Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
To co popisuješ vypadá na absces. Jak říkáš, asi má něco v těle, nějaký toxin.To se moc běžnou léčbou nedá řešit - ač jsme velký zastánce fyzikální léčby, tak vím že tady chemie nebo kaiser nemusí vždy 100% zabrat. Absces může v těle kolovat. Zkusila bych detox raw/česnek/chlorella/koloidní stříbro, cokoliv, ale komplexně. Na netu je hodně nápadů. Nebo se zkusit poradit
Jsou šarlatáni co si za to berou spoustu peněz, ale třeba na facebookové skupince RAW FOOD CZ & SK jsou lidé co se přírodní léčbou stravou a bylinkami zabývají. Mohli by Vás navést. Samozřejmě tam budou i takoví blázni s energiema apod., tak to člověk musí brát s rezervou a selským rozumem vybrat to nejlepší. Držím palce ať najdete něco vhodného. ![]()
Co detox jater? Idealne, jater, ledvin i strev. Urcite je to odraz vnitku. Nejen psychiky, ale je to i o tom, co clovek konzumuje prijima za zivijy atd. Muze ji chybet nejaky stp. prvek, mi eral ci vitamin…takto telo nekdy vola o pomoc
@Aerith Ano, je to absces. Dnes jsem 45 minut obvolávala doktory imunologie a bez úspěchu. Nežijou, mají jiná čísla a když se dovolám do nemocnice tak mě přepojí na laboratoř. Jdu pokračovat.
@majki.r píše:
@Nataša Pracovala jsem na chir. ambulanci, můj tatínek byl chirurg a vždycky všechno řešil do puntíku, v tomhle případě by zánětlivou tkáň poslal na histologii a poradil se s odborníkem…
to je mu ke cti!! více takových. ![]()
bohžel, rozhodně to není standard
![]()
manžel se s neochotnými chirurgy bohužel střetává dnes a denně ![]()
Dnes se dcera objednala na imulogii a byla na chirurgii. Tam jí to dr rozřízl a vyčistil. Zítra jde na převaz. ![]()
@wladka73 píše:
Dnes se dcera objednala na imulogii a byla na chirurgii. Tam jí to dr rozřízl a vyčistil. Zítra jde na převaz.
A vzali z toho vzorek na rozbor? Aby se zjistilo která bakterie ji zlobí…