Opačné otáčení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16783
18.5.12 13:46

sedět určitě ne a určitě neučit malej začal sám v 10 mšsících myslím že to je pžežitek že sedí v 6 měsících :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.5.12 13:47
@bobin píše:
ona se teda otočí na bok hraje si,chytá nožičky , jinak je uplně v pohodě tak se budu snažit víc s ní cvičit

já myslím že je uplně v pohodě a šikulka(vůbec opožděná),jen nepřišla na nový možnosti,fakt zkus s ní víc blbnout,už je to kus babi a bude ji to bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
18.5.12 13:51
@wildcherry píše:
já myslím že je uplně v pohodě a šikulka(vůbec opožděná),jen nepřišla na nový možnosti,fakt zkus s ní víc blbnout,už je to kus babi a bude ji to bavit.

když ona my příjde taková ze všeho vykulená a jako kdyby se bála spíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.5.12 13:54
@bobin píše:
když ona my příjde taková ze všeho vykulená a jako kdyby se bála spíš

ahaaa,tak potom jen má strach a musi se na ni pomaleji.Když ta moje je strašnej nezmar a celkově pevný mimčo,furt akční. :mrgreen: …neboj malá se ti otrká,třeba ji blbnuti s tebou bavit začne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
18.5.12 13:58

Přesně jak už bylo psáno každé dítko je jiné naš princezna začala lozit po4 až někdy v 11 měsících taky sem z toho byla na prášky ale nic sem s tím neudělala začala si sama podle sebe ;) A co bych za to teď dala kdyby byla chvilinku na jednom místě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
18.5.12 13:59
@wildcherry píše:
ahaaa,tak potom jen má strach a musi se na ni pomaleji.Když ta moje je strašnej nezmar a celkově pevný mimčo,furt akční. :mrgreen: …neboj malá se ti otrká,třeba ji blbnuti s tebou bavit začne :hug:

ona jako má snahu i se otáčet ale právě najednou zase rychle zpět .. Doktorka řekla když jí pomůžu tak jí to jde uplně samo ale asi nechce a prý to dožene. já jenom doufám že to bude brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
18.5.12 14:04
@bobin píše:
ona jako má snahu i se otáčet ale právě najednou zase rychle zpět .. Doktorka řekla když jí pomůžu tak jí to jde uplně samo ale asi nechce a prý to dožene. já jenom doufám že to bude brzy

:mrgreen: a pak budeš psát kde mám to hodné a klidné miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
18.5.12 14:14
@mamule píše: :mrgreen: a pak budeš psát kde mám to hodné a klidné miminko :mrgreen:

jj mě bude stačit když se otočí budu štastná jak blecha :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
18.5.12 14:23

Náš prcek se taky nejdřív otáčel z bříška na záda, po pár týdnech se to naučil i obráceně. S tím sezením je to blbost, pokud se dítě samo neposazuje, tak učit ho zo je fakt nesmysl. Znám i 10-ti měsíční, co ještě nesedí, nelezou a taky se z toho nestřílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
18.5.12 14:23

Klíííd. Náš kulich leze, sedí, stojí, obchází a ještě NIKDY se neotočil z bříška zpět na záda :mrgreen: . A rohodně to nepiluje, jak má na tuto polohu dojít, je totál v pasti, radši se postaví a hodí tygra na znak :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lightsun
18.5.12 14:50

Buď klidná, to pak bude ze dne na den. Mojo taky nic a pak zničeho nic kutálelo sudy přes celý gauč… až na zem, samozřejmě :roll:

• Citovat
  • Upravit
29577
18.5.12 15:22

Není opožděná! Kup jí hrazdičku, dej pod ní protičůrací podložku,vybal děcko z plín,teplý fusekle na nohy , hračky dej tak,aby na ně dosáhla a i po bocích a nech ji,atˇsi co nejvíc hraje. Uvidíš sama,jaké budou pokroky, hračky ji budou stimulovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.12 15:30
@kemilek píše:
Klíííd. Náš kulich leze, sedí, stojí, obchází a ještě NIKDY se neotočil z bříška zpět na záda :mrgreen: . A rohodně to nepiluje, jak má na tuto polohu dojít, je totál v pasti, radši se postaví a hodí tygra na znak :lol: …

Tys mi připomněla naší malou mršku, ta začla rotovat až ve chvíli, kdy už normálně lezla po čtyřech, seděla a stoupala si. Dokud se jen plazila, tak jakmile se zkulila na záda, začala obrovská panika a řev: mamí, pojď mě přetočit :lol: Nakonec to zvládla sama, jen prostě v jinou dobu. Přetáčet se začala docela pozdě a to z bříška na záda, ale naopak se jí to povedlo jen občas. Ale ona měla na otáčení bráchu, tak co by se snažila, že :cert: Jo a teď jsem si vlastně uvědomila, že se to naučila ještě mnohem později, to už lezla po čtyřech skoro měsíc, když začala rotovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
18.5.12 15:39

Kamarádka je horzná expertka… Naše malá fázi sedání si přeskočila, je jí 10 měsíců a obchází nábytek. Občas si sedne, když ji bolí nožky ze stání nebo když na zadek šikovně spadne, vydrží tak asi minutu a pak se buď staví nebo to valí po kolenou.
Všechny kolem jsem důrazně upozornila, že malou posazovat nebudou (výjimka je do jídelní židličky a autosedačky), že jí tím nijak nepomáhají a ona se to prostě musí naučit sama.
Každé dítě je v tomhle jiné, takže si nedělej hlavu, je fajn, že se malá přetáčí a je živá, kdyby jenom ležela jako placka tak by asi problém někde byl, ale myslím, že to řešit nemusíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.12 15:56

@Kajuli Sed je cíl, takže malá nepřeskočila nic
a zakladatelce to doporučuju dát přečíst svému okolí.
 http://www.poliklinikaprosek.cz/…do-1-roku-61

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky