On-line na Whatsapp

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.6.23 21:08

Šmírování na whatsapp

Jaka je pravděpodobnost, kdyz někdo je casto on-line na whatsapp (on-line je když rozkliknete apku) ze sleduje, jestli tam ja nejsem?🤣 to je asi naivní ze?😀 Ale třeba fakt? 🤷🏻‍♀️ děláte to treba někdo?😀

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
9.6.23 21:23

Pravděpodobnost? :mrgreen: Asi záleží, jak se s tím dotyčným znáte, jestli jste v kontaktu… Řekněme, že pokud jde o flirtující známost nebo kamarádku, co čeká na tvoji odpověď, tak je pravděpodobnost vyšší, než nějaký bývalý spolužák ze základky, se kterým ses 20 let neviděla a ani jste jinak nebyli v kontaktu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.6.23 21:37
@Anonymní píše:
Jaka je pravděpodobnost, kdyz někdo je casto on-line na whatsapp (on-line je když rozkliknete apku) ze sleduje, jestli tam ja nejsem?🤣 to je asi naivní ze?😀 Ale třeba fakt? 🤷🏻‍♀️ děláte to treba někdo?😀

Tak muze sledovat i kohokoliv jineho :D :nevim: Ale taky jsem mela u par ctitelu tenhle dojem :lol: A specialne u jednoho, myslim, ze to tak bylo, pac kdyz jsem mu psala, tak to vzdy okamzite zobrazil :P 8o

• Citovat
  • Upravit
16244
9.6.23 23:17

Dá se to nastavit, aby nikdo neviděl tvůj stav (jestli jsi online meno ne a kdy naposledy jsi byla online) stejně tak se dá nastavit aby se nezobrazovaly zeleně přečtené zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
9.6.23 23:53

Nemám tolik času, abych jím takto plýtval.

@Anonymní píše:
  • Citovat
  • Upravit
229
10.6.23 02:56

@aknah31 když si zadam ty zprávy a někdo mi napíše já si to přečtu tak on neuvidí že už jsem si to přečetla? Neuvidí ty dvě zelené fajfky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
10.6.23 07:48
@Vladenkaaa píše:
@aknah31 když si zadam ty zprávy a někdo mi napíše já si to přečtu tak on neuvidí že už jsem si to přečetla? Neuvidí ty dvě zelené fajfky?

Jj, ale funguje to i opačně. Ty taky neuvidíš oznámení o přečtení (dvě zelene fajfky) u skupinových chatu to nastavit nelze.

Najdeš to v nastavení - soukromí-naposledy online a oznámení o přečtení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.6.23 08:13

Ja třeba jsem na whatsappu docela často. Takže asi svítím zeleně pořád. No snad si o mě nikdo nemyslí že ho sleduji :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.23 10:06
@aknah31 píše:
Dá se to nastavit, aby nikdo neviděl tvůj stav (jestli jsi online meno ne a kdy naposledy jsi byla online) stejně tak se dá nastavit aby se nezobrazovaly zeleně přečtené zprávy.

Tak ja to prave vyply mám, takže dotycnej sleduje zbytecne, neuvidi me tam i když jsem on-line :lol: ale ja ho vidím, kdy tam je. Dřív to takhle neslo..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky