Olomouc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
9.8.13 23:09
@Nsoci píše:
@Regina Hero Taky bych to asi za 10 minut nedala :) :think:

hmm… tak já asi chodím fakt rychle… teď jste mě tak nahlodali, že půjdu a stopnu si to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
9.8.13 23:12
@Regina Hero píše:
asi chodí hodně pomalu… ;)

:nevim: asi :nevim: Nemám tušení - položila jsem dotaz a tlumočím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
9.8.13 23:12
@Regina Hero píše:
hmm… tak já asi chodím fakt rychle… teď jste mě tak nahlodali, že půjdu a stopnu si to…
:lol: :lol: Jsem to schválně zadala do mapy a hodilo mi to 1,3 km a 20 minut pěšky. To stojí za pokus :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.8.13 23:19
@Nsoci píše: :lol: :lol: Jsem to schválně zadala do mapy a hodilo mi to 1,3 km a 20 minut pěšky. To stojí za pokus :palec:

No, tak jen co se tam dostanu, tak to zkusím… tak daleko to snad nemůže být… hmmm… šla jsem to už tolikrát, když jsem dřív jezdila od babičky vlakem a autobus jel večer k nám jen z autobusáku, že tam jsou v chodníku i moje stopy otlačené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
9.8.13 23:21

@Nsoci Tak já jsem to taky dala do mapy a vyšlo mi 800m, 10 minut :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
9.8.13 23:28

@Žižule Hmhm, po podrobnějším průzkumu nalezené trasy jsem zjistila, že mě to vede po silnici, i když zadám pěší chůzi. Kolem kolejí to bude kratší. Ale těch 10 minut by mě zajímalo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
10.8.13 07:50

Já myslím, že když půjdeš svižnější chůzí, tak i méně než 10 minut. Já obvykle stíhala autobus a cesta se dala zvládnout za 7 minut.
25 minut je dostatečná rezerva, pro jistotu si být tebou zjistím tramvaj nebo autobus (mezi autobusovým a hlavním nádražím jezdí co chvilku), kdyby náhodou měl tvůj bus z Prostějova zpozdění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
10.8.13 17:38

A v kolik ta čtverka jede od autobusového nádraží k hlavnímu? po té 19cté hodině nemůžu to najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová