Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj maminky, přemýšlím o ombré stylu na vlasy.Jen by mě zajímal Váš názor na takové barvení a pokud někdo máte jak jste spokojené. Pokud možno i Vaše fotečka pro inspiraci ![]()
Trochu OT, ale vlastně to sem patří. V Sephoře mají ombre barvy na vlasy.Jsou to takové pudrové stíny či jak to říci. Vlasy se jen přetřou a pak zase umyjí.
Hlavně si dobře najdi kadeřníka, ne každý to umí hezky. Někde od nezkušené kadeřnice v zapadákově bych si to dělat rozhodně nenechala, vypadá to pak spíš trapně než zajímavě.
Moje to umí suprově. Naštěstí už ta móda odchází, tak to zas můžu nosit (ne tedy klasicky jen odbarvené konce, to mě nebaví) - nemám moc ráda, když je na ulici půlka lidí „originální“, navíc pak se to akorát srovnává a vynikne, kdo to má hnusně. ![]()
Je to moc pěkné, ale je fakt, že málo která kadeřnice to umí
já to mám, né moc výrazně a jsem spokojená!
@Gloci Mě osobně se ombre nelibi, přijde mi to jako odrosty. Ale každý na to má jiný názor. Je fakt, že se to ted hodně nosi a jestli se Ti to libi, tak směle do toho. ![]()
Jo to jsou ty jakoby odrostly, mám to po každém létě přirozeně. Líbí se mi to, ale jak tu padlo, může to být snadno trapné.
Díky za názory. Pořád přemýšlím co si udělat s vlasy, nějakou změnu, ale ombre nebude asi to pravé ořechové. Připadám si už taková okoukaná, nudná. Mám buď melíry nebo jen jednobarevné.
@Gloci píše:
Díky za názory. Pořád přemýšlím co si udělat s vlasy, nějakou změnu, ale ombre nebude asi to pravé ořechové. Připadám si už taková okoukaná, nudná. Mám buď melíry nebo jen jednobarevné.
Ja bych sla do ombre, tuto sezonu jeste frci. Dala bych jemnejsi rozdil. ![]()
@Burj Chalifa píše:
Trochu OT, ale vlastně to sem patří. V Sephoře mají ombre barvy na vlasy.Jsou to takové pudrové stíny či jak to říci. Vlasy se jen přetřou a pak zase umyjí.
Jakože se to pak smeje bez následků? Zkoušela jsi to, neničí to vlasy?
To by bylo zajímavé, občas mám chuť zaexperimentovat, takže kdyby to šlo po pár umytí dolu, jdu do toho ![]()
Najdi si video Petra LovelyHair ombre. Ta se tam jednou nabarvila sama a měla to fakt jemné. hezké. Já mívím obré styl přirozený - vždycky na podzim, když mi odrostou ty od sluníčka vyšisované vlasy ![]()
Jinak jsem taky viděla pořádný hnusy - tvrdé ostré přechody - půl palice hnědé a půl platinové - fakt eklhaft ![]()
@Gina108 píše:
Jakože se to pak smeje bez následků? Zkoušela jsi to, neničí to vlasy?
To by bylo zajímavé, občas mám chuť zaexperimentovat, takže kdyby to šlo po pár umytí dolu, jdu do toho
Ano, smeje se to, je to vlastně pudrová houbička na vlasy. Vypadá jako tvářenka.
Muj nazor? Jak to rychle prislo, tak to rychle odeslo. Podle meho uz je to pase.
Jo, libilo se mi to, ale nez jsem dosla ke kadernici, uz to mela pulka kamaradek. Tak jsem se na to vyprdla ![]()
Taky to mám na podzim, ale zároveň vysušený, takže to pravidelně shazuju ![]()