Opakované močové infekce 5leté

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
6.5.14 13:18

opakované močové infekce

Ahoj, neporadil by mi někdo, jak předejít zánětům močáku u 5ileté holčičky? Už jsme letos měly troje atb. V teple ji držím, hygienu dodržujeme, na plavání už téměř nechodíme… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4990
6.5.14 13:23

My jsme to měly taky, bosky nechodila, hygiena řádná, nesedala si na studené atp. a zánět během půl roku 2× až Dr. se zeptala zda se dostatečně vyprazdňuje, že nestačí pár „bobku“ ale každý den pořádně. A ono to asi fakt bylo od toho, teď berem Laktulozu aby chodila denně, zatím zánět neměla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
6.5.14 13:25

Že ty střeva a moč. měchýř jsou blízko a jak se to tam kupí tak je tam dos parazitů a ten měchýř je na to náchylný :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.5.14 13:30

Tak tohle mě nenapadlo. Zkusím se na to zaměřit.
Díky moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
6.5.14 13:33

@verisek jj, vyprazdnovani muze byt v souvislosti.
@janival plavat nechodte vubec, neprochladit, nesedet nikde na zemi, vzdy lepe na necem… event jeste konzultovat detskeho nefrologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
6.5.14 13:40

@janival Ja bych taky zkusila zadanku na tu nefrologii. Jestli nema reflux moci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.5.14 13:52

Reflux už nám vyloučili před rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.14 14:05

Já dceři ze stejného důvodu dávám dlouhodobě brusinkové pastilky a od té doby máme klídek. Zkoušela jsem i čaje, ale nakonec jsme zůstaly jen u těch pastilek. Kupuju je od Swiss natural a dokonce jí chutnají, tak je dávám za odměnu, když sní večeři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
7.5.14 14:09

Zkuste ty brusinky, držet v teple, zkuste jí taky nahřívat tu oblast - bedra, mezi nohama a břicho. lidi trpící problémy v této oblasti mívají studené břicho a bedra. Zkuste tam dceři sáhnout a uvidíte, že břicho má studenější než hrudník. potom jí dávkujte, i preventivně kapky lichořeřišnice, dají se koupit v každé lékárně. A možná bych to ještě nakombinovala s kapkami echinacey (taky v každé lékárně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
7.5.14 14:10

A pije dcerka dost? močové ústrojí se musí proplachovat a pitný režim (ale pozor ne ovocné štávy, ovocné čaje atd, to překyseluje a dráždí) je základ. A taky dávejte probiotika. ATB se střevní mikroflorou hodně zamávají a pak je tělíčko náchylné k dalšímu infektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.5.14 15:56

Moc děkuji za cenné rady, to bříško je skutečně chladnější. Shodou okolností jsem probiotika nasadila hned po atb. Koupila jsem taky od Swissu. Ty nám vyřešily průjem. Ale už jsem je vysadila, mám v nich tedy pokračovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí