Omylem nepřevařená voda

Anonymní
9.3.20 17:37

Omylem nepřevařená voda

Dobré odpoledne, mám dotaz. Nejsem si 100% jistá zda jsem synovi dala převařenou vodu s UM. Může to být velký problém? Celé odpoledne byl frmol a já si nejsem jistá jestli jsem vodu v konvici převarila a došlo mi to až po nakrmení :( synovi jsou 4m

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2193
9.3.20 17:45

Ne určitě se nic pojednou nestane já už pak neprevarovala a dávala kojeneckou balenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
9.3.20 17:47
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne, mám dotaz. Nejsem si 100% jistá zda jsem synovi dala převařenou vodu s UM. Může to být velký problém? Celé odpoledne byl frmol a já si nejsem jistá jestli jsem vodu v konvici převarila a došlo mi to až po nakrmení :( synovi jsou 4m

A je to kojenecká voda? Pak problém určitě nebude, pokud kohoutková, tak tam může mít průjem, ale pokud to bylo jen jednou, tak by se nic horšího stát nemělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.20 17:49

@welovefashion kohoutková a ano, jen jednou

• Citovat
  • Upravit
2898
9.3.20 17:50

Neměla by se pít teplá voda z kohoutku, protože ta může způsobit (za určitých podmínek) bolení břicha. Jednou nepřevařená voda, pokud nežijete v oblasti, kde z kohoutku teče něco nepitelného, by myslím si neměla vadit. Když je to naprosto výjimečná situace… Já bych byla v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
9.3.20 17:52

Nejspíš mu naroste druhá hlava a začne jist lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.20 17:54

@Alkata děkuji za přínosný komentář ;)

• Citovat
  • Upravit
2193
9.3.20 17:57

Dotaz chápu… Nicméně stalo se a netrapila bych se tím.. Max ho to fakt prozene…ale např. Já piju kohoutkovou vodu občas taky a nic mi není…miminka by sice měla měla mít predvarenou ale když už se stalo… Tak to určitě bezpečne zvladne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.20 17:58

@kavulenka děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
42188
9.3.20 18:02
@kavulenka píše:
Dotaz chápu… Nicméně stalo se a netrapila bych se tím.. Max ho to fakt prozene…ale např. Já piju kohoutkovou vodu občas taky a nic mi není…miminka by sice měla měla mít predvarenou ale když už se stalo… Tak to určitě bezpečne zvladne :hug:

A co by vám mělo být po kohoutkové vodě? Pitná se jmenuje proto, že je k pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42188
9.3.20 18:03

Nic mu nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
9.3.20 18:10

@Havlova právě že nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
9.3.20 19:15

Dceři jsem nepřevařovala vůbec a nikdy jí nic nebylo :nevim: ( při zavedení příkrmů kolem 5. měsíce mívala na ven čistou vodu, když byla vedra. Jinak MM )

• Citovat
  • Upravit
9293
9.3.20 19:39

Nic se nestane neboj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.3.20 20:31

Také se nám už stalo a malý je v pořádku

• načítám...