Opakující se rýma

48
24.11.24 12:41

Opakující se rýma

Krásnou neděli. :) Jdu si jen pro radu..Můj syn (2,5 roku) začíná zase jakoby bublat v nose. Smrkat ještě úplně neumí. Ano když mu řeknu ať foukne tak trochu foukne takže to co je opravdu na kraji vyleze. Odsavat přes vysavač už odmítám protože u toho tak křičí že to je slyšet snad po celé ulici..Mám i tu odsavacku kde odsávání pusou, ale u tentaky odsaju jen co je na začátku. Uz je to asi podruhé nebo potřetí teď takže jsem mu nasadila Sinupret a Prostrikavam mu nos 3× denně mořskou vodou. Starsi syn má rýmu cca týden, tam dělám výplachy konvičkou. Ma nos kolikrát tak ucpaný že při výplachu jen lezou kapky vody…Nicméně ani jeden nemá tu rýmu nijak zbarvenou nebo tak…Naštěstí… 8) Už mi i napadlo jestli to nemůže být streptokok když se to takhle vrací mladšímu..Ale zase si říkám že nemá žádné teploty nic kromě té rýmy ani jeden nemá. A když má někdo streptokoka tak pokud mu nezpůsobuje nějaký velký problémy tak se to stejně neřeší ne? Myslim jako horečky atd…U doktorky jsem nebyla mám strach že bysme tam chytli něco dalšího a když nemají teplotu.
Jen se chci zeptat nemáte nějaká typ jak nejrychleji se rýmy zbavit? Já teda doufám že zabere ten Sinupret.Mate s ním zkušenosti???Mám strach tím že neumí moc smrkat aby mu to nesedlo na dutiny nebo na uši tím že ta rýma nejde ven tak jak by měla. A vyleze při jeho fouknutí nebo mém vysátí pusou jen to co je na kraji :) Děkuji a přeji hezkou neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.11.24 19:14

@Anonym2216 Ahoj asi to je k nicemu ale mam syna budou mu 3. A taky porad rymy. A dr nam vytery nedelala

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA