Opálená po celý rok

AnetaNovakov
21.5.23 23:10

Opálená po celý rok

Ahojda! Prosím o jakoukoliv radu! Mám světlou pokožku a v létě mám strašné mindráky a nechci nikam chodit. Určitě budete psát, že je důležité mít se ráda taková jaká jsem, ale… Jak to řešíte? Chodíte do solarka? Používáte samoopalováky? Já mám ze solárií strach a samoopalovaku jsem vyzkoušela nespočet, ale žádný mě zatím úplně na stopro nenadchl. A je opravdu jediné řešení se každý týden patlat a patlat. Četla jsem, ze Simona Krainova také pouziva samoopalovák, po te, co měla ona nebo někdo v rodině problém s kůži. To se fakt jako pořad dokola jen patla? Děkuji za vaše příspěvky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
144
22.5.23 08:50
@AnetaNovakov píše:
Ahojda! Prosím o jakoukoliv radu! Mám světlou pokožku a v létě mám strašné mindráky a nechci nikam chodit. Určitě budete psát, že je důležité mít se ráda taková jaká jsem, ale… Jak to řešíte? Chodíte do solarka? Používáte samoopalováky? Já mám ze solárií strach a samoopalovaku jsem vyzkoušela nespočet, ale žádný mě zatím úplně na stopro nenadchl. A je opravdu jediné řešení se každý týden patlat a patlat. Četla jsem, ze Simona Krainova také pouziva samoopalovák, po te, co měla ona nebo někdo v rodině problém s kůži. To se fakt jako pořad dokola jen patla? Děkuji za vaše příspěvky.

Ahojky, taky se špatně opaluji, solárkům nefandím a tak používám samoopalovák. Používám tělová mléka, co postupně opalují. Stejně se každý mažu normálním tělovým mlíkem, tak to ob den máznu tím samoopalovacím. Nijak mě to neobtěžuje a jak je to postupně, tak to podle mě vypadá i přirorezeně a neflekatí. Používám obyčejný od Ziaja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
22.5.23 10:17

Já dřív chodila do solárka, asi rok, ale došla jsem k tomu, že když si každý den poctivě mažu spf, chození do solárka je vlastně pěkná blbost.. takže už nechodím, mažu se samoopalovákem. Ono je to vlastně jedno, jestli se máš mazat tělovým krémem nebo samoopalovákem, takhle se aspoň občas vážně namažu, jinak bych to krémem flákala, znám se :)
jinak na aplikaci doporučuju takovou tu aplikační rukavici, mají i v drogeriích, a čím konkrétně mazat - ziaja samoopalovák je fajn, dřív jsem jela eco by sonya, ale ten ziaja je taky v pohodě a cenově o dost lepší :D ještě mám ráda opalovací kapičky do tělového krému z dm - prostě nakapeš pár kapek koncentrátu do svýho krému a mažeš. teď mám doma samoopalovák od nivei, byla jsem v drogérce a jinej skoro neměli - a ten mi teda nevyhovuje, mám dokonce fleky na kotníkách, což jsem teda už nezažila ani nepamatuju a myslela jsem, že s tou aplikační rukavicí není nic takovýho možný, ale evidentně je :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
22.5.23 10:43

Nijak to neresim. Naposled jsem to resila na gymplu, kdy jsem z toho mela taky mindraky, protoze kamosky byly vsechny opalene. Ted jsem v pohode i uplne svetla a neopaluju se, naopak se na ven natiram 50kou kremem. A je mi uplne jedno, jak to vypada, nebo nevypada. Proste mam svetlou kuzi, tak o sobe rikam, ze jsem Snehurka, kdyz se tomu nekdo podivi. Na starosti mam zajimavejsi veci nez resit nejake opaleni, patlat se kremy, nebo si nicit kuzi v solarku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
22.5.23 11:47

Já teda nejsem úplně bílá, ale světlá ano. Do solárka bych nepáchla a na samoopalovák nemám nervy. Řeším to tak, že v létě jedu na dovolenou, kde se opálím hodně a pak z toho těžím další tři měsíce, než to úplně zmizí :mrgreen: a zbytek roku neřeším, myslím, že v našich končinách to není nic výjimečnýho, potkávat v zimě světlý lidi. Ale chápu tě, opálenej člověk vypadá tak nějak líp, ale zase není potřeba z toho dělat bůh ví co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.5.23 11:51

Jsem jak Sněhurka, neopálím se ani po pár měsících u moře. Dřív jsem to řešila samoopalovákama, dneska je mi to fuk. Tak mám světlou kůži….. a co?

• Citovat
  • Upravit
3323
22.5.23 11:53

Já začínám mazat tak koncem dubna abych do kraťasů nebyl úplně sýratá :mrgreen:. Se samoopalovákem jsem nikdy neuměla dělal mi fleky. Ale teď používám tónovací tělové mléko a musim říct, že dobrý už po 3 použitích vidím rozdíl a bez fleků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.23 11:57

Já tohle pořešila odstěhováním na sever. :mrgreen: Dokonce tu ani nemám ten úplně nejsvětlejší make-up, jak jsem byla léta zvyklá. :mrgreen:

Anonym, protože nechci mít zahraničí spojené s profilem. :)

• Citovat
  • Upravit
15575
22.5.23 12:04

Chápu, ale neřeším to. Já nejsem sice úplně světlá, ale nohy se mi opalují blbě. U moře se vždycky spálím ač se mažu, takže to už neřeším. Mažu se opalovacím krémem a jsem ráda, že si neničím kůži. Solárko nikdy.
Jediná výjimka je Dotek slunce - Renovality, je to pleťový samoopalovací sérum. Používám na obličej a dekolt asi měsíc a musím říct, že mám krásně přirozenou lehce opálenou barvu. Takže na obličej doporučuju toto. Tělo neřeším, holt jsem jak sýr (nohy, ruce se mi opalují pěkně :roll: :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová