Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ne určitě se nic pojednou nestane já už pak neprevarovala a dávala kojeneckou balenou
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne, mám dotaz. Nejsem si 100% jistá zda jsem synovi dala převařenou vodu s UM. Může to být velký problém? Celé odpoledne byl frmol a já si nejsem jistá jestli jsem vodu v konvici převarila a došlo mi to až po nakrmenísynovi jsou 4m
A je to kojenecká voda? Pak problém určitě nebude, pokud kohoutková, tak tam může mít průjem, ale pokud to bylo jen jednou, tak by se nic horšího stát nemělo…
Neměla by se pít teplá voda z kohoutku, protože ta může způsobit (za určitých podmínek) bolení břicha. Jednou nepřevařená voda, pokud nežijete v oblasti, kde z kohoutku teče něco nepitelného, by myslím si neměla vadit. Když je to naprosto výjimečná situace… Já bych byla v klidu.
Dotaz chápu… Nicméně stalo se a netrapila bych se tím.. Max ho to fakt prozene…ale např. Já piju kohoutkovou vodu občas taky a nic mi není…miminka by sice měla měla mít predvarenou ale když už se stalo… Tak to určitě bezpečne zvladne ![]()
@kavulenka píše:
Dotaz chápu… Nicméně stalo se a netrapila bych se tím.. Max ho to fakt prozene…ale např. Já piju kohoutkovou vodu občas taky a nic mi není…miminka by sice měla měla mít predvarenou ale když už se stalo… Tak to určitě bezpečne zvladne
A co by vám mělo být po kohoutkové vodě? Pitná se jmenuje proto, že je k pití.
Dceři jsem nepřevařovala vůbec a nikdy jí nic nebylo
( při zavedení příkrmů kolem 5. měsíce mívala na ven čistou vodu, když byla vedra. Jinak MM )
Dobré odpoledne, mám dotaz. Nejsem si 100% jistá zda jsem synovi dala převařenou vodu s UM. Může to být velký problém? Celé odpoledne byl frmol a já si nejsem jistá jestli jsem vodu v konvici převarila a došlo mi to až po nakrmení
synovi jsou 4m