Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky to zkusím, ikdyž tomu moc nevěřím.
Všechny ostatní vesnice jsou přes 3 Km, takže to na společné kočárkování už není (dojít tam je už dost s mou frekvencí kojení, snad až bude Kostěj větší).
Vím. Vedle jsou Máslovice a tam bydlela moje babička, než umřela. V Klecanech, resp. pod nima dole u vody zatím bydlí sestřenka. V Máslovicích maj stavět, ale tď neví jistě, zda budou nebo zatim ne.
Ale jinak bydlim o dost dál, teda, no…jen, že ses ptala, zda někdo zná ![]()
Znám, kolem Vodochod jsme jezdili do Kralup. Původně pocházím z Řeže, na základku jsem chodila do Klecan, do Roztok jsem se přestěhovala před cca 6 lety. A vzhledem k tomu, že jsme jen přes vodu, tak jsem v Klecanech u přívozu skoro každý týden
)
Ahoj Pudli,
já to vím proto, že jsme dělali na projektu pro Letiště Vodochody
ale tos asi slyšet nepotřebovala ![]()
sandrik píše:
Ahoj Pudli,
já to vím proto, že jsme dělali na projektu pro Letiště Vodochodyale tos asi slyšet nepotřebovala
jojo, to nam moc radosti nedela - ale obcas mame zdarma leteckou show
Pudloslava píše:sandrik píše:jojo, to nam moc radosti nedela - ale obcas mame zdarma leteckou show
Ahoj Pudli,
já to vím proto, že jsme dělali na projektu pro Letiště Vodochodyale tos asi slyšet nepotřebovala
Si pamatuju, když tam lítaly nízko stíhačky, to bylo maso
Ale zas jako dítě jsem to celkem ocenila, což si myslim, že Kostěj časem taky ![]()
Pudlo nechci strasit,
bydlim na Pze-vychod a je fakt realne, ze skupina Penta chce z Vodochod udelat mezinarodni letiste pro charterove lety. Tudiz nam nad hlavama budou litat ty nejvetsi rachotiny a vsechno to, cim myslim turisty, budou vozit busama do Prahy.
Uz kvuli tomu byla zalozena i obcanska iniciativa Klidna Bast (ty uvidi primo vzorky pneu na pristavajich letadlech). Zkus mrknout na net, googlit a urcite toho hodne o letisti a planech najdes.
Bydlim ve vesnici, ktera je ve sdruzeni obci, ktere protestuje proti letisti. Nejde zde letistem o statni zajem, ale o zisk soukrome skupiny. No ale to jsem odbocila. Neprihlasena Hanka1
vim vim, co nadelam - o iniciative se vsude pise. my nastesti nejsme pod letovou drahou, sice blizko ale vedle, takze o malickato lepsi nez treba maslovice, postrizin.....
no v horomericich jim vymenovali zdarma okna, takze jestli nam budou chtit vymenizt okna na protihlukova, takje to bude stat nejmin pul melounu, spis vic (mame atyp barak s velkemjma rohovejma oknama pres celej barak).
Taky vím,kde jsou Vodochody a Máslovice,nevím jak je to možné a ač jsem absolutně nekonfliktní,musím říct (napsat),že pokud se někde sešli nějací blbci,tak jsou to Máslovice.Nemluvím samozřejmě o všech občanech,ale drtivá většina z nich.Taky není divu,vždyt 90% místních jsou bývalí komubisté.Bydlím v Praze,ale mám styky s lidmi z vesnice a nikdy neházím všechny do jednoho pytle jak se říká,ale při delším pobytu tam,jsem zjistil,že žít na vesnici (konkrétně) v Máslovicích,není žádný med,pomluvy,nečestnost.Pravda atd se absolutně vytratila,nechápání,nebo aspon nerespektování druhých je velký problém.jinak přeji hezký den a neberte můj komentář jako nějakou odplatu atd.Je to opravdu má zkušenost.Na napsanou ![]()
ahoj já bydlím v klecanech to je kousek vid
ale pěžky k vám asi nedojdu ![]()
ACS píše:
Taky vím,kde jsou Vodochody a Máslovice,nevím jak je to možné a ač jsem absolutně nekonfliktní,musím říct (napsat),že pokud se někde sešli nějací blbci,tak jsou to Máslovice.Nemluvím samozřejmě o všech občanech,ale drtivá většina z nich.Taky není divu,vždyt 90% místních jsou bývalí komubisté.Bydlím v Praze,ale mám styky s lidmi z vesnice a nikdy neházím všechny do jednoho pytle jak se říká,ale při delším pobytu tam,jsem zjistil,že žít na vesnici (konkrétně) v Máslovicích,není žádný med,pomluvy,nečestnost.Pravda atd se absolutně vytratila,nechápání,nebo aspon nerespektování druhých je velký problém.jinak přeji hezký den a neberte můj komentář jako nějakou odplatu atd.Je to opravdu má zkušenost.Na napsanou
musím souhlasit. Pomluvy drby vylezeš na ulici a už si o tobě povídaj.. nmj úděl vesnice! a s máslovicemi máš pravdu ale nejen máslovice ono i klecany zdiby atd…