Opalovací krém pro děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19874
22.5.17 23:31

Miminka jsem nemazala. Měla jsem je v kočárku se sluneční clonou, fungovalo to skvěle, mazat nebylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
23.5.17 09:28

Do 1 roku jsem nemazala, teď jsem vzala z lékárny Ladival třicítku. Ptala jsem se na opalováky pediatra, říkal mazat, ale ne zas padesátkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
23.5.17 09:57

Máme z lékárny určení od narození faktor 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
23.5.17 12:13

Jedině Daylong, nedávno jsem navíc četla recenze a ten jediný vyšel pro děti ok. My používali Daylong Kids, ale je i něco pro Baby. Ale jak píší ostatní, do roka jsem nemazala (možná červenec/srpen ve stínu u vody, ale v květnu rozhodně ne, ani při třicítkách), prostě na přímé slunce nechodit, plínu přes kočár atd. Ono to sice opaluje i ve stínu, ale ty krémy jsou docela jedy, nedělej si iluze.. Kdyžtak se poraď s pediatrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.17 10:36

Já jsem si koupila od Uriage, je sice dost drahý. Ale nehodlám své dítě vystavovat přímému slunci, jenže UV záření je i ve stínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolinka95
20.4.20 22:41

Nám se nejvíc osvědčil krém od bielendy. Koupila jsem pro syna tu 50ku a na to jak má malej citlivou pokožku, tak ho krém neštípal, za což jsem ráda, protože vždycky když chci vykzoušet něco nového tak je to poměrně risk, protože ne všechno snese.

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
21.4.20 20:57

Tady tu značku prodávají kde? Má ji normálně lékárna?

• Citovat
  • Upravit
Karolinka95
24.4.20 21:20

@Kikinka01 V lékárně bohužel ne, tam už krémy nekupuju, protože mi přijdou strašně nastřelené a nemyslím si, že by patřily mezi ty nejlepší, takže jsem si tady tento objednala z riana.

• Citovat
  • Upravit
540
24.4.20 22:03

Když měl malý 4 měsíce, nemazala jsem ničím, ale že by byl celé dny ve stínu, to zas ne… Už měl v té době lehce sklopený kočárek, cca. 30 stupňů (do korbičky se už nevešel) nebo občas jel v autosedačce. Tak proste trochu na něj svítilo no, na nožičky, když jsme jeli proti sluníčku, tak občas i na hlavu. Samozřejmě měl nějaký klobouček. Nějakou újmu z toho nemá :D Ale asi by bývalo nebylo na škodu ho něčím namazat, pro jistotu, nějak bych to nehrotila a koupila Niveu, Astrid… Ublížit mu podle mě nemůžeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.20 16:03

Stalo se Vám někomu, že se opalovací krém 50+ nevstřebal a zůstal bílý film, který nejde umýt? máme Uriage 50+ a vstřebá se všude jen ne na čele. Poradíte někdo prosím, jak ho dostat pryč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí