Ono to nespí....

1249
11.11.10 17:28

ono to nespí....

mám synka skoro 6měsícu a má v noci přetrhané spání,už jsem skusila vše,zoubky to nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14064
11.11.10 17:31

Mně pomohlo až odstavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
11.11.10 17:32

terdule já myslím, že v půlroce to je celkem normální jev. Chápu, že seš unavená, přerušovaný spánek se kvalitou rovná přerušovanému sexu. Nemá třeba hlad? Kojíš nekojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
11.11.10 17:33

Mně pomohlo vydržet do dvou let :-D . Si asi slyšet nechtěla, co. Byly doby, kdy se budil za noc klidně 10×. Čím byl starší, tak se to zlepšovala. Teď ve dvou a půl letech pravidelně 1× za noc. Takže u nás nepomohlo vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
11.11.10 17:47

já to řeším tak, že malá jí kolem šesté sedmé, pak je někdy až do devíti je vzhůru, jindy usne dřív, nemáme zavedený žádný režim :oops: po 3 až 4 hodinách ji vzbudím a nakrmím ( desátá až dvanáctá hodina v noci) pak spí až do šesti, někdy i déle. Jakmile ji nechám spát, budí se kolem druhé ráno. Poradila mi to zdravotní sestřička a ono to vážně funguje! :-D já tedy nekojím, ale ona kojila.

• Citovat
  • Upravit
27264
11.11.10 17:51

misa.m taky jsem kolem asi 8 měsíce nasadila kojení(lahev mlíka) když jsem šla spát a pak spal až do rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
11.11.10 17:53

Taky se mi v noci párkrát vzbudí, naštěstí nic nevyžaduje, usne zas sama. Jenže než usne, co toho nakecá! :-) Tak jsme se s mužem odpelešili do jiné místnosti, budíka mám na 7h ráno a dá se říct, že jsem vyspalá. Jenom si zas musim nazpátek zvyknout na chlapský funění, vrtění se a tak :mrgreen: Zkus změnit místnost na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
11.11.10 18:34

a spí sám nebo s vámi? Když spal s náma, tak se pořád budil, ale když jsme ho dali spát samotnýho, tak je to v pohodě a budil se akorát při zubech. Takže nám pomohlo ho dát do svýho pokojíku, je hned vedle, takže slyším když se něco děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
11.11.10 18:47

Mě se takhle budí už od 4. měsíce. Asi má hlad, ale po kaši stejně vydrží jen tak do 1 (od 20) a pak se budí po 1 hodině, po 2.

• Citovat
  • Upravit
50725
11.11.10 18:56

U nás taky pomohlo až odstavení. Dokud jsem kojila, nedal se odbýt. Jak jsme odstavili a informovala jsem ho, že žádné UM v noci chystat nebudu, začal spávat v kuse :nevim: :lol:

Teda po 2 nocích, kdy brečel asi 30 a 10 minut a poté usnul v náručí u tatínka za zpěvu písní Iron Maiden :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
11.11.10 19:35

Karolínka se mi taky často budila.Jakmile jsem ji ve 13-ti měsících odstavila, začala spinkat celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
11.11.10 19:42

děkuji všem za rady…jinak prcka nekojím a poslední krmení má v pul 7 a jde hají,ale v 8už mi kňourá,dám napít čajíčku,dudlík,otočím ho na bok a spinká dál,ale to je celou noc a vyčerpává mě to :cry:
jinak usíná dobře,během dne spí hodinku dopoledne a 2hodinky odpoledne,na kočárek jsem ho neučila.během dne toho taky moc neudělám,vyžaduje pozornost a hračky ho moc nezajímají,juchá,když je u mě,tak u nás nejsou žadný aktivita a sex??co to je?? :roll: ..já jen doufám,že se mu to upraví…už ho nechávám i poplakat,protože to není bolestivej pláč ale…znáte ty prdelky,jak to umí hrát :-) ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
11.11.10 19:43
Mufina píše:
Mě se takhle budí už od 4. měsíce. Asi má hlad, ale po kaši stejně vydrží jen tak do 1 (od 20) a pak se budí po 1 hodině, po 2.

tak já mám to samé… :zed: nemáš fígl? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
11.11.10 19:45
Pettulle píše:
a spí sám nebo s vámi? Když spal s náma, tak se pořád budil, ale když jsme ho dali spát samotnýho, tak je to v pohodě a budil se akorát při zubech. Takže nám pomohlo ho dát do svýho pokojíku, je hned vedle, takže slyším když se něco děje.

beru si ho k sobě do postele,už mě neba vstávat k postýlce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.11.10 19:54

No ja kolem pul roku vstavala asi 5× na dudlik a tak 1-2 za noc kojo. Odstaveni mliko neovlinilo, stale vyzaduje jednou za noc flasku UM (kolem 3-4 rano), ale tak od 9-10 mesicu si umi podat dudlik sama, coz je vyznamne plus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí