly víc let a byl to jiný olej… Jsem měla kolikrát sto chutí vzít barvičky a jít to obtahovat…
Peťulo a to ještě nevíš, že Vašek v pondělí koupil auto z bazaru a hned ve středu vymetl první příkop, né vlastní vinou, a urval mlhovku a praskl chladič…
Když mně se tak do toho škrabání nechce, nejlepší bude s malou odjet a nechat to na synech ![]()
Chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, jak by se šetrně dal odstranit mastný otisk prstu z barevné zdi? Asi nijak, že? ![]()
Ahoj chtěla bych se zeptat zda je možné odstranit mastný flek od oleje.
Já nevím co mám dělat křídu doma nemám a škrábat se mi to nechce, před rokem jsme natírali ![]()
Ale nevím někdo říká že pomuže olej a někdo že křída .
Předem děkuji
![]()
Ahoj. Můj táta čistí všechno chlebem (bez kůrky). Já jsem to nezkoušela, mně fleky na zdi nevadí
.