Opakovaná hysteroskopie

12635
23.1.18 10:33

Opakovaná hysteroskopie

Ahoj všici, potřebuji prosím poradit..je mi 45 + a loni mi začala vynechávat MS, u gynekol. zjištěna hormonální nerovnáha a dlouhodobé zvětšování sliznice..absolvovala jsem hysteroskopii..tzn plnou nakrozu, kyretáž s diagnostikou a výsledek…jakýsi mezistupen..tendence k zvyšování, dříve se to neřešilo, ale nyní už s přibývajícím počten postižených p¨rý už jo..s návrhem hormon. tablet, můj dr. tvrdí, že musím každý půlrok tu hysterosk. absolvovat znovu..tzn plná narkoza zákrok, domluvený odvoz ten den 8o a týdenní čekání na výsledek, dr. v nemocnici, kde mě výkon prováděli, mi při kontrole po zákroku tvrdil, že je to nesmysl, že jsem to špatně pochopila..nene pochopila jsem to dobře. moje dr.. to tvrdí stále…nedovedu si představit každý půlrok absolvovat předoperačko, narkozu atd..proto se ptám..je tu některá která tento výkon absolvuje každý půlrok??? je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2965
23.1.18 19:18

@lilith1 Mám za sebou hysteroskopii loni. A nedovedu si představit její opakování každý půlrok - hl. celková narkóza. V případě, který uvádíš bych asi chtěla rovnou nějaké radikální řešení. Myslím, že to by bylo menší zlo, než opakovaná narkóza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12635
23.1.18 20:15
@sloninka píše:
@lilith1 Mám za sebou hysteroskopii loni. A nedovedu si představit její opakování každý půlrok - hl. celková narkóza. V případě, který uvádíš bych asi chtěla rovnou nějaké radikální řešení. Myslím, že to by bylo menší zlo, než opakovaná narkóza.

Nojo odstraneni delohy, to pry je zbytecne, kdyz nejsou nejake horsi zmeny..jenze ja mam pocit ze ty opakovane hyster.chce jen moje dr..ten v nemocnici to nechapal..takze asi zmenit dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
23.1.18 21:52

@lilith1 Lepší žít bez dělohy než s oblbnutým mozkem z narkóz. Divím se tvé doktorce, že tě do hyst. nutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí