Opakovaný sen - výbuch plynu

276
7.5.15 12:14

Opakovaný sen - výbuch plynu

Ahoj maminky, nevíte co by mohl znamenat tento sen? Už asi po 4. se mi zdá stejný sen, sedíme s rodinou v kuchyni, najednou manžel vyndá čudlík od plynu, ten uniká a následně celá místnost vyletí do povětří, já si vždy stihnu zacpat uši, je to jako by to bylo živé, píská mi v nich, pak je mám ve snu zalehlé, nikoho neslyším, vzbudím se. Vždy je ten sen hoooně podobný, na děj úplně stejný, jen třeba vaříme něco jiného, nebo zrovna nesedíme na židlích, ale stojíme u okna… :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1201
7.5.15 12:24

@Mamculina Plyn- nebezpečí, otravy, výbuchy (v reálu jde o konflikty, žárlivost, podezírání, nenávist)

• vše může být zakryto lákavou vůní, nebo rádoby laskavým slovek a pochopením..

Výbuch- jde o nebezpečnou explozi v bytí-NEZVLÁDÁNÍ SITUACE

• s nervy snícího není něco v pořádku Co explodovalo?
  • dramatické uvolnění negativní energie při sebevyjádření
  • strach
  • orgasmus
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
7.5.15 12:35

@Leniczka23 z čeho čerpáš? Nezpochybňuji, zajímá mě zdroj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
7.5.15 12:39

@Leniczka23 ty jo, docela to sedí, jsem teď těhotná, manžel pořád někde dračí s autem, to je výlet do německa ( pracovní ) za celý den nenapíše blbou smsku, já mám doma ještě batole, věčně nervy jestli je manžel živý a nikam to nenabořil… :zed: Samosebou se kvůli tomu věčně hádáme, protože on než aby dal o sobě vědět, tak bude dál ignorovat moje smsky a telefonáty. Věčný kolovrátek. :) A konkrétně vybouchl vždy sporák. A děkuji moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
7.5.15 12:44

@Mamculina Mně se několikrát zdálo, že jsem se hádala ve snu s manželem, nebo mamkou. Uznala jsem, že je to možná obava, nebo stresy kolem, že se to pak ventiluje, nebo se bojím, že bych s emohla rozhádat s ostatníma (jsem cholerik, tak kolikrát nemám k hádkám daleko) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
7.5.15 13:30

@Kalla1412 Mám doma mega starého snáře, né žádný z těch nových, je to bichle jako prase a vždycky to sedí..:-) @Mamculina Když si to vždycky přečtu, taky hned vím odkud vítr vane..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
8.5.15 16:16

@Leniczka23 a jméno? autor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.5.15 16:23
@Mamculina píše:
Ahoj maminky, nevíte co by mohl znamenat tento sen? Už asi po 4. se mi zdá stejný sen, sedíme s rodinou v kuchyni, najednou manžel vyndá čudlík od plynu, ten uniká a následně celá místnost vyletí do povětří, já si vždy stihnu zacpat uši, je to jako by to bylo živé, píská mi v nich, pak je mám ve snu zalehlé, nikoho neslyším, vzbudím se. Vždy je ten sen hoooně podobný, na děj úplně stejný, jen třeba vaříme něco jiného, nebo zrovna nesedíme na židlích, ale stojíme u okna… :zed: :)

Znamená to pouze tolik, že jsi unavená, utahaná - a že potřebuješ nějaký zážitek pro lepší náladu. Sny jsou odrazem našeho momentálního rozpoložení, víc v tom nehledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.20 15:50

Obnovuji téma

Mně se zase opakovaně zdá o jiném bytu. Zdá se mi že ještě v jiné části města mám druhý byt a vždy se do něj vrátim po delší době a jsem v tom snu hodně ráda že jsem ten byt zase po čase navštívila. Koukám co jsem tam nechala naposledy (v tom snu klidně po letech),vyvětrám tam a říkam si v tom snu že zase nějakou chvíli tam budu než se zase vrátim do toho hlavního současnýho. Ten sen se mi zdá dost často a opakovaně už pár let. Když se vzbudim tak už i někdy mám pocit že mam ještě někde jiný byt přitom nemam 8o..Nevíte někdo co by to mohlo znamenat?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak