péče po opalování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
647
24.6.23 20:00

Ja se hned spalim, kdyz nemam zaklad ze solarka. Manzel se zas opaluje krasne, vzdycky jsem mu to zavidela :mrgreen: fun fact je, ze je napul Ir a napul Scot, takze predpoklady k opalovani rozhodne nema, ale stejne :lol:
Deti vypadaji v lete jako uplne jini lide nez v zime :lol: pres zimu maji vlasky takovy ten krasny teply odstin zlute, a jakmile v lete vykoukne slunicko, okamzite jim to zesvetla uplne do bela. K tomu ty jejich opaleny ksichtiky, opaleny tatinek, a vedle nich ja cela cervena, v lepsim pripade bila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
24.6.23 21:01
@Nikita 123e píše:
Zdravim maminky mate doma taky nějaké ditko co se rychle opálí? Je jeden den na slunci a už je zase o něco tmavší přes zimu zbledne ale jakmile je léto tak je jak ciganek :D na druhou stranu jsem rada ze není syreček po mě ale vedle mě vypadá jak kdybych si ho pujcila z Afriky :lol: :lol:

Dobrý deň,

v tomto prípade dovod k anonymite nevidím, príspevok som odtajnila.

Kristína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
24.6.23 21:47

Já se v dětství opalovala dobře, od puberty se to horšilo a teď už je to úplně do ruda, pak se sloupnu. Kluci se opalují dobře, ale rychle jim to mizí. A jdou nejdřív do lehce červené pak jim to zhnědne, zesvětlaj jim vlasy a na zimu vyblednou a vlasy ztmavnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí