Opakované gyn. záněty + MC. Tipy, léčba?

Anonymní
25.4.22 16:06

Opakované gyn. záněty + MC. Tipy, léčba?

Zdravím,
potřebuji poradit, příp. zda má někdo zkušenosti.
Už mě cca 3 měsíce trápí gyn. záněty. Dobírám již páté balení Macmirroru. Zevně mast. Tohle je celkem třetí gyn. zánět, a podruhé za sebou gyn. zánět v kombinaci se zánětem moč. cest.
Léčbu dodržuji, celkově hygiena, různé roztoky, mycí gely..
V pochvě mám takovou bledě hnědou malou plošku, zarudlé to není. Občas to pálí, někdy je to ok.
Končím třetí léčbu a úplně ok to není. S odstupem pár dní mám přijít na kontrolní odběry, stěry.
Na záněty moč. cest jsem nikdy netrpěla, gyn. se mi dříve rozjel max. po léčbě atb.
Jinak jsem 5 měsíců po porodu v druhé půlce 6měsíce. Téměř 4 dny jsem strávila na porodním boxu. Nemohla jsem v podstatě nic. Hůře se čůralo jak bylo mimčo napasovane. Pak ještě na sál kvůli placentě.
Už mi pěkně hrabe, chci už alespoň jakžtakž normálně fungovat a časem se snažit o další mimčo. Čaje na moč. cesty moc nemůžu. Podezření na reflux jícnu. Prášky. Takže mi to akorát podráždí. Na to jsem také nikdy předtím netrpěla.

Už nevím co víc dělat, zda je třeba něco silnějšího než ten Macmirror. Beru znovu orálně volně prodejný přípravek na moč. cesty.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
493
25.4.22 16:13

Chuděro, no nejsi na to sama, taky na to trpím :,( Mívám je opravdu několikrát do roka. Bohužel nevím, co poradit, taky by mě to zajímalo. Mám je opakovaně, vždy dostanu právě ten macmiror čípky + krém, chvíli je klid a pak se to zase opakuje. Trochu zmírnit mi pomohlo neholit se tak často a mýt se pouze vodou, žádné gely ani nic podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.22 16:47

@Teaveg
Vůbec tomu nerozumím :zed:. Ono to zabralo, zlepšilo se. Ale na konci léčby se to začíná ozývat zpět. Je pravda, že jsem se teď oholila více, poprvé od té doby co to začalo. Aby se ten gel lépe aplikoval a působil na kůži.
Teď už jsem trochu omezila ty gely. Ono toho zase moc škodí často. Takže tak max. 2 denně gel, či ty oplachy či výplach 1× za cca 3 dny. Jinak používám celkově obyč. vodu. Nosím bavlněné prádlo, žádné těsné oblečení. Vložky pravidelně vyměňuji.
Už se prostě začíná ozývat podbřišek a bedra a mám poslední globuli. A tím to vlastně začalo.
Už mě napadlo jestli by třeba nepomohla kyretáž či něco podobného. Nebo nějaká atb žilně. To mi taky předtím cpali na sále žilně, různé koktejly. Ono jsem teď téměř bez MS jen slabounká až spíše špinění. Tak jestli i to má vliv, že se to nevyloučí z té sliznice. To dr. řešit nechtěla, prý až se vyřeší toto. Chce udělat nějaké podrobnější stěry, ale prý musím být ok a nesmím nic zavádět. A změnit OG kvůli pojišťovně nemůžu do konce měsíce.
Musela jsem začít zase s terapiemi. Po psychické stránce začly propady. A při tom mi bylo psychicky lépe, už jsme začali s konzultacemi, žádankami na vyšetření. A pak začalo toto vše.
Teď to řeším s OL. Ten se zmínil o autovakcíně, když jsem si volala o výsledky, ale musím být ok. A navíc i to je trochu v pytli. Mám podstoupit testy kvůli dalšímu těhotenství a různé preparáty na imunitu zkreslí výsledky. A zatím jsem neměla odvahu si tam zavolat, co a jak a jestli, příp. jak dlouho tam musí být mezi tím časový rozestup.
A ono logika, teď by mi chtěli dát něco na posílení imunity a v dalším těhotenství naopak zase něco na oslabení imunity.
No jak tohle celé dopadne.. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí