péče po opalování

Nikita 123e
24.6.23 17:06

Opálení dětí

Zdravim maminky mate doma taky nějaké ditko co se rychle opálí? Je jeden den na slunci a už je zase o něco tmavší přes zimu zbledne ale jakmile je léto tak je jak ciganek :D na druhou stranu jsem rada ze není syreček po mě ale vedle mě vypadá jak kdybych si ho pujcila z Afriky :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5121
24.6.23 17:15

Jo taky mame dite co se hned opali… a to je duvod k anonymite? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
24.6.23 17:22
@hani28 píše:
Jo taky mame dite co se hned opali… a to je duvod k anonymite? :lol:

Samozřejmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.23 17:26

@Zeoli jsou tu některý ženský co mě znají a hned by mě ukamenovali za to ze furt říkám a řeším jak je malý opaleny 😂 😂přítom je to normální proto důvod anonymity 😃

• Citovat
  • Upravit
14686
24.6.23 17:27

Moje deti se taky hned opali. A pres zimu uplne nevyblednou. Maji to po mne. Kdyz jsem rodila na konci unora, tak se divili, kde jsem se byla opalovat takto ke konci tehotenstvi. A ja rekla, ze 3 tydny v zari v Chorvatsku :lol: Opaleni za 3 tydny mi vzdy vydrzi do dalsiho leta.

Příspěvek upraven 24.06.23 v 18:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.23 17:39

@Janča6 to je skvělý mým kluk to má po dedeckovi a tatínkovi ale všichni to moc řeší z rodiny tatínek má bili břicho a tmavě ruce a obličej a Malej je tmavej celej tak asi proč lítá nahatej😃 😃 😃

• Citovat
  • Upravit
8302
24.6.23 17:40
@Anonymní píše:
@Zeoli jsou tu některý ženský co mě znají a hned by mě ukamenovali za to ze furt říkám a řeším jak je malý opaleny 😂 😂přítom je to normální proto důvod anonymity 😃

Tvoje starosti bych chtěla mít :mrgreen:
No a ty si stěžuješ nebo chlubíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.23 17:46

@Zeoli ani jedno spis mě zajímalo jestli nejsem jediná
Pokud vám to vadi tak nemusíte reagovat :D

• Citovat
  • Upravit
6426
24.6.23 18:30

Máme v rodině dva druhy lidí, snědé a světlé. A ti snědí se jako děti opalovali do neskutečných tmavých odstínů jen lítáním venku. Já bohužel patřím do té druhé skupiny, v dospělosti už se držím jen ve stínu. A moje malá je to samé. Nejradši bych jí mazala stovkou krémem, ale aspoň nosí kšiltovku, tak zatím byla spálená jen jednou, když jsem neodhadla jarní sluníčko a vzala ji jako mimi na procházku. Mě se vizuálně líbí světlá pleť, ale zase tmavá je praktičtější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.6.23 18:38
@Liška32 píše:
Máme v rodině dva druhy lidí, snědé a světlé. A ti snědí se jako děti opalovali do neskutečných tmavých odstínů jen lítáním venku. Já bohužel patřím do té druhé skupiny, v dospělosti už se držím jen ve stínu. A moje malá je to samé. Nejradši bych jí mazala stovkou krémem, ale aspoň nosí kšiltovku, tak zatím byla spálená jen jednou, když jsem neodhadla jarní sluníčko a vzala ji jako mimi na procházku. Mě se vizuálně líbí světlá pleť, ale zase tmavá je praktičtější :)

Mne se drive vice libila opalena plet, ale posledni dobou taky inklinuji k te svetle…je to takova jako cistota, jemnost :D Taky na slunce moc nechodim, nedela mi to dobre a doktorka mi chvalila, jak mam mladou plet, ze vetsina zen ma treba uz hodne vrasky v dekoltu, ci obliceji…coz je hodne ze slunicka. No ja se stejne neopalim, tak tam nelezu no :mrgreen: Jinak dcera je po expriteli, ta se opaluje dobre, ale taky na slunce nechodi a porad se maze, takze si taky vesmes udrzuje svetlou plet…ale jako mala, byla vzdycky hned hneda…malej je spis po mne svetlejsi typ. A celkove to nikdy nikdo neresil, ani jedno, ani druhe :lol:

• Citovat
  • Upravit
101569
24.6.23 18:59
@Anonymní píše:
Pokud vám to vadi tak nemusíte reagovat :D

Nam vadi to zneužívání anonymu, rychlost opalování deti fajt neni nic intimniho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
24.6.23 19:05

Já jako děcko taky byla hned opálená a vydrželo mi to do teď do dospělosti… už jak je květen tak jsem tmavá, a pak jedu na dovolenou a přijedu jak černoch :lol: :lol: :lol: buďte ráda že se malej dobře opaluje,, aspoň se hned nespali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
24.6.23 19:09

Anonym je v tomhle případě porušení pravidel.
@admin odtajníte prosím?

• Citovat
  • Upravit
8302
24.6.23 19:18
@Anonymní píše:
Pokud vám to vadi tak nemusíte reagovat :D

Aha. Ani jedno. :lol: Tak já tedy odpovím - ano, taky se všichni velmi rychle a hodně opalujeme, nemáme čokoládové hnědé opálení, jako cikáni, ale jsme „do zlatova“, k tomu modré oči a světlé vlasy, no dcery jsou kočky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
24.6.23 19:19

Jj, dcerka je taky opalena po dvou hodinach na slunicku :lol: z dovolene odjizdime jako black and white :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML