Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi tak v 5tt delta a pak ve 37tt omicron. obojí průběh lehký - dva dny únava, spavost, možná teplota, pak ještě týden dva chrapot. neočkovaná. děťátko v pořádku. neboj.
@Anonymní píše:
Asi tak v 5tt delta a pak ve 37tt omicron. obojí průběh lehký - dva dny únava, spavost, možná teplota, pak ještě týden dva chrapot. neočkovaná. děťátko v pořádku. neboj.
Ani nevis, jak rada to slysim. Dekuju ![]()
Před 4 týdny prodělání, hlavně rýma a ztráta čichu na par dni, únava, nic závažného. Očkování 3 dávky. Užívám na trombofilni mutaci clexane, a anopyrin jako prevenci preeklampsie, takže minimální riziko trombóz. Do porodu mi zbývá ještě týden, ale vše se zdá v pořádku. Nevím jak moc se zvyšuje to riziko trombóz u omikronu, to bych si pro klid duše zkusila ověřit (gynekolog, porodnice), to mi přijde důležitější než samotný průběh.
Ja 35. tt, ockovana 2 davky (3. planovana mi bohuzel padla uz do 1. trimestru) a teda peklo na zemi. Nejdriv bolest svalu, silena unava a 40 horecky - 4 dny. Pak ryma, kasel, nechutenstvi, celkove za covid 6 kg dolu. Nakonec temer selhani jater. Ted 3 tydny po mam postcovidovy syndrom, kdy se cele dny i noci dusim, horsi nez zapal plic. Nic na to nemuzu, protoze jatra - stale mam spatne kontroly a prasky na to beru po hrstech. Do toho az do porodu injekce na redeni krve kvuli zvysenemu riziku embolie. Jenom na lecich me vse okolo covidu prislo zatim na cca 10 tisic Kc… Preju vsem klidnejsi prubeh ![]()
Ahoj, prosim, je tu nekdo, kdo chytil covid -omikron v 3.trimestru tehotenstvi? Jaky byl prubeh? (Prosim i o informaci, jestli ockovana nebo neockovana) 🙏 ♥️️ Dekuju holky