Omdlení a nechuť 6tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
307
4.2.24 10:30

Omdlení a nechuť 6tt

Ahoj, jsem v 6tydnu těhotenství.
Ve čtvrtek jsem šla z práce s rýmou a nachlazení.. nebylo mě dobře. V patek se to rozjelo úplně. Cely den jsem ležela. Večer jsem vstala a bylo mě hrozně na zvracení, šla jsem na toaletu, sedla si a víc si nepamatuji. Omdlela jsem a praštila se do hlavy o skříňku.
Odjeli jsme na pohotovost s tím, ze mám na hlavě tržnou ránu 1,5 Cm a dostala jsem límec.
To je věc první.. věc druhá je, ze nemám absolutně na nic chuť. S nim snad jen sladké nebo ovoce.. maso vůbec nemůžu. Obecně se musim k jídlu přemlouvat. Už tak jsem dost hubena tak ze mě za chvíli nic nezbyde.. :nevim:
Je mě věcně na zvracení, mám do všeho nechuť, nejsem schopna ani nic udělat.. jen sedět nebo ležet.. je to normální?
Pomine někdy brzo tenhle stav? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37125
4.2.24 10:42

Těžko říct, můžeš byt jen oslabena k nějaké nemoci, ale já třeba měla takové stavy cele těhotenství, nedokázala sem nic jist, jen sem pila Colu, žádný tlak, kolikrát sem sebou sekla, jednou u v obchodě a odvezla mě sanitka. Pak sem si brala radši neschopenku a do porodu sem ležela doma. Do půlky tehotnestvi sem hubla, pak sem nabrala jen to, co vazilo dítě, voda atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
4.2.24 10:44
@nikola4548 píše:
Ahoj, jsem v 6tydnu těhotenství.
Ve čtvrtek jsem šla z práce s rýmou a nachlazení.. nebylo mě dobře. V patek se to rozjelo úplně. Cely den jsem ležela. Večer jsem vstala a bylo mě hrozně na zvracení, šla jsem na toaletu, sedla si a víc si nepamatuji. Omdlela jsem a praštila se do hlavy o skříňku.
Odjeli jsme na pohotovost s tím, ze mám na hlavě tržnou ránu 1,5 Cm a dostala jsem límec.
To je věc první.. věc druhá je, ze nemám absolutně na nic chuť. S nim snad jen sladké nebo ovoce.. maso vůbec nemůžu. Obecně se musim k jídlu přemlouvat. Už tak jsem dost hubena tak ze mě za chvíli nic nezbyde.. :nevim:
Je mě věcně na zvracení, mám do všeho nechuť, nejsem schopna ani nic udělat.. jen sedět nebo ležet.. je to normální?
Pomine někdy brzo tenhle stav? :roll:

Ahoj, zcela normální průběh. Já jsem v 16tt, od minulého týdne nezvracím, ale pořád mi na zvracení je a nic mi nechutná. Obecně, do jídla se už přes 3 měsíce víceméně nutím, pokud se aspoň trochu nenajím, je to však ještě horší, tedy je dobré po malých částech zkoušet něco sníst, a přežít to. Stavy na omdlení, omdlení i kapačky už mám za sebou v tomto těhotenství taky, v podstatě řešení není, člověk se musí zakousnout a vydržet.

S prvním dítětem mi bylo špatně 3 týdny, nyní to trvá už skoro 3 měsíce. Zlepšení velmi velmi mírné, smiřuji se s tím, že to bude až do porodu. Vše dělám stejně, a přesto je mi blbě… Člověk si nevybere, musí se to vydržet. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.2.24 11:17

Jo je. Velkou únavu jsem měla ve třetím těhotenství 6-9 TT. U prvních dvou jen nechutenství, taky v tuto dobu. Jedla jsem jen úplně mdlá jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3320
4.2.24 11:59

To nechutenství a zvracení jsme měla taky. Celé 3 měsíce. Maso jsem vůbec nemohla ani vařit jak mi z toho bylo na zvracení. Musela jsem si vzít neschopenku, pořád jsem jen ležele. Ale neomdlívala jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caroline_cari
4.2.24 12:01

@nikola4548 může to být tou nemocí ale nemusí, nechci tě nějak strašit ale já tohle měla celé těhotenství. :?

• Citovat
  • Upravit
402
4.2.24 12:08

Jak se říká je to jiný stav, každá má různé projevy, mohou být i takové projevy jaké máš ty, ale vždy když máš jakkoliv stav, měla by jsi o tom informovat na kontrole na gyndě, většinou se takové stavy píšou i do těhu průkazky. Co se týče jídla, tak jsem taky mela nechutenství, ono když je někomu zle, tak se pak těžko jí, ale přemáhala jsem se kvůli miminku, u oběda jsem seděla třeba hodinu a prostě to do sebe cpala pod tlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí