Opakování ročníku po letech

Anonymní
12.11.14 01:37

opakování ročníku po letech

Ahojte,
Nevite jak to je, kdyz mam ukonceny 3. rocnik na ss/sou, ale nemam zaverecky..no, a otehotnela jsem, a ted po 5 letech jsem se odhodlala si to dodelat..takze jedu znovu od prvaku..ale je možné si zopakovat 3.rocnik a udelat si zz..? Jsem na stejne skole, ale studium dalkove..
na studijni se chystam..
 diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
702
12.11.14 07:40

Od prvnáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
12.11.14 07:42

Ahoj taky to tak mam ze nemam zz chci dalkove u nas po domluve to de ja pujdu rovnou do 3rocniku ale to co sem zapomela se samozdrejme budu muset doucit tak si myslim ze by to melo jit vsude ze je to na tobe pokud ty zz das a bude ti na to stacit jeden rok na douceni vsech 3 roku ;-) jinak drzim palce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
12.11.14 08:35

Od prvaku musíš. Jinak vždy do 2let si to musíš dodelat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.14 09:37

@dajka.11
to bych zvládla, kdyby by mi stacil jen jeden rok..ale nejspis budu muset cely tri roky…ale děkuji..tobe taky hodne stesti.

@novakova.t. Dekuji, tim jsem si nebyla jistá..a mtslis, ze by to neslo ani po domluvě…?

• Citovat
  • Upravit
4256
12.11.14 10:41

Ne, takhle je to dáno ve školským zákoně. Bohužel. Ja příští rok si budu dodelavat individualne. (Stihnu nastoupit do 2let od přerušení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin