Olynth pro děti - závislost?

536
3.12.22 22:51

Olynth pro děti - závislost?

Ahoj holky,

jsem kravka. Malý měl rýmu, koupila jsem mu na ní Olynth pro děti a stříkala mu na noc. Jenže mi prostě nedošlo (a přitom o této problematice vím :zed: ), že se to nemá stříkat déle než 7 dnů v kuse. No a po těch 7 dnech, přestože rýma už malého přešla, se mi vždycky v noci vzbudil s ucpaný nosem. No a samozřejmě mě nenapadlo nic lepšího, než stříknout Olynth. A já blbka se ještě po 14 dnech divila, proč má v noci ucpaný nos a pak mi to došlo :zed: :zed: No a teď samozřejmě mám strach, jestli jsem mu na tom nezpůsobila závislost a jestli ten ucpaný nos už nemá z toho. Jakože, stříkala jsem to opravdu jen na noc a přes den je v pohodě, ale stejně se bojím. Nevíte, co teď? Myslíte, že je to velký průser? Jsem na sebe fakt naštvaná :( A jak toho popřípadě zbavit? Začít třeba stříkat mořskou vodu místo Olynthu, když bude mít ucpaný nos?
Díky moc za rady :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
3.12.22 22:56

Strikej misto toho morskou vodu.
Bude to chvili otrava, ale prejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
3.12.22 22:57

@Lucie_Sx díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.12.22 23:11

Jo, mořskou vodu. Kdyby problém přetrvával, tak na orl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
3.12.22 23:25

@Gabiiinka měla jsem taky takový „zkrat“ jestli se to tak dá nazvat.
Trvalo to pak týden, kdy jsem večer, jednou v noci a ráno stříkala mořskou vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.22 08:29

Já měla závislost na kapky, ale to zase nevznikne že kapeš o 7 dní dýl a jen na noc… prostě to už utni. V noci dej jen tu mořskou vodu… a den dva a bude to ok!! Já si kapala deset let… a to už byl průser veliký.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA