Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
My taky bojujem od 30.10 s horečkama..dcera 6let. prý viroza a máme počkat 4-6dnů. Nic jiného jí není, nemá rýmu, nekašle…ale co 4hod vysoké horečky až ke 40kám. Před 14dny to prodělala mladší dcera, ale ta hrozně kašlala a vyklubala se z toho angína. Ale neměla ani tak vysoké horečky a zvracela 3dny.
Anonymní a ona při 37,5 je nějaká zchvácená, je jí špatně, leží??? U nás zvýšená teplota moc nebývá, ale možná ji ani neregistruju, když nemá dcera nějaké příznaky.
Udělají se kruhy pod očima a nekdy je ji zle vic nic..vic jak 37,5 nepřekročí. rikam si jestli neni vyčerpana ale prijde ze skoly da si obed odpocne hraje si a ukoly nema nic fyzicky narocneho chodi jen na vytvarku co se krouzku tyka..
Tak to bych vyčerpání nepřipisovala…
a u toho doktora na odběr jste nebyli?
asi bych taky trvala na nějakém vyšetření
Byli ale pokazdy kdyz zavolsm tak jeste nejsou at si zavolam. druhy den..at zije nase zdravotnictvi času maj na vsechno dost idioti
No to mě ani nepřekvapuje…jak dlouho jim to bude trvat???
tak určitě napiš až budou výsledky.
No taky mne to nepřekvapuje..nam udelaji ster z krku jestli neni angina a vysledny za 3-4 dny proste napalici ![]()
Ano napisu pak co to bylo, ale verim ze nic a jen nas pozlobil „bacil“
Tak super!!!
U nás asi fakt jen 4denni viroza.pak v pohodě, so a ne doma a v pondělí šla do školy.????
Tak super!!!
U nás asi fakt jen 4denni viroza.pak v pohodě, so a ne doma a v pondělí šla do školy
![]()
Dobrý den maminky, dcera 9let ma opakujici se teploty..uz asi měsíc ma 4-5× do tydne 37,5
zitra jdeme opet k doktorovi a budu trvat na odebrani krve..jsem na mrtvici
nevite co to muze byt, mate nekdo zkušenost? Děkuji