Vodochody, Hoštice, Drasty + okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43028
22.9.09 09:02

Vodochody, Hoštice, Drasty + okolí

Taky to zkusím, ikdyž tomu moc nevěřím.

Všechny ostatní vesnice jsou přes 3 Km, takže to na společné kočárkování už není (dojít tam je už dost s mou frekvencí kojení, snad až bude Kostěj větší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
22.9.09 09:29

jsem ráda, že se sem alespoň někdo podíval :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
22.9.09 09:31

Vím. Vedle jsou Máslovice a tam bydlela moje babička, než umřela. V Klecanech, resp. pod nima dole u vody zatím bydlí sestřenka. V Máslovicích maj stavět, ale tď neví jistě, zda budou nebo zatim ne.

Ale jinak bydlim o dost dál, teda, no…jen, že ses ptala, zda někdo zná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
22.9.09 09:49

Znám, kolem Vodochod jsme jezdili do Kralup. Původně pocházím z Řeže, na základku jsem chodila do Klecan, do Roztok jsem se přestěhovala před cca 6 lety. A vzhledem k tomu, že jsme jen přes vodu, tak jsem v Klecanech u přívozu skoro každý týden :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
22.9.09 10:27

Vím kde jsou, ale na procházky s tebou to bohužel nevidím :( :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
22.9.09 10:33

Ahoj Pudli,
já to vím proto, že jsme dělali na projektu pro Letiště Vodochody :-) ale tos asi slyšet nepotřebovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
22.9.09 10:42
sandrik píše:
Ahoj Pudli,
já to vím proto, že jsme dělali na projektu pro Letiště Vodochody :-) ale tos asi slyšet nepotřebovala :lol:

jojo, to nam moc radosti nedela - ale obcas mame zdarma leteckou show

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
22.9.09 10:59
Pudloslava píše:
sandrik píše:
Ahoj Pudli,
jojo, to nam moc radosti nedela - ale obcas mame zdarma leteckou show

:D :D :D Si pamatuju, když tam lítaly nízko stíhačky, to bylo maso :D Ale zas jako dítě jsem to celkem ocenila, což si myslim, že Kostěj časem taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.9.09 01:05

Pudlo nechci strasit,
bydlim na Pze-vychod a je fakt realne, ze skupina Penta chce z Vodochod udelat mezinarodni letiste pro charterove lety. Tudiz nam nad hlavama budou litat ty nejvetsi rachotiny a vsechno to, cim myslim turisty, budou vozit busama do Prahy.

Uz kvuli tomu byla zalozena i obcanska iniciativa Klidna Bast (ty uvidi primo vzorky pneu na pristavajich letadlech). Zkus mrknout na net, googlit a urcite toho hodne o letisti a planech najdes.

Bydlim ve vesnici, ktera je ve sdruzeni obci, ktere protestuje proti letisti. Nejde zde letistem o statni zajem, ale o zisk soukrome skupiny. No ale to jsem odbocila. Neprihlasena Hanka1

• Citovat
  • Upravit
43028
23.9.09 07:30

vim vim, co nadelam - o iniciative se vsude pise. my nastesti nejsme pod letovou drahou, sice blizko ale vedle, takze o malickato lepsi nez treba maslovice, postrizin.....

no v horomericich jim vymenovali zdarma okna, takze jestli nam budou chtit vymenizt okna na protihlukova, takje to bude stat nejmin pul melounu, spis vic (mame atyp barak s velkemjma rohovejma oknama pres celej barak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
23.9.09 07:43

Znám, ale to ty víš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ACS
30.3.10 15:21

Svoboda...? Záleží na vás.

Taky vím,kde jsou Vodochody a Máslovice,nevím jak je to možné a ač jsem absolutně nekonfliktní,musím říct (napsat),že pokud se někde sešli nějací blbci,tak jsou to Máslovice.Nemluvím samozřejmě o všech občanech,ale drtivá většina z nich.Taky není divu,vždyt 90% místních jsou bývalí komubisté.Bydlím v Praze,ale mám styky s lidmi z vesnice a nikdy neházím všechny do jednoho pytle jak se říká,ale při delším pobytu tam,jsem zjistil,že žít na vesnici (konkrétně) v Máslovicích,není žádný med,pomluvy,nečestnost.Pravda atd se absolutně vytratila,nechápání,nebo aspon nerespektování druhých je velký problém.jinak přeji hezký den a neberte můj komentář jako nějakou odplatu atd.Je to opravdu má zkušenost.Na napsanou :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
30.3.10 15:29

ahoj já bydlím v klecanech to je kousek vid :-) ale pěžky k vám asi nedojdu :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
30.3.10 15:31

ale až bude třeba větší a nebudeš tak často kojit ? :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
30.3.10 22:46
ACS píše:
Taky vím,kde jsou Vodochody a Máslovice,nevím jak je to možné a ač jsem absolutně nekonfliktní,musím říct (napsat),že pokud se někde sešli nějací blbci,tak jsou to Máslovice.Nemluvím samozřejmě o všech občanech,ale drtivá většina z nich.Taky není divu,vždyt 90% místních jsou bývalí komubisté.Bydlím v Praze,ale mám styky s lidmi z vesnice a nikdy neházím všechny do jednoho pytle jak se říká,ale při delším pobytu tam,jsem zjistil,že žít na vesnici (konkrétně) v Máslovicích,není žádný med,pomluvy,nečestnost.Pravda atd se absolutně vytratila,nechápání,nebo aspon nerespektování druhých je velký problém.jinak přeji hezký den a neberte můj komentář jako nějakou odplatu atd.Je to opravdu má zkušenost.Na napsanou :-)

musím souhlasit. Pomluvy drby vylezeš na ulici a už si o tobě povídaj.. nmj úděl vesnice! a s máslovicemi máš pravdu ale nejen máslovice ono i klecany zdiby atd…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová