Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevim, jestli je to k pobaveni, ale spis k zamysleni spravkyn, ktere na fb vedou forum a bazarek olomouckych maminek. prihlasila jsem se tam, je to tak pul roku.je pravda, ze jsem ZATIM nic nekoupila, neprodavam tam a napsala jsem tam asi jen do jedne diskuze.ale to by melo byt fuk, ne? nebo to byl taky asi duvod, ktery se spravkynim nepozdaval.ale kazdej nema cas jen vysedavat na pc a pripojovat se do diskuzi..chci jen napsat to, ze jsem vcera na olomouckych maminkach cetla, uz asi po 10,jak se tam nejaka maminka verejne hada, ze ji dluzi nejake penize.dale to dalsi maminky komentovaly, aniz by vedely, kde je pravda.tak uz me to nastvalo, protoze se tam ty matky hadaji dost casto, tak jsem tam napsala, ze nechapu, proc se tam tak hadaj, ze je to trapny.no a za to me spravkyne, ktere pravdepodobne opravdu nemaji nic jineho na praci, protoze do 5 minut ten prispevek komentovaly, za to me vyhodily ze skupiny. myslela jsem, ze existuje svoboda slova, navic, nereknu, kdybych napsala neco sprostyho, nebo tak neco, ale to, ze mi prijde trapny, jak se tam furt hadaji..ted mi to akorat pripada, ze z toho hadani maji spravkyne radost, kdyz mazou lidi, kterym to vadi..no nic, jen jsem to potrebovala nekde sdelit. mohla jsem si klidne zalozit falesnej profil a napsat to tam, ale myslim, ze tady by si to mohlo dost lidi snad taky precist..tak,pojdte do me spravkyne:D, nemuzu se dockat:) jo, jinak to pisu z mobilu, tak sorry za pripadny chyby:)
@Bauerkaa
Proto tam nechodím, zaregistrovaná tam sice jsem, ale ani nevím jak a jak dlouho
. Stačí mi ty příspěvky, co mi občas chodí jako upozornění na mail.
![]()
Taky tam víceméně nechodím, mám tam album, takže tam občas zajdu to promazat a aktualizovat, ale stejně se mi tam nic moc neprodalo, pže když tam nejseš pečená-vařená, nemůžeš reagovat na ty žádosti typu : Nabídněte mi někdo oblečení na zimu…
A jinak úroveň toho „fóra“ nebo jak to nazvat je příšerná ![]()
Jako je to fakt děs..přijde mi, že to desně řeší..nemáš pojmenovaná album, tak ti hned píšou, kámoška prodala jakousi houpačku a nevymazala ji z toho alba a taky byl problém..poodle mě, každá matka pozná podle komentářů pod houpačkou, že už je prodaná, tak ji snad může vymazat kdy chce, nebo taky vůbec, ne?
![]()
No a tady jste měly napsat spíš anonymně, jiak vás za váš názor taky asi vymažou ![]()
Hlavně ty jejich pravidla..bože!!vždyt chce jen pár maminek prodat pár věcí a zeptat se na něco..
Vidim, ze je to vsude stejny
ja jsem na Prerovskych maminkach, chtela jsem prodat par veci, zalozila fotoalbum a uz me spravkyne „zjebala“, at to smazu a dodrzuju pravidla, nezapomnela pridat asi 20vykricniku ![]()
ja spis nechapu, kde treba ta spravkyne na to bere cas porad nekoho prudit a upozornovat…
@Bauerkaa píše:
No a tady jste měly napsat spíš anonymně, jiak vás za váš názor taky asi vymažou
Jako myslíš, že chodí špízovat sem
No i kdyby mě vyhodily, bylo by mi to srdečně jedno ![]()
Hele, a stojí ti to za to se rozčilovat nad takovou slepičárnou? Zvlášť, když píšeš, že se tam hádají často?
Taky právě nechápu, kde na to berou čas, ono jich je myslím víc..ale že hend reagujou, to je mazec no
nestojí za to se rozčilovat, však se nerozčiluju, jen mi to přijde fakt k smíchu
a chtěla jsem to někde napsat, abych zjistila i názory jiných..:)
Jsem ráda, že souhlasíte..jinak, až si to tu nějaká ta správkyně přečte, nechci, at mě vracíte zpět..to kámoška blbě pochopila. chtěla jsem jen, at si tohle přečtete a zamyslíte se.. ![]()
Kasli na ne, jako ja tam chodim spise prodavat a kupovat, ale obcas co tam resi a snad denne se tam hadaji no hruza…
A to prý jedna z maminek napsala té druhé něco na nástěnku do baráku..fakt trapas jako ![]()
Jo ja sem to cetla ty prispevky, no pokud by mi nekdo neco dluzil asi bych to taky udelala ![]()