Ombre styl na vlasy

612
1.3.14 13:41

Ombre styl na vlasy

Ahoj maminky, přemýšlím o ombré stylu na vlasy.Jen by mě zajímal Váš názor na takové barvení a pokud někdo máte jak jste spokojené. Pokud možno i Vaše fotečka pro inspiraci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
1.3.14 13:42

Fotku dej ty.. Nebo odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.3.14 13:44

Trochu OT, ale vlastně to sem patří. V Sephoře mají ombre barvy na vlasy.Jsou to takové pudrové stíny či jak to říci. Vlasy se jen přetřou a pak zase umyjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
1.3.14 13:45

Hlavně si dobře najdi kadeřníka, ne každý to umí hezky. Někde od nezkušené kadeřnice v zapadákově bych si to dělat rozhodně nenechala, vypadá to pak spíš trapně než zajímavě.
Moje to umí suprově. Naštěstí už ta móda odchází, tak to zas můžu nosit (ne tedy klasicky jen odbarvené konce, to mě nebaví) - nemám moc ráda, když je na ulici půlka lidí „originální“, navíc pak se to akorát srovnává a vynikne, kdo to má hnusně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
1.3.14 13:47

Je to moc pěkné, ale je fakt, že málo která kadeřnice to umí :) já to mám, né moc výrazně a jsem spokojená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
1.3.14 13:47

@Gloci Mě osobně se ombre nelibi, přijde mi to jako odrosty. Ale každý na to má jiný názor. Je fakt, že se to ted hodně nosi a jestli se Ti to libi, tak směle do toho. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.3.14 13:48

Jo to jsou ty jakoby odrostly, mám to po každém létě přirozeně. Líbí se mi to, ale jak tu padlo, může to být snadno trapné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
1.3.14 13:53

Díky za názory. Pořád přemýšlím co si udělat s vlasy, nějakou změnu, ale ombre nebude asi to pravé ořechové. Připadám si už taková okoukaná, nudná. Mám buď melíry nebo jen jednobarevné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.3.14 14:02
@Gloci píše:
Díky za názory. Pořád přemýšlím co si udělat s vlasy, nějakou změnu, ale ombre nebude asi to pravé ořechové. Připadám si už taková okoukaná, nudná. Mám buď melíry nebo jen jednobarevné.

Ja bych sla do ombre, tuto sezonu jeste frci. Dala bych jemnejsi rozdil. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.3.14 14:14
@Burj Chalifa píše:
Trochu OT, ale vlastně to sem patří. V Sephoře mají ombre barvy na vlasy.Jsou to takové pudrové stíny či jak to říci. Vlasy se jen přetřou a pak zase umyjí.

Jakože se to pak smeje bez následků? Zkoušela jsi to, neničí to vlasy?
To by bylo zajímavé, občas mám chuť zaexperimentovat, takže kdyby to šlo po pár umytí dolu, jdu do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
1.3.14 14:15

A neprodavaji se i barvy, na ombre styl? od loreal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.3.14 14:17

Najdi si video Petra LovelyHair ombre. Ta se tam jednou nabarvila sama a měla to fakt jemné. hezké. Já mívím obré styl přirozený - vždycky na podzim, když mi odrostou ty od sluníčka vyšisované vlasy :mrgreen:
Jinak jsem taky viděla pořádný hnusy - tvrdé ostré přechody - půl palice hnědé a půl platinové - fakt eklhaft :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.3.14 14:17
@Gina108 píše:
Jakože se to pak smeje bez následků? Zkoušela jsi to, neničí to vlasy?
To by bylo zajímavé, občas mám chuť zaexperimentovat, takže kdyby to šlo po pár umytí dolu, jdu do toho :palec:

Ano, smeje se to, je to vlastně pudrová houbička na vlasy. Vypadá jako tvářenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
1.3.14 14:18

Muj nazor? Jak to rychle prislo, tak to rychle odeslo. Podle meho uz je to pase. :-) Jo, libilo se mi to, ale nez jsem dosla ke kadernici, uz to mela pulka kamaradek. Tak jsem se na to vyprdla :-)

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
1.3.14 14:21

Taky to mám na podzim, ale zároveň vysušený, takže to pravidelně shazuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí