Onemocnění krve

15.7.24 17:15

Onemocnění krve

Ahoj holky.
Mám nedostatek faktoru 11 a Leidenskou mutaci, není to dobrá kombinace…Chodíme teď na asistovanou reprodukci jsme na na začátku ale čeká mě iui a já stojím před velkým rozhodnutím zda mám být vůbec těhotná když mám výše zmíněné nemoci krve..Paní doktorka s hematologie mi řekla že jsem riziková pacientka a že mi budou muset teď ředit krev (injekce do břicha ) protože mi budou dávat na asistované reprodukci hormony abych měla ovulaci a TD a abych neměla trombózu s těch hormonů protože je u mě pravděpodobná ale já s těch injekci na ředění krve můžu hodně krvácet protože mám nedostatek faktoru 11 takže krvácím víc než ostatní a pred různými zákroky my musí být poddaná krevní plazma tohoto faktoru i po té, máme adoptovaného chlapečka je mu 5 let a miluji ho jako vlastního a bojím se že by se mi něco mohlo stát, nevím co mám delat, ráda bych zažila být těhotná ale zas ne za každou cenu…Máte někdo zkušenost, radu co koly, dekuji!!!

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1724
15.7.24 18:15

To je natolik složitá otázka pro laiky, že to musíš pořešit s doktory. Co oni ti doporučují, nedoporučují… V CAR ti zřejmě v tomto nějak neporadí/neporadili, odkázali tě zřejmě na hematologii, ať to poresis tam, že? Tak se ptát tam - ptala ses, ne? Plus získat názory i třeba nějakého jiného hematologa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
15.7.24 19:17

Kolik máš toho FXI? Keeas toho hematologa? Je to specializované centrum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
15.7.24 22:48

Za mě ne. Ale to protože mám kamarádku, která na to dojela. Ale samozřejmě každý je individual a nejsem doktor, tohle řeš s lékaři, ti budou vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.24 19:04

@Lama Lama dobrý den, 0,68 l
Mám tu hodnotu faktoru 11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.24 19:05

Chodím na Bulovku k paní doktorce na hematologii ale objednám se zítra do Uhkt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.24 19:08

@biedronka105 dobrý den, a co se kamarádce stalo jestli nevadí že se ptám, a jakou měla chorobu krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
16.7.24 21:15
@Natymaty333 píše: Více

L? Není to v procentech jestli jo, tak je to cajk. A Leiden samotném zas tak velký problém není. UHKT zkusme jen krapet nezvládají. Na Bulovce je doktorka fajn, sice se moc na to nespecializuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí