Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nsoci píše:
@Regina Hero Taky bych to asi za 10 minut nedala![]()
hmm… tak já asi chodím fakt rychle… teď jste mě tak nahlodali, že půjdu a stopnu si to…
@Regina Hero píše:
asi chodí hodně pomalu…
asi
Nemám tušení - položila jsem dotaz a tlumočím. ![]()
@Regina Hero píše:
hmm… tak já asi chodím fakt rychle… teď jste mě tak nahlodali, že půjdu a stopnu si to…
@Nsoci píše:![]()
Jsem to schválně zadala do mapy a hodilo mi to 1,3 km a 20 minut pěšky. To stojí za pokus
No, tak jen co se tam dostanu, tak to zkusím… tak daleko to snad nemůže být… hmmm… šla jsem to už tolikrát, když jsem dřív jezdila od babičky vlakem a autobus jel večer k nám jen z autobusáku, že tam jsou v chodníku i moje stopy otlačené…
@Nsoci Tak já jsem to taky dala do mapy a vyšlo mi 800m, 10 minut
![]()
@Žižule Hmhm, po podrobnějším průzkumu nalezené trasy jsem zjistila, že mě to vede po silnici, i když zadám pěší chůzi. Kolem kolejí to bude kratší. Ale těch 10 minut by mě zajímalo. ![]()
Já myslím, že když půjdeš svižnější chůzí, tak i méně než 10 minut. Já obvykle stíhala autobus a cesta se dala zvládnout za 7 minut.
25 minut je dostatečná rezerva, pro jistotu si být tebou zjistím tramvaj nebo autobus (mezi autobusovým a hlavním nádražím jezdí co chvilku), kdyby náhodou měl tvůj bus z Prostějova zpozdění.
A v kolik ta čtverka jede od autobusového nádraží k hlavnímu? po té 19cté hodině nemůžu to najít.