Kréta - Hotel Mikri Poli

1965
18.1.14 17:35

Kréta - Hotel Mikri Poli

Hezký den :mavam:

Prosím nemáte někdo zkušenost s tímto hotelem? Případně s touto částí Kréty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2684
18.1.14 19:06

Ahoj. Byla jsem tam smamou a dcerami 2 a 4 roky. Uuuuuzasny. Skvely. Pokoje prosorny. Zaplatili jsme si lepsi pokoj. Meli jsme balkon velky jako moje kuchyn. oddeleny pokoj od loznice. Samostatne wc. Jidlo skvely velky vyber. Snacky u baru taky fajn. Velka drevena prolejzka ve tvaru lodi pro deti hned u baru:-). Alko i nealko piti. Plaz stacila. Krasny jemny pisek. Pozvolny vstiup do more. Animacni programy dobry. V lete je tam i cesky animator. 5 bazenu. Vsechny se sladkou vodou. Cesta z letiste taky sla. Jely jsme rovnou jen my co mirili do mikripoliminibusem. Urcite se tam vratime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
18.1.14 19:27

@Martina123 Měla jsi s sebou kočár? Dá se tam fungovat i „bezbariérově“? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
18.1.14 19:52

@Martina123 takze cesta z letiste se dala zvladnout? Mam trosku strach z te dlouhe trasy busem…mame deti 1,5 a 5 :-) Tak ten mladsi, aby to vydrzel :?

A netusis jak je to tam v okoli, co se vyletu tyce? Jestli je tam neco ke koukani v primerene vzdalenosti (pujcili by jsme si auto).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2684
19.1.14 10:33

Tak ted se mi to smazalo, takze znova
@mocca kocar jsme s sebou nemely, ale mela ho tam spousta rodin. je to bezbarierovy hotel. Jen napis treba i primo do hotelu, ze chcete mit pokoj blizko u bazenu. Ja to napsala a dostali jsme 2. radu. Hotel je situovan do kopce, s tim je nutno pocitat.

@Brumla: vubec bych se toho nebala ty jizdy. Deti to prospaly a braly to jako dobrodruzstvi. Ja se toho strasne bala, ale dobry.
No a to auto - my si ho nepujcovali, ale jedna rodinka jo a da se tam projet. Ta nahorni plosina neni daleko s Diovou jeskyni. Pak Spinalonga taky neni uplne daleko, mesto Sitia.

a ta prolejzka je zde:
http://dsc.invia.cz/…/2279794.jpg
my sedeli na zidce a popijeli samozrejme nealkoholicke napoje a dcery si hraly :-)

Jinak fakt super - pokoje velky, moc hezky, oddelene pokoje (coz jen tak nikde nesezenete), v restauraci jsou i takovy nizky pultiky, aby si mohli vybrat i deti.

tady mate rozdeleni pokoju:
http://www.mikripolicrete.com/accommodation/#!prettyPhoto
Myslim si, ze jsem dost narocna, ale tenhle hotel doporucuju vsema deseti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
19.1.14 17:19

@Martina123 parada…moc dekuju za info :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
19.1.14 17:26

@Martina123 jeste jsem se chtela zeptat s jakou cestovkou jste byly? Predpokladam, ze v sezone?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2684
19.1.14 18:32

@Brumla sezona je tam do konce zari. Takze jsme byli v sezone :-). A kdyz jsem slysela ostatni

bylo to firo tour, ale byli jsme pres jednu cestovni agenturu (uzasna pani, dam kdyztak kontakt), ktera mi pomohla s rozsifrovanim typu pokoju. Ve firu se tim nechtel nikdo zabyvat. A prave ti z cech maji ty obycejnejsi pokoje (jsou 2 mistnosti, ale jedna je bez oken). a udelali na me jeste habaduru s rezervaci (do telefonu mi rekli, ze ji drzi do 15 hod, a pak jsem nahodou zjistila ze byla jen do 12 hod).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2684
19.1.14 18:39

Ja ted zrovna hledam dovolenou a vsechno srovnavam s Mikri poli. A nic mi neni dobry. Latka je nastavena holt hodne vysoko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
19.1.14 19:44

@Martina123 my to ted taky rezervovali pres Firo :)

No my uz nad tim sedime cely vikend a srovnavame a srovnavame a srovnavame…a ve vysledku vzdycky zhodnotime, ze na Mikri Poli asi nic nema :D
Jsem jeste uvazovali nad Delfinii na Rhodosu, ale je do „daleko“ od plaze a za skoro stejny penize, takze asi mame vybrano :lol:

Jeste jednou moc dekuju za info :) Kdyby nas jeste neco napadalo, tak si dovolim jeste otravovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2684
19.1.14 20:29

@Brumla jj Mikri poli je fakt nejlepsi. I recenze jsou na nej hodne dobry. Ma to fakt jen 2 „nevyhody“ kterych jsem se bala - je to dal od letiste, a hotel je situovan v kopci. Ale fakt to neva :-). Myslim, ze budete spokojeni. A doporucuju si priplatit tech 10 EUR na den, za ten lepsi pokoj.

Divala jsem se na tu Delfinii, a to Mikri poli je o dost lepsi :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
20.1.14 08:54

@Martina123 Díky za podrobné informace! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2684
20.1.14 13:22

Neni zac. Kdybyste se chtely jeste na neco zeptat, ptejte se