Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Prosím doporučte mi omyvatelnou hrací podložku pro kojence, kterou mohu rozložit/složit/srolovat několikrát denně, zatím si ji dávám do koupelny jen na chvíli, později využijeme na místo na hraní. Když dám syna bez plíny na bříško, tak používám jednorázové podložky na přebalování a ty se mu podsmekávají a navíc vždy se vyčůrá, takže spotřeba jich je větší, pod ní mám pěnové puzzle, ale máme to s těmi vyndávacími obrázky, takže pořád vypadávají. Přímo na puzzle nechci, těmi obrázky by to proteklo a práce bylo spíš více.
Potřebuji něco, co lze hned otřít/omýt, rychle se neprodře nebo nepoškrábe prostě neponičí běžnou manipulací a navíc je skladné. Puzzle bez vnitřních dílů/obrázků? Pěnový koberec?
Děkuji za rady ☺️️
Příspěvek upraven 28.05.22 v 20:41
Mám pěnovou podložku od Aga4Kids a jsem spokojená. Už je tam nějaká promáčklina a nedávno se dceři (8m) povedlo hračkou udělat díru.
Holt nic není nesmrtelný a stejně už je na podložce minimálně času a lítá po celým bytě.
@AdeAda
Když jsrm zadala omyvatelná dětská podložka, vylezlo toho spousta. Já měla z Kennyshopu před asi 7 lety. Ale byl to obšitý slabý molitan.
@AdeAda píše:
Prosím doporučte mi omyvatelnou hrací podložku pro kojence, kterou mohu rozložit/složit/srolovat několikrát denně, zatím si ji dávám do kouprlny jen na chvíli. Když dám syna bez plíny na bříško, tak používám jednorázové podložky na přebalování a ty se mu podsmekávají a navíc vždy se vyčůrá, takže spotřeba jich je větší, pod ní mám pěnové puzzle, ale máme to s těmi vyndávacími obrázky, takže pořád vypadávají. Přímo na puzzle nechci, těmi obrázky by to proteklo a práce bylo spíš více.Potřebuji něco, co lze hned otřít/omýt, rychle se neprodře nebo nepoškrábe prostě neponičí běžnou manipulací a navíc je skladné. Puzzle bez vnitřních dílů/obrázků? Pěnový koberec?
Děkuji za rady ☺️️
Máme z decathlonu, je to Dětská podložka na cvičení, je skládací.
@Russet právě že jich je spousty, ráda bych nějakou osobní zkušenost, aby to bylo alespoň trochu kvalitní ☺️️
@AdeAda píše:
@Russet právě že jich je spousty, ráda bych nějakou osobní zkušenost, aby to bylo alespoň trochu kvalitní ☺️️
Vždyť je to na pár měsíců…
@Russet my ji máme v jedné herně už několik let místo koberce a ještě dlouho mít budeme, dokud si děti budou hrát na zemi.
@Cuddy píše:
@Russet my ji máme v jedné herně už několik let místo koberce a ještě dlouho mít budeme, dokud si děti budou hrát na zemi.
Jako umělou? Omyvatelnou? My bydlíme v bytě, takže vyloženě zima na zemi není.