Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jo taky mame dite co se hned opali… a to je duvod k anonymite? ![]()
@hani28 píše:
Jo taky mame dite co se hned opali… a to je duvod k anonymite?
Samozřejmě
@Zeoli jsou tu některý ženský co mě znají a hned by mě ukamenovali za to ze furt říkám a řeším jak je malý opaleny 😂 😂přítom je to normální proto důvod anonymity 😃
Moje deti se taky hned opali. A pres zimu uplne nevyblednou. Maji to po mne. Kdyz jsem rodila na konci unora, tak se divili, kde jsem se byla opalovat takto ke konci tehotenstvi. A ja rekla, ze 3 tydny v zari v Chorvatsku
Opaleni za 3 tydny mi vzdy vydrzi do dalsiho leta.
Příspěvek upraven 24.06.23 v 18:24
@Janča6 to je skvělý mým kluk to má po dedeckovi a tatínkovi ale všichni to moc řeší z rodiny tatínek má bili břicho a tmavě ruce a obličej a Malej je tmavej celej tak asi proč lítá nahatej😃 😃 😃
@Anonymní píše:
@Zeoli jsou tu některý ženský co mě znají a hned by mě ukamenovali za to ze furt říkám a řeším jak je malý opaleny 😂 😂přítom je to normální proto důvod anonymity 😃
Tvoje starosti bych chtěla mít ![]()
No a ty si stěžuješ nebo chlubíš?
@Zeoli ani jedno spis mě zajímalo jestli nejsem jediná
Pokud vám to vadi tak nemusíte reagovat ![]()
Máme v rodině dva druhy lidí, snědé a světlé. A ti snědí se jako děti opalovali do neskutečných tmavých odstínů jen lítáním venku. Já bohužel patřím do té druhé skupiny, v dospělosti už se držím jen ve stínu. A moje malá je to samé. Nejradši bych jí mazala stovkou krémem, ale aspoň nosí kšiltovku, tak zatím byla spálená jen jednou, když jsem neodhadla jarní sluníčko a vzala ji jako mimi na procházku. Mě se vizuálně líbí světlá pleť, ale zase tmavá je praktičtější ![]()
@Liška32 píše:
Máme v rodině dva druhy lidí, snědé a světlé. A ti snědí se jako děti opalovali do neskutečných tmavých odstínů jen lítáním venku. Já bohužel patřím do té druhé skupiny, v dospělosti už se držím jen ve stínu. A moje malá je to samé. Nejradši bych jí mazala stovkou krémem, ale aspoň nosí kšiltovku, tak zatím byla spálená jen jednou, když jsem neodhadla jarní sluníčko a vzala ji jako mimi na procházku. Mě se vizuálně líbí světlá pleť, ale zase tmavá je praktičtější
Mne se drive vice libila opalena plet, ale posledni dobou taky inklinuji k te svetle…je to takova jako cistota, jemnost
Taky na slunce moc nechodim, nedela mi to dobre a doktorka mi chvalila, jak mam mladou plet, ze vetsina zen ma treba uz hodne vrasky v dekoltu, ci obliceji…coz je hodne ze slunicka. No ja se stejne neopalim, tak tam nelezu no
Jinak dcera je po expriteli, ta se opaluje dobre, ale taky na slunce nechodi a porad se maze, takze si taky vesmes udrzuje svetlou plet…ale jako mala, byla vzdycky hned hneda…malej je spis po mne svetlejsi typ. A celkove to nikdy nikdo neresil, ani jedno, ani druhe ![]()
@Anonymní píše:
Pokud vám to vadi tak nemusíte reagovat
Nam vadi to zneužívání anonymu, rychlost opalování deti fajt neni nic intimniho ![]()
Já jako děcko taky byla hned opálená a vydrželo mi to do teď do dospělosti… už jak je květen tak jsem tmavá, a pak jedu na dovolenou a přijedu jak černoch
buďte ráda že se malej dobře opaluje,, aspoň se hned nespali
Anonym je v tomhle případě porušení pravidel.
@admin odtajníte prosím?
@Anonymní píše:
Pokud vám to vadi tak nemusíte reagovat
Aha. Ani jedno.
Tak já tedy odpovím - ano, taky se všichni velmi rychle a hodně opalujeme, nemáme čokoládové hnědé opálení, jako cikáni, ale jsme „do zlatova“, k tomu modré oči a světlé vlasy, no dcery jsou kočky ![]()
Jj, dcerka je taky opalena po dvou hodinach na slunicku
z dovolene odjizdime jako black and white ![]()
Zdravim maminky mate doma taky nějaké ditko co se rychle opálí? Je jeden den na slunci a už je zase o něco tmavší přes zimu zbledne ale jakmile je léto tak je jak ciganek
na druhou stranu jsem rada ze není syreček po mě ale vedle mě vypadá jak kdybych si ho pujcila z Afriky