Omiš nebo Baška Voda...typ

779
29.1.14 07:59

Omiš nebo Baška Voda...typ

Dobré ráno, prosím nebyl z Vás někdo v této lokalitě v pěkném čistém apartmánu, blízko od moře, gril venku, vhodné pro 1,5 staré dítko s možností procházek po městě, promenádě. už hledám dost dlouho a nic se nám nelíbí. Tak mě napadlo jestli někdo z Vás nemá konkrétní tip. moc děkuji a pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7797
29.1.14 08:16

Ahoj, já jezdila jako dítě do Duce, je to kousek od Omiše, nebývalo tam moc lidí jako v těch větších městech, byla tam písečná pláž…zkus se mrknout po těch okolních menších městečkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
29.1.14 08:19

No, já nevím v té Bašce Vodě je to všechno do kopce.Gril tam nepovolili protože bylo velké horko a báli se požáru. Navíc koncerty se nesly po celém městě, nevím jestli zrovna tohle místo je vhodné pro tak malé dítě. Omiš neznám, jen jsme jím projížděli a moc se mi nelíbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
29.1.14 09:13

Já bych s takhle malým dítětem prubla spíš nějakou Itálii. Třeba Lingnano Sabbiodoro, nebo něco takového s písčitou pláží a pozvolným vstupem do moře. Pokud trváš na Chorvatsku, tak pořiďtě botky do vody, jak kvůli kamínkům tak kvůli ježkům. V Bašce byli děti nadšené z potápění, je tam spousta potvůrek, trošku jsem postrádala záchody, ale to pro takové mrně problém nebude. Pláže jsou úzké, kamenité a často kryté stromy, což by vám mohlo vyhovovat. Nebezpečí požárů v sezóně je veliké, takže z grilem bych to viděla špatně. Pokud toužíš po klidu, tak mi byli na Brači, to je ostrov naproti Splitu a tudíž i Bašce Vodě. Byli jsme v městečku Mirca přímo ubytováni v privátu. K moři to bylo sotva 60 metrů. Pláž úzká, kamenitá, stíněná stromy. Na Brači jsou mám dojem i dvě písčité pláže, ale tam jsme nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
29.1.14 09:24

@Micink Osobně bych s prckem prubla raději také Itálii např. Caorle, Bibione a tuto oblast. Nicméně pokud trváš na Chorvatsku, doporučila bych z Bašky Vody popojet ještě o pár kilometrů níže do Makarské, Tučepi nebo Podgora…je tam větší klid pro děti a apartmánů na výběr hafoly a opravdu pěkných. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
29.1.14 09:26

@Micink My jsme byli vloni v Omišu a překrásné :palec:..Byly jsme v apartmánu u moc hodné paní, sice gril tam myslím nebyl k dispozici, ale jeden den nám udělala luxusní rybku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
29.1.14 09:46

Co se týče Itálie nebo Chorvatska (vzhledem k přístupu pláží bych volila spíš Itálii) tak jsem jednoznačně pro nákup přes :

http://www.victoria-ck.cz/…01chorvatsko

Animátoři s dětským programem, čisté kempy a dovča za pár kč
:potlesk:
Loni jsme byli v kempu Riva Nuova a už se nemůžeme dočkat letošní dovči :palec:

Jinak zpátky k otázce, volila bych spíš Bašku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
29.1.14 09:48
@luffinka píše:
Co se týče Itálie nebo Chorvatska (vzhledem k přístupu pláží bych volila spíš Itálii) tak jsem jednoznačně pro nákup přes :

http://www.victoria-ck.cz/…01chorvatsko

Animátoři s dětským programem, čisté kempy a dovča za pár kč
:potlesk:
Loni jsme byli v kempu Riva Nuova a už se nemůžeme dočkat letošní dovči :palec:

Jinak zpátky k otázce, volila bych spíš Bašku :think:

Jo jinak s grilem problém nebyl. Vezli jsme si ho s sebou ale je možnost si ho ve většině kempů i vypůjčit za pár šušňů… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
29.1.14 09:50

My jsme loni byli v Podgoře a malá měla 14 měsíců. Ubytování jsme sice byli v hotelu, ale promenády a moře o. k. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5274
29.1.14 09:53

My jsme v Omiši byli dvakrát za sebou a je to tam super. písčitá pláž, pro děti ideální. večer jsme chodili na promenádu na večeře a na zmrzku. měli jsme super domácí i s grilem. apartmán byl sice až za řekou, ale nám to nevadilo. dokonce jsme chodili ještě dál na pláž do kempu. bohužel si, ale nepamatuju jak se to jmenovalo, jeli jsme na blint. jednou jsme hledali přes agenturu na místě a jednou jsme hledali sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5274
29.1.14 09:57
@kometa32 píše:
My jsme loni byli v Podgoře a malá měla 14 měsíců. Ubytování jsme sice byli v hotelu, ale promenády a moře o. k. :palec:

tam jsme byli taky a též super, ale jsou tam kamínky :-( chodily jsme až nakonec promenády pod kurty, tam mi přišlo, že je míň lidí a lepší moře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
29.1.14 11:41

Já doporučuju Promajnu, je to vesnička hned vedle Bašky Vody ale je tam právě klídeček. Jezdívali jsme tam s našima když jsme byli děti, a loni tam byla švagrová s 20m synem a prej super. Do Bašky Vody se dá jít pěšky cca 1,5 až 2 km, po cestě hezky podél moře. Gril asi záleží co seženete za ubytování, podle mě by to neměl být problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
29.1.14 15:46

Moc všem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie