Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahojte. Už skoro 14 dní mám opakované nevolnosti od žaludku a furt bych jen spala. Menstruaci jsem ještě nedostala- mám měsíc zpoždění. Taky jsem se dělala tt jeden vyšel negativně a na druhém byla druhá čárka lehce slabá (duch).
Nevíte co s tím?
Co s tim? Jednoduché řešení! Objednej se na gyndu! Můžeš mít cystu, atd..
@np10021 taky se mi zvýšily chutě. Sním toho strašně moc. Jsem v pohodě a pak třeba za hodinku či dvě mě začne nakopávat.
Když toho sním i málo tak se to furt děje
@Anonymní píše:
@np10021 taky se mi zvýšily chutě. Sním toho strašně moc. Jsem v pohodě a pak třeba za hodinku či dvě mě začne nakopávat.
Hoď sem fotku toho testu se slabou čárkou. A test sis dělala kdy? Až po měsíci zpoždění?
@np10021 píše:
Hoď sem fotku toho testu se slabou čárkou. A test sis dělala kdy? Až po měsíci zpoždění?
Test jsem si dělala minulý týden. Když to vyšlo takto tak jsem myslela že to bude brzy pryč. Je mi čím dál tím víc hůř
Foto nemám protože jsem to nějak nehrotila ale už se to nedá vydržet
@SuperNatka píše:
Test jsem si dělala minulý týden. Když to vyšlo takto tak jsem myslela že to bude brzy pryč. Je mi čím dál tím víc hůř
Tak si udělej další test.
@SuperNatka píše:Tak si udělej další test.
@SuperNatka píše:
Teď se dívám na tvé jiné založené diskuze. Psala jsi o tom, že si chceš nechat předepsat HAK. Takže jsi se při sexu nijak nechránila?
Není nic lehčího než si zavolat na gyndu. Když máš měsíc zpoždění tak co myslíš že ti tady lidi asi poradí.
![]()
@Anonymní píše:
Ahojte. Už skoro 14 dní mám opakované nevolnosti od žaludku a furt bych jen spala. Menstruaci jsem ještě nedostala- mám měsíc zpoždění. Taky jsem se dělala tt jeden vyšel negativně a na druhém byla druhá čárka lehce slabá (duch).
Nevíte co s tím?
@Anonymní píše:
„@np10021“ taky se mi zvýšily chutě. Sním toho strašně moc. Jsem v pohodě a pak třeba za hodinku či dvě mě začne nakopávat.
@SuperNatka píše:
Tak si udělej test dnes. Po týdnu od slabé čárky bys měla pozitivní test kdykoliv během dne.
Udělat si test a jít na gyndu. Měsíc zpoždění je dost, nemyslíš? Tady ti nikdo diagnózu neřekne ![]()
Nevíte co s tím?