Opakovaný průjem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
25.8.10 13:09

opakovany prujem

Ahojky potrebovala bych poradit,minuly tyden jsme se vratili od babicky a maly 4 roky zacal v noci zvracet,rano to preslo na vodnaty prujem snad po pul hodine odpoledne se to uklidnilo,druhy den uz normalni stolice ,drzeli jsme dietu asi 4 dny.Dnes v noci znova zvraceni a k ranu zase vodnaty prujem ,maly je bez teplot ,brisko ho neboli ,hraje si ,nevim co delat jestli mam jit k doktorovi,ze se prujem opakuje nebo jeste pockat.Brisko nas neboli,je vesely,beha.Mam jen strach co to muze byt,ze se nam to zopaklo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
25.8.10 13:12

Raději bych zašla k dr. ať udělá výtěry-konečník,krk…může mít nějakýho bacila :nevim: Jsitota je jistota.Nebo zkuste tu dietu držet dýl,ale stejně bych na ty stěry zašla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
25.8.10 14:12

Asi bych taky zašla na výtěry,třeba je to jen bakterie.Moje švagrová má 5měsíční mimi,je to teda věkový rozdíl,ale taky měl 2 dny průjem udělali mu výtěry a zjistili mu nějakou bakterii teď nevím jakou je toho spousta.tak mu nasadili hylac a odvary z rýže a docela se to spravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.8.10 14:15

jěště jsem chtěla napsat,že něco takového jsme měli v červenci.Pár dní klid a znovu průjmy a zvracení.Výtěry tedy čistý,ale nasadila jsem Hylac a dietku na týden a byl klid.Měli jsme to celá rodina,asi nějaká virová gastroenteritida :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.8.10 14:33

dekuji moc.no neda mne to abych za dr.nevyrazila ,ale ted mam strach ze nedojdem a pokajdime se.I kdyz se to sklidni pujdeme se radeji poradit.Zatim pijeme mrkvovou stavu a jime tycinky maly je oki.Od rana 4 vodnate stolicky.Ted uz 2 hodiny nic.Je to stres mam vzdy strach,neni nad to kdyz detem nic nechybi.Zitra mame malovat ,jsem na mrtvici :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.8.10 14:40
katusulka píše:
dekuji moc.no neda mne to abych za dr.nevyrazila ,ale ted mam strach ze nedojdem a pokajdime se.I kdyz se to sklidni pujdeme se radeji poradit.Zatim pijeme mrkvovou stavu a jime tycinky maly je oki.Od rana 4 vodnate stolicky.Ted uz 2 hodiny nic.Je to stres mam vzdy strach,neni nad to kdyz detem nic nechybi.Zitra mame malovat ,jsem na mrtvici :zed: :roll:

Mi povídej,my měli 4dny před odjezdem na dovolenou a všichni jsme takhle padli :-x Adámek pokračoval i na dovolený-příšerná dovolená.Jedině vzít věci na převlečení nebo mu zkusit dát plenu jestli máš doma nějakou schovanou,dát vložku? :nevim: My se takhle vypravili na infekční.Přijeli jsme a Adámek stihl pozvracet auto,mě a 2× sebe a pokakat 3× slipy a kraťasy.Domů dojel v poblinkaným tričku a nahý.Jak ho manžel vyndal z auta tak mu nakadil do dlaní :-(

Držím pěsti aby jste byli brzy OK,nesnáším když jsou děti nemocný.My jsme docela často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.8.10 15:28

Jeje tak to jste si teda uzili,to Te uprimne lituju.Ja s toho zvraceni mam hruzu uz proto ze starsi syn ..ted je mu 13 to nikdy nezastavil a skoncili jsme na kapackach v nemocnici,to trvalo tak do jeho 5 ti let,ted z je to v pohode.A jak zacne maly zvracet nebo prujem jsem psychicky hotova co bude.My jsme zacli marodit pred rokem casto, co zacla skolka,tyden skolka ,14 dni doma,tak jsem zvedava jak to bude letos :think: Dobehla jsme si ted pro Hylak kapky do lekarny tak snad pomuzou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.8.10 15:38

Já je mám nejrději-teda jsou hořký,ale pomůžou.Dáváme je i v práci lidem na průjem.Jak píšeš,Adámek začal loni chodit do školky a přesně jako vy,víc doma než ve škloce.Snad už se promořil a bude teď chodit víc.Byli jsme i na mandli a to vůbec nepomohlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.8.10 15:59

Chudacci maly,pry si musi vybudovat imunitu tim marodenim ,tak si rikam, aspon nam to bude teda k dobru a pozdeji nezamarodime vubec :dance: Ja mam teda s te skolky hruzu,od zari jdeme na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
25.8.10 22:22

Holky,Vojta začal taky marodit s pravidelnou docházkou do školky.Dr. mě utěšoval,že děti mají takový období,kdy jeden rok jsou nemocní skoro pořád a další třeba jen párkrát.Když končil první třídu,nechala jsem si napsat doporučení na alergologii a zjistili mu alergii na roztoče a plísně.Bral i léky na podporu imunity,ale nijak extra mu to nepomohlo.Naštěstí vždycky začal s nachlazením na víkend,takže si to nejhorší vyležel doma a pak mašíroval zase od školy.
Ted' teda musím zaklepat,tak od vánoc nijak extra nemocný nebyl,ale hlavně mu rychle zabírá na rýmu sprej na alergii.Tím pádem se mu už ani moc nerozjede kašel,který ho vždycky potrápí víc.
Eliška se zatím jakž takž drží,i když taky občas ze škoky něco dotáhne.
A Štěpánek za svůj první rok měl několikrát rýmu a kašel,3× jednodenní virozu a neštovice.Chudák to vždycky chytne od těch starších.

Držte se,at' je to cokoli,vždycky to ty prcky potrápí.A nás rodiče ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.8.10 12:23
verenika píše:
Já je mám nejrději-teda jsou hořký,ale pomůžou.Dáváme je i v práci lidem na průjem.Jak píšeš,Adámek začal loni chodit do školky a přesně jako vy,víc doma než ve škloce.Snad už se promořil a bude teď chodit víc.Byli jsme i na mandli a to vůbec nepomohlo :zed:

prosimte jak dlouho jste ty kapicky davali ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.8.10 20:45

Asi týden,si už nepamatuju :oops: V letáku to není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
19.10.11 11:21

už potřetí během týdne jsem měla průjem, přijde z ničeho nic, trvá třeba 2-3hodiny kdy letím tak 8krát na wc a průjmuju, nezvracím, nemám teplotu.pak jako když utne a je po průjmu a za 2dny nanovo
myslíte, že se jedná o nějaký bacil, nebo je to jídlem? přišlo to pokaždý po zmrzlině z obchodu, takže ji vyhazuji
kdyby se jednalo o bacil tak by ten průjem byl pravděpodobně trvalý ne?
jde mě hlavně o to aby jsem nenakazila malýho, nasadila jsem si dnes hylak a ještě by mě zajímalo co kojení? normálně kojím dál, ale bojím se, že když si dám dietku že přijdu o mlíko :-? nevadí být dva dny jen na suchým rohlíku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
19.10.11 11:40

přijde mi to spíš jako reakce na jídlo, může to být po mliku, smetaně, co je v té zmrzlině… jinak já byla o suchém rohlíku celé šestinedělí a stále plně kojím :wink: Hodně pij a bude to v poho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí