Opalovací krém do školky - DM, Dr. Max

1906
29.5.26 08:18

Opalovací krém do školky - DM, Dr. Max

Ahoj, máte prosím doporučení na přípravek na opalování pro 4leté dítě do školky? Dceři, i přesto že má kšiltovku, tak má úplně červené tvářičky, skoro až puchýřky. :? Takže něco, co si zvládne namazat sama.
Koukala jsem po tomto. Je to dobrá volba?
Právě objeveno v dm: babylove opalovací krém ultra sensitive OF50+ (https://www.dm.cz/…nsitive-of50?…)
Další tipy prosím jen z DM nebo Dr. Max. Děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10869
29.5.26 08:31

Wooden Spoon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.26 08:33

Ja do školky dávám v roll on nebo na obličej mají v dm takovou tyčku jako tuhý deodorant…sprej měla taky, tak jim to pomohli nastříkat, i rozetřít, když byla malinká…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.26 08:35

@Tarena to bych se zase trochu bála, aby ji to někdo neukradl…u nás chodí ven dopo, i odpo, u školky mají i les v zahradě a pískoviště mají zastíněné plachtou

• Citovat
  • Upravit
4897
29.5.26 08:43

A nemůžou být ty červené tváře, skoro až puchýřky, spíš reakcí na konvenční opalovák? Koupila bych opalovák pouze s minerálním filtrem, jak píše @Tarena např. wooden spoon.
Něco podobného totiž měli děti kamarádky, se kterými jsme jednou byli na dovolené. Červená vyrážka s puchýřky. Půjčila jsem jim náš opalovák a krásně se jim to zahojilo. (Obsahuje totiž zinek, který sám o sobě pomáhá hojení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
29.5.26 08:49

Já jsem taky pro wooden spoon, syn měl vyrážky ze všech DM, Nivea, Vichy… Až wooden spoon a Naif to zachránily. Akorat ten naif se blbě rozmazava, to by mu asi učitelky musely pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5717
29.5.26 08:57

My máme teď do školky tohle

https://www.drmax.cz/…-mleko-75-ml?…

Není tak hutný a dobře se roztírá. Já jí ale mažu už ráno a na ven učitelky pomáhají a natřou jim obličej a ruce tím jejich krémem.

Z DM jsme koupili předloni na dovolenou a spálila se. Přijde mi, že tam ta ochrana nic moc. Ale dítě mám opravdu světlé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
29.5.26 09:55
@Anezka1990 píše: Více

jak se rozmazává ten wooden. Kupujeme v DM, ale vím že to není. Ale všechny přírodní co jsme měli tak strašné. Měli jsme i alverde, levnější a dcera byla celá bílá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
29.5.26 11:07
@KKK85 píše: Více

Tak ono všechny přírodní jsou prostě hutné, jinak to ani technicky nejde. A vice ci méně do bila sly taky vsechny, co jsem zkoušela, zejmena pokud to melo vyšší SPF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
29.5.26 11:08
@Wenn.Nox píše: Více

My jsme spojojeni asi nejvic s timhle Právě objeveno v dm: SUNDANCE dětský sprej Sensitiv OF50 (https://www.dm.cz/…ensitiv-of50?…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
29.5.26 11:09
@KKK85 píše: Více

Rozmazava se v pohodě úplně, syn- taky 4 roky- si ho maže sam, není moc hutny. Mají velký balení, který ma to normální vymackavani (jak bepanthen treba), tam neodhadne množství a pak mají menší, s pumpickou, vleze se i do kapsy, a to je úplně skvělý. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
29.5.26 13:26
@vedma007 píše: Více

Letos jsem ji ještě ničím nemazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
29.5.26 20:48

@Wenn.Nox A kdy se ve školce bude mazat? Protože pokud ji koupíš s chemickými filtry, tak se musí namazat aspoň 20-30minut před sluněním, takže mazat se v šatně před vycházku je dost pozdě. Zmiňovaný Woodem spoon se mě rozmazává špatně a mé dítě ho víc dnů po sobě na kůži nenese - těžko říct zda je to olejem nebo zinkem… Takže mažu ráno doma nejcitlivější místa opalovákem s chemickými filtry, ale pravda odpoledne se školkou ven nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
29.5.26 21:24
@Finkaa píše: Více

No, ona je to spis fama s těma 20-30 minutami… Funguje hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí