Kdy má poprvé přijít čert?

836
10.11.10 19:37

Kdy má poprvé přijít čert?

Ahoj všem :mavam: .Kdy jste porvé seznámily děti s čertem? :-D Malému bude v prosinci 20m a nevím zda je již na to dost starý :-) .
Jak jste děti připravovali na setkání a v kolika? :-D

A to nejdůležitější :mrgreen: .Co do punčochy pro takové prcky? :-D
Děkuji všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6895
10.11.10 19:42

Já bych ho čertem ještě nestrašila:-(.my tedy byli loni na Mikulasovani,ale domů čerti přijdou až letos:-).tedy k babičce.a do punčochy,co má rád.ovoce,kokina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
10.11.10 19:43

ahoj, my budem mít na čerty 23 měsíců a nebudem volat.
Jako někdo už volá, rozmýšlela jsem se, ale co z toho má??? Nakonec ne…radši aby se nějak moc nelekl.
Chodíme ven,, na jarmarky, tam jsou, tak tam je uvidí, ale domůletos ještě ne. Budem volat jenom Mikuláše a to jenom jaká bude reakce na příjemného dědu :-)
Do punčochy taky nevím.Někdo tyto svátky slaví jako pomalu V8noce, kupuje i několik hraček :nevim:
Já teda nevím sama jak to uděláme, ale asi tak napůl. Dám mu tam dvě hračky, spíš malé, nějaké ovoce, sladké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
10.11.10 19:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
10.11.10 19:44

nase dite doma certa nebude mit nikdy…ja jsem v peti letech po prichodu certa prestala mluvit…a vim o vice pripadech kdy to diteti zpusobilo tezke trauma…takze za me certa doma vubec…leda nekde venku nebo na besidce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
10.11.10 19:45

Tak to řeším taky, jestli malýmu letos Mikuláše ukázat - jsem spíše nakloněna tomu, že ne. Je ještě malý a těžko bych mu to vysvětlovala, mám strach, že by se mu to v noci vracelo ( malýmu bude rok). A do balíčku mu dám jeho mňamky - kukuřičné a jiné křupky a ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277

my jsme certa domu nevolali, ale byli jsme na vanočním jarmarku a tam jich pobíhalo kolem dost.
měl skoro dva a pul.
dohromady s mikulášem je viděl pořádně v loni ve školce na jejich besídce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65452

Tak domů čerta my ještě ne…
půjdeme na Mikulášskou,to ano.Ale jen aby jsem viděla,jak bude reagovat.
No a do punčošky ovoce,nějakou malou sladkost---on je stejně nejí,spíš mandarinky,jablka a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
10.11.10 19:48

jak jsem psala o těch hračkách, hračky vůbec nedáváte???? :think: Ani malé jednu dvě- například bublifuk, omalovánku, pastelky, podle věku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
10.11.10 19:51
kvaček píše:
jak jsem psala o těch hračkách, hračky vůbec nedáváte???? :think: Ani malé jednu dvě- například bublifuk, omalovánku, pastelky, podle věku…

my ano, teda spís babička.
prvně dostal takový kufřík s naradím a sroubkama, později knížku, nalepovací sešitek,kde se do obrázku lepí stejně barevný čtverecek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
10.11.10 19:53

Já právě myslela,že místo sladkostí(to mu ještě nedáváme),tak že mu dám hračku.Koupila jsem mu duplo(zvířátka asi 5ks v krabici).A až bude jíst sladké,tak už hračky ne…tedy to je plán :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
10.11.10 19:55

já bych čerta taky nechala ještě v klidu, klidně až do školky, dle mě není kam spěchat.Moje malá je dostatečně vylekaná i když přijde na návštěvu zarostlej strejda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Do punčochy bych dala jen ovoce. hračky dávat nechci a nebudu, jako děti jsme dostávali ovoce plus čokolády apod. (čokoládu zatím asi ne) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
10.11.10 19:55

tak já moc toho sladkého právě nechci - nejí to, něco jenom, zase vím, že toho narvou moc babičky, tak jsem přemýšlela, že mu dám do balíčku, čokoládu Kinder, co má hodně rád medvíky, to jí a pak má rád hrozny a k tomu už pastelky, omalovánku, nějaké malé autíčko třeba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
10.11.10 19:58

Nikdyyyy. Zrusila bych tuhle stresujici zalezitost. Do dnes si vzpominam jak traumatizujici to bylo. A jeste v tom breku zpivat pisnicku nejakymu ozralymu certovi. Fuuuuj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
10.11.10 20:00

souhlas, tak to cítím, ale okolí mě tlačí jiným směrem, jako, že je to tradice, i my jsme je měli apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí