3,5 měsíční miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
27.6.17 10:15

3,5 měsíční miminko

Ahoj maminky,

jdu si k vám pro uklidnění. Mám doma chlapečka, 3 a půl měsíčního. No a jsem už trochu nervózní, že podle tabulek nedělá to, co je psáno.

Hračky ho vůbec nezajímají, ani se po nich nenatahuje. Vůbec ještě nezjistil, že má ručičky - neprohlíží si je ani je nespojuje (jen je má pořád v pusince). A ještě mě zaráží, že když na něj mluvíme tak se vůbec neotočí, ani za zvukem hračky. Musím se mu vyloženě „vnutit“ do výhledu.

Myslíte, že se mám znepokojovat, mám z toho docela strach. Děkuji vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2054
27.6.17 10:20

@kacaba666 Leká se nějakého zvuku? Když by něco praštilo o sebe a on o tom nevěděl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
27.6.17 10:20

Tak to si myslim, ze by mel zhodnotit pediatr, kdyz mu reknes, ze se ti neco nezda.

Jinak kazde miminko je jine a hodnotit dle internetu opravdu nejde.

• Citovat
  • Upravit
15438
27.6.17 10:23
:roll: :roll: :roll: :roll:

Zase tabulková matka?

Vykašli se na tabulky, nečti nesmysly. Každé dítě je jiné. Tabulky jsou víš k čemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
27.6.17 10:32

@kacaba666 Ach jo, kdzy nekdo chce cpat dite do tabulek, tak by je mel v prve rade znat. Nemusi delat nic z toho, co jsi vyjmenovala. Nase dr. zkousela otaceni za zvukem v 7 mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
27.6.17 10:32

Byli jsme na vyšetření uší, ty má v pořádku. A tabulky jsem nechtěla řešit, jen se bojím. Vám, že každé dítě je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.6.17 10:33

@kacaba666 Tak mě by to ve 3,5 měsících znepokojilo, ale řešila bych to s pediatrou, ne tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409

Naše malá má dva apůl měsíce a lekavá teda je, poku se ani neleká ať vyšetři sluch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945

Toto musí posoudit pediatr, ne maminky na internetu a jinak nečti internet, to je na ho.no , to je,,plašák maminkek"
Jedna doktorka napsala na dveře, nezajímají mě vaše diagnosy s internetu, já vystudovala vysokou školu a k tomu mám 20 let praxe :), takže v tomto má pravdu, můžu jí říct, co mě trápí, ale nemůžu se ohánět internetem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
27.6.17 10:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15438
27.6.17 10:41
@tumpach píše:
Toto musí posoudit pediatr, ne maminky na internetu a jinak nečti internet, to je na ho.no , to je,,plašák maminkek"
Jedna doktorka napsala na dveře, nezajímají mě vaše diagnosy s internetu, já vystudovala vysokou školu a k tomu mám 20 let praxe :), takže v tomto má pravdu, můžu jí říct, co mě trápí, ale nemůžu se ohánět internetem

Opravdu to napsala přesně takto? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
27.6.17 11:10

Pokud strka rucicky do pusy, tak uz je objevil:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
27.6.17 11:58

Právě na internet se raději nedívám na tabulky, ale mám doma knížku O matce a dítěti a je tam vývojová tabulka. Znervóznělo mě to s těma ručičkama, že by si je měl prohlížet, spojovat a hrát si s nimi a ty další věci. Chápu, že to nemusí dělat na den přesně, ale trochu mě uklidní, když má někdo podobné zkušenosti s miminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
27.6.17 12:08
@tumpach píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
27.6.17 12:08

@Šmoulice jo přesně takto a další a další vtipné věci :mrgreen:
Také že není Frankenstein, a že potřebuje čůrat a jíst a pít :mrgreen: :mrgreen: (je od rány, ale myslí to dobře)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí