Opar a miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
951
29.6.17 04:05

Opar a miminko

Tak se stalo, ceho jsem se hrozne bala. Udelal se mi opar. Mam doma 7m holcicku, ale je narozena ve 26tt. Rousky tu mam nakoupene, takze bez rousky k ni nepujdu, ale i tak mam hrozny strach. Mela jste nektera opar u maleho miminka? Bylo vse v poradku, jak pripadne probihala nakaza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
554
29.6.17 04:58

Ja mela opar, kdyz nebylo malemu ani pul roku :-(…trpim na ne hrozne odmala. Shanela jsem kvuli tomu tehdy info vsude a uklidnim te :-)..nekolik dokroru mi potvrdilo, ze opar na rtu od maminky a kor jestli jeste kojis je temer neprenositelny, protoze ma od tebe protilatky. A i kdyby jsi nekojila, tak je tam fakt mala pravděpodobnost.
Rousku jsem nenosila, koupila jsem si ty naplasti na opary a za tri dny byl pryc. Nesahala jsem si na pusu a hodne si myla ruce. Neboj to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
29.6.17 05:09

Jamela kdysi nekolik oparu vedle sebe, vypadala jsem jak po kole v ringu a prijela me navstivit kamaradka s malickatym nekolikatydennim miminkem a v pohode…zadnou rousku jsem ani nemela, jen proste nedavat pusinky, nesahat si na ten opar a bude to OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
29.6.17 06:03

Bala bych se u uplne maleho miminka, ta tvoje uz je vcelku velka. Davej si vic bacha a opar prelep. Nikdo mi nedokazal rict, jestli se muze, kdyz se koji, ale pro me to bylo mensi zlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
29.6.17 06:34

Mela jsem opar, ted nedavno, kdyz malemu byly dva, tri tydny.. Rouska neni potreba, jen jsem ho neoblizovala a prezili to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
29.6.17 06:48

@Elvinerha Mne se udelal opar kdyz byly male tri tydny, nepusinkovala jsem, davala si naplasti, neustale myla ruce a u postele dezinfekcni gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
29.6.17 08:48

Tak já měla opar ješte když byl malý v inkubátoru(asi ze stresu, taky se narodil drive)a nemohla jsem k nemu.Az pozdeji az jsem mela strup a rousku jsem take mela. Nesahej si na pusu, nos roušku a myj si ruce a bude to ok.Mela jsi opar v tehotenstvi? pokud ano mimi by melo mit protilatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
29.6.17 08:49

Jo a ted si vzpominam muj maly mel opar cca v8 mesicich na rtu. Dostal kapky b komplex a dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
29.6.17 08:59

Já měla opary v těhotenství, pak hned druhý den po porodu, to jsem malou kojila a pak každou chvíli, nikdy ho zatím nechytla… nedávat pusu, nejíst pak ze stejného příboru, nepít ze stejné sklenice, když byla miminko, víc jsem si dezinfikovala ruce… Mám pocit, že se po prvním vstupu herpetického viru u dětí může opar projevit i jako stomatitida… Roušku bych asi nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí