Emitex Combi + sáňky

778
25.1.14 19:54

Emitex Combi + sáňky

Ahoj holky, zítra máme v plánu udělat si s naší malou (1 rok) výlet někam do hor a kočárek vyměnit za sáňky, nikde jsem však nenašla nějakou zkušenost jak tam sedí, jestli je potřeba ho nějak spešl upevnit, jestli stačí sám o sobě, nebo mám vzít třeba ještě deku atd. Takže budu ráda za jakoukoliv reakci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30332
25.1.14 20:02

Já jsem vozila loni malého na sáňkách a jezdil v kombinéze a zabalený do deky. Fusak jsem mu nedávala. Tam bych měla strach, že bude klouzat. Za sebou měl ohrádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
25.1.14 20:11

Já jsem malého vozila loni na sáňkách v kombinéze a ve fusaku emitex. Dá se krásně připevnít k sáňkám, jsou tam na to rozepínací popruhy. Nevím teda, jestli je to myšlené na to, ale my to tak udělali a krásně to drželo. Pokud pojedeš na nějakou delší procházku, dala bych pod fusak ještě deku, od spoda je zima nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
25.1.14 20:37

Jezdili jsme předloni taky tak - fusak Emitex se připevnil popruhy na zádech/za hlavou kolem ohrádky a držel krásně! Přes syns jsem v mazech dala ještě pod syna i na něj deku (1velkou jsem ho obalila) ;) DOkonce mi v saních spal - záda jsem podepřela polštářem, zasunuloa jsem ho víc do fusaku a nohy přepásala širokým páskem, aby nesjížděl :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí