Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky ![]()
Chtěla bych se zeptat, jestli někdo podstoupil vyšetření děložní sliznice EndomeTRIO (Repromeda) a případně jak to dopadlo?
Můj příběh ve zkratce:
1. KET skončil revizí po zamlklém těhotenství (přestalo bít
)
2. KET biochemické těhotenství
3. KET skončil samovolným potratem v 5tt
Po něm si mě vzala do parády primářka kliniky a následovala Imunologie a další testy. Závěr byl: zjištěna aktivace buněčné imunity zaměřené proti trofoblastu (budoucí placenta) a protilátky proti obalu vajíčka + nedostatek vitamínu D. To se řešilo vysokými dávkami D (vyřešeno - potom v normě) a zbytek kapačkami Intralipidu. Bohužel bez úspěchu a 4. KET skončil taktéž samovolným potratem v 5tt.
Všechny 3 těhotenství v děloze, potvrzené UZ. Embrya jsou testovaná i my s partnerem máme po genetice (kromě Leidenská mutace - heterozygot o které jsem věděla, bez nálezu)
Jsem už z toho zoufalá
do posledního těhotenství jsme vkládali velké naděje a doufali jsme, že to tentokrát dopadne.
Budu ráda za každou radu a odpověď…
Ahojda,
já ho podstoupila před dvěma lety v Cube, a nález žádný, ale zato se přišlo na to, že jsme embryo vkládali moc brzy, potřebovala jsem ještě asi tři dny navíc..pak už oba transfery vyšly, jeden byl ale zamlkle a s tím posledním zbývajícím jsem teď ve 25tt…držím palce
@Zivotjeboj12 děkuji za odpověď ![]()
u mě ví kdy embryo vložit, vždy se chytne… ale za pár týdnů konec ![]()
Drží moc place, ať ti vše dopadne dobře
![]()
@Malinam píše:
@Zivotjeboj12 děkuji za odpověď![]()
u mě ví kdy embryo vložit, vždy se chytne… ale za pár týdnů konec
Drží moc place, ať ti vše dopadne dobře![]()
Děkuji, já tobě také. Beres nějaké kortikoidy po transferu?
@Malinam píše:
@Zivotjeboj12 nene, po samotným transferu se nic nepřidávalo
Mě pak ještě dali na deset dní nebo kolik prednison..to je alchymie vid..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď