Omeprazol 20 mg teva pharma

3946
17.2.19 09:41

Já vybrala jedno balení v době, kdy mě chytl žaludeční záchvat následkem intenzivního jednorázového stresu, žaludek se uklidnil a dobrý, bez nežádoucích účinků, snad jen může ovlivnit vstřebávání nějakých léků jsem zaregistrovala (které vyžadují kyselé prostředí). I nedávno jsem pár dnů brala, uklidnil se mi žaludek a dobrý. :nevim:

Rozhodnutí je na tobě, případně zkonzultovat vhodnost užití s jiným lékařem. Svírání krku může být i psychicky a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
119
17.2.19 09:43
@bedrunka01 píše:
Já vybrala jedno balení v době, kdy mě chytl žaludeční záchvat následkem intenzivního jednorázového stresu, žaludek se uklidnil a dobrý, bez nežádoucích účinků, snad jen může ovlivnit vstřebávání nějakých léků jsem zaregistrovala (které vyžadují kyselé prostředí). I nedávno jsem pár dnů brala, uklidnil se mi žaludek a dobrý. :nevim:Rozhodnutí je na tobě, případně zkonzultovat vhodnost užití s jiným lékařem. Svírání krku může být i psychicky a pod.

S psichyky to nemam urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
17.2.19 09:51

Mě takhle bolelo v krku X dnů (ale tak jinak než klasická bolest v krku z virózy či angíny) a na ORL mi doktorka řekla, že by to mohl být reflux, rovnou mi napsala zmíněný lék. Také jsem se bála těch vedlejších účinků a nejsem typ člověka, který do sebe láduje léky, aniž by k tomu měl nějaké testy.
Došla jsem tedy k obvoďákovi a ten mi napsal gastroskopii. No musím říci, že v jeden moment jsem si při zákroku říkala, zlatý porod. Nicméně doktorka mi nic nezjistila (ještě čekám na hystologii), ale řekla, že reflux ani nemusí odhalit. A že rovnou předepsání tohoto léku je v pořádku (buď se tím diagnóza potvrdí či vyvrátí). Já jsem to ale měla zřejmě ze stresu… Lék jsem nakonec ani nezačala brát… Držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
17.2.19 09:52

Napsala mi ho Dr, když jsem měla problém že stresu se žaludkem - také pálení záhy a pomohl mi báječné.
Každý lék na nežádoucí účinky. To bys nemohla vzít ani paralen. Jestli nemáš opravdu velké problémy, zkus dietu, ležet na levém boku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
17.2.19 09:59

Beru ho asi 5 let jinak by mi uhořel krk a nic zvláštního nepociťuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
17.2.19 10:01
@Halamka píše:
Napsala mi ho Dr, když jsem měla problém že stresu se žaludkem - také pálení záhy a pomohl mi báječné.
Každý lék na nežádoucí účinky. To bys nemohla vzít ani paralen. Jestli nemáš opravdu velké problémy, zkus dietu, ležet na levém boku…

Kopila jsem si jeste Gastrofrujit. Az take potize nemam spus to tahani v krku. Na orl nic nezystily stitna ok. A stahovani krku uz 2 tydny no tak uvidime co mi pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
17.2.19 10:03

Jak vidím to složení,a jestli máš reflux tak ztohohle ti bude ještě hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
17.2.19 10:05
@Ennny píše:
Jak vidím to složení,a jestli máš reflux tak ztohohle ti bude ještě hůř.

Mi to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
17.2.19 10:09

@devcenka30 tak to je dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
17.2.19 11:32

Mám žaludeční vředy a beru ho dlouhodobě, i v těhotenství a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
17.2.19 16:53

Taky mi ho doktorka předepsala kvůli pálení žáhy, už beru druhé balení a zatím pomohl a žádné nežádoucí účinky na sebe nepociťuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikita 123e
11.8.22 09:47

Prosím pomoc

Děvčata ty co jste brali omeprazol jak to vypadá ztratila jsem od toho obal jsou to na půl oranžové a na půl modré plastové prášky? Dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex