Opakovaná nevěra, co byste mi radily vy?

Anonymní
28.10.25 19:39

Opakovaná nevěra - můj příběh

Zdravím všechny, jdu se vám vypovídat.
Z prvního manželství, které trvalo osm let, mám nyní 12leteho syna. Manželství skončilo, protože mě manžel psychicky týral, sprostě mi nadával, napadal mě. Potkala jsem před sedmi lety současného partnera. Byl úplný opak mého bývalého. Milý, pozorný, snesl by mi modré z nebe. Syna, který má navíc ADHD, přijal jako vlastního. Ten ho má hodně rád. Když jsme spolu bydleli asi tři měsíce všichni dohromady (asi po roce vztahu), jednou nepřišel domů z práce a zjistila jsem druhý den, že “ulitl” s kolegyni. V opilosti. Já zamilovaná, odpustila jsem mu to. Mame nyni dvouletou dceru. V osmém měsíci těhotenství jsem neco začala tušit. Tak jsem mu projela telefon. A mé tušení se potvrdilo. Neřekla jsem nic, ale zlomilo mi to srdce. Desítky vypisování s ženskýma. Jeden poměr na ferovku, s ženskou, která je od nás z vesnice. “Kámoška”. Ted je holce 2,5 a vybalila jsem to na nej. Ze vsechno vim. Zapíral, ale pak se pod tíhou důkazů přiznal. Nemuzu se na něj ani podívat, samozřejmě s ním nespím. A teď nevim co dál. On tvrdí, jak vše změní, haha, jak mě miluje. Jakmile to řeknu klukovi, tak u něj konci, to je jasná věc. Mam pocit, ze zradil všechny, nejen me. Co teď s nim. Rekla jsem mu, ze teda chci otevřený vztah, to tu začal chodit s provazem okolo krku, ze se jde oběsit.
Mame barák napůl, na hypotéce zbývá doplatit hromadu peněz. Hypo sama neuplatím. Pokud se barák prodá, zůstane nám každému cca 4 mil. Klukovi bych zas změnila život. Připravila ho o kamarady, všechno. Co byste mi radily vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2107
28.10.25 19:50

Nenašla sis opak. Našla sis to stejný…jen tento manipulátor pro zmenu používá jiné praktiky než ten předchozí…

Ostatně to je má odpověď, co doporučuji dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
28.10.25 19:56

Tak pokud jeho přítomnost v sousedství dlouhodobě uneseš a nebude tě vnitřně žrát, když si k sobě bude vodit nové známosti, tak rozdělte dům na 2 bytové jednotky a bydlete a plaťte dál. Pro menší dítě to bude fajn, pro větší to nebude úplně zlé. Ale snesete se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 20:00

@jasperka2 to netuším. Myslim, ze furt doufá, ze me získá zpátky a proto se chová hezky.

• Citovat
  • Upravit
149
28.10.25 20:18

„začal chodit s provazem okolo krku, ze se jde oběsit.“

To som sa dobre zasmial. Nevernik amater..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.10.25 20:21

Vy ste vydrzali 2 roky tvarit sa ze nic sa nedeje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
28.10.25 20:29

Za tyzden asi 3 taketo diskusie… nieje to moc rovnakych priparov naraz?

Co sa zmenilo ze prvy krat mu neveru tolerujes a druhy nie? Rozhodne ho nechcem ospravedlnovat, ale chlapi potrebuju jasne a zrozumitelne chovanie! Raz bola nevera ok a druhy krat nie? To je nejasne a netransparentne, to nepochopia.

Ja neveru netolerujem, takze si najdi svoje byvanie, barak predajte a zi si slusny zivot sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
28.10.25 21:14

Tak když zdržíš 2 roky nic nerict, tak se vezmete, udělejte životní pojistku a on se pak za další dva roky místo věšení může jet projet autem a omotat se kolem stromu. Barák bude tvůj, hypo doplatíš z pojistky a jako vdovička si pak najdeš někoho novyho. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 21:30

Zaprve nezmenila bys zivot jen klukovi, mas jeste dceru…
Zadruhe nechapu jak nekdo dolkaze dva roky delat ze nic a najednou s nim prestat spat a rozchazet se ze dne na den.
Za treti, jak muzes mit dum na hypo, dluzit na nem jeste spoutu penez a po prodani mit z nej kazdy 4 mice. To mi nejak nevychazi, navic kdyz jste spolu 7 let ( a to mi taky nesedi, protoze synovi je 12 a se soucasnym partnerem jsi 7 let a s predchozim manzelem si byla 8 let, coz se miji o 3 roky, zakze bys musela byt s oboumi muzi soucasne 3 roky), takze byste na hypo museli za 1 rok zaplatit 1 milion a neco aby ta castka sedela, navic kolik vam teda zbyva doplatit, vzdyt by mesicni splatka musela byt kolem 110 tisic, aby to za 7 let dalo 8 nilionu… navic se nejdrive plati uroky, ne? Ja teda nevim nevim. Ale neco mi tu nesedi…

• Citovat
  • Upravit
25511
28.10.25 21:37

:zed: strašné
jako dva puboši, akorát jsou v tom dvě bezbranné a malé děti :( to je moc smutné, vemte rozum a pohlavní orgány do hrsti a začněte se chovat jako dospělí lidi a rodiče! tohle co předvádíte je Parodie na rodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cirrus fibratus
28.10.25 21:39

“Rekla jsem mu, ze teda chci otevřený vztah, to tu začal chodit s provazem okolo krku, ze se jde oběsit.”

Tohohle ubozaka bych si uz nemohla vazit…

• Citovat
  • Upravit
25511
28.10.25 21:49
@Cirrus fibratus píše: Více

jojo, to jsou takové ty dramatické tipy, obvykle nižší iq a labilní, takže pryč od toho,
případně umělci, ale na to taky normální ženská obvykle nemá nervy
bych ho s tím lanem u krku rovnou vykopla na ulici, snad by ho sbalili do blázince do nejdřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 22:14
@Anonymní píše: Více

Ach jo.
Ja s nim nespim celou tu dobu, co to vim.
Co na tom nechápeš, nechapu.
Proč by to nevycházelo, s manželem jsem nemela to dítě hned. Rozešli jsme se, kdyz synovi byly necele tři.
Ted jsem s partnerem 7. Nikde jsem nepsala, kolik bylo synovi, kdyz jsme se dali dohromady.
Taky nikde nepíšu, ze jsme si brali hypo ve výši 80% ceny domu, jak je tady zvykem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky