Omylem mleko 2 namisto 3

1.1.23 19:07

Omylem mleko 2 namisto 3

Ahoj. Dcerka je na mlicku trojce. Ale omylem Jsem koupila dvojku. Muzeme to pouzit a dobrat nebo ne? Dekuji moc :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42014
1.1.23 19:13

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
1.1.23 19:18
@Trivisanda píše:
Ahoj. Dcerka je na mlicku trojce. Ale omylem Jsem koupila dvojku. Muzeme to pouzit a dobrat nebo ne? Dekuji moc :) :nevim:

samozřejmě, že můžete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2378
1.1.23 19:25

Určitě ano. Nemá se dávat vyšší číslo (tj. dítěti, které má teprve dvojku, dávat trojku), ale nižší číslo nevadí. Vždyť tu dvojku už předtím několik měsíců pila (pokud tedy nebyla výhradně kojená). Nemá jí na ní co uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.1.23 19:30

Ano. My dokonce dávali dlouhodobě jedničku. Syn hůř jedl, tak nám to doporučila doktorka.

• Citovat
  • Upravit
1881
1.1.23 19:43
@Billi
@Billi píše:
Ano. My dokonce dávali dlouhodobě jedničku. Syn hůř jedl, tak nám to doporučila doktorka.

Tiež sme boli na 1 až do odstavu od UM po roku a pol. Niektoré mlieka ani nič iné ako jedničku nemajú, alebo končia dvojkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
1.1.23 19:46

Určitě jo, lepší než naopak ;) no stress

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.1.23 20:10

@Trivisanda normálně použít, nic se nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
1.1.23 20:16

Já to měla naopak, omylem jsem dceři dávala asi měsíc 4 místo 3. Přežila bez úhony :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
1.1.23 20:18

A holkyyy když dvojku koupím účelově, protože nemají trojku? Nebude mít pak hlad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42014
1.1.23 20:22
@Drndadvě píše:
A holkyyy když dvojku koupím účelově, protože nemají trojku? Nebude mít pak hlad?

Já měla utkvělou představu, že ty s nižším číslem jsou sytější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
1.1.23 20:24

@Havlova ahaaa tak to jsem třeba vůbec nevěděla. Říkala jsem si, že čím větší dítě, tím víc vitamínů a látek potřebných pro růst i přes to, že už um v tolika letech/měsících třeba vůbec nepotřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42014
1.1.23 20:25
@Drndadvě píše:
@Havlova ahaaa tak to jsem třeba vůbec nevěděla. Říkala jsem si, že čím větší dítě, tím víc vitamínů a látek potřebných pro růst i přes to, že už um v tolika letech/měsících třeba vůbec nepotřebují.

Ale zase jedí normální jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.1.23 20:27
@Drndadvě píše:
A holkyyy když dvojku koupím účelově, protože nemají trojku? Nebude mít pak hlad?

Naopak, co si pamatuju, tak dvojka byla sytější. Čím vyšší číslo, tím víc se počítá s tím, že dítě už jí i něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
Billi
1.1.23 20:40
@Drndadvě píše:

Teď jsem se schválně podívala na HiPP. Trojku jsem nenašla, ale dvojka má 68 kcal na 100 ml a čtyřka má 51 kcal na 100 ml. Takže sytější je dvojka. A co jsem se dívala i na jiné značky, tak nejsytější je právě ta dvojka. S trojkou to je celkem srovnatelné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová