Olej na zdi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30627
9.4.10 20:12

Olej na zdi

Ahoj, prosím o radu. Synovi se podařilo ohodit zeď v kuchyni olejem, tak mám dotaz, co s tím. Je mi jasné, že to musíme oškrábat, ale jde mi o to, aby to mastné neprostupovalo. Jestli existuje nějaká penetrace nebo tak něco. Bohužel jsme škrabali vloni, tak jsou tam jen 2 vrstvy malby. Kdyby bylo víc, možná by se to na panel nedostalo.
Dík :wink:

Příspěvek upraven 10.04.10 v 12:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8049
9.4.10 20:25

Teda Laduš, já moc neporadím. Vidím, že máte doma veselo. Synátor provádí olejomalby, Vikča si chudák nabila nos, tak držím pěsti ať už nic jiného řešit nemusíš :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
9.4.10 20:30

Taky moc neporadím, ale pokud to chceš zkoušet tak určitě nečekej na oškrabování dlouho, my máme 50 let staré olejomalby v pokoji dodnes, přes malování vápnem, kdoví kolikrát oškrabávání a tak :lol: Ale tam taky byly víc let a byl to jiný olej… Jsem měla kolikrát sto chutí vzít barvičky a jít to obtahovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
9.4.10 20:58

Peťulo a to ještě nevíš, že Vašek v pondělí koupil auto z bazaru a hned ve středu vymetl první příkop, né vlastní vinou, a urval mlhovku a praskl chladič…

Když mně se tak do toho škrabání nechce, nejlepší bude s malou odjet a nechat to na synech 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
10.4.10 23:45

Pořádně to rozmyj jarem a nech nasáknout jarovou vodou.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
4.7.11 21:25

Chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, jak by se šetrně dal odstranit mastný otisk prstu z barevné zdi? Asi nijak, že? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
4.7.11 21:38

Zkus křídu,třeba to půjde,mě to pomohlo. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gaty
26.12.11 14:16

jak odstranit olej z (červené) zdi?

Ahoj chtěla bych se zeptat zda je možné odstranit mastný flek od oleje.
Já nevím co mám dělat křídu doma nemám a škrábat se mi to nechce, před rokem jsme natírali :zed:
Ale nevím někdo říká že pomuže olej a někdo že křída .
Předem děkuji :potlesk: :D :)

• Citovat
  • Upravit
15674
26.12.11 14:23

Ahoj. Můj táta čistí všechno chlebem (bez kůrky). Já jsem to nezkoušela, mně fleky na zdi nevadí :mrgreen: :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný