Alergie na opalovaci krem

24.6.17 16:29

Alergie na opalovaci krem

Ahoj. Mam pro svou rocni dcerku opalovaco krem primo z lekarny. Ale pokazde kdyz ji namazu pusu tak ji zcervenaji oci zacnou slzet a tece ji z nosu. Uz nevim co za krem pouzit. Vzdycky si to do tech oci nejak dostane. Zapesti a prstiky nemazu. Navic se ji to i tezko maze protoze se u toho vzteka.
Mate zkusenost? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
24.6.17 16:44

Zkusila bych změnit značku krému. Já to znám u sebe, já po mnoha zkušenostech používám jenom DayLong. Ale třeba mojí kamarádce sedí jenom Bioderma. Zkuste v lékárně požádat o vzorky a zkuste co dcerku nebude dráždit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
24.6.17 16:56

Já mám dobrou zkušenost se značkou Avéne a nebo Bioderma. Ještě je fajn Vichi. Zkuste si říct o vzorečky a vychytat, který krém bude sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
24.6.17 17:12

Synovi sedi krem od Kiss my Face pro nejmensi. Take se mi jinak osype, slzi oci,…Jinak je dulezite mazat hodne opatrne kolem oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
24.6.17 17:13

Ony všechny standardní opakovací krémy jsou vlastně dost sajrajt, jelikož mají filtr na chemické bázi. Zkus si přečíst něco na téma přírodních opalovacích krémů, které mají tu bázi fyzikální. Přes NET se dá koupit např. od Dr. Mercola, ale je to drahé jak prase. Nebo alespoň zkusit Alverde z DM drogerie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.17 17:37

@Adelka951 jsem opatrna ale dcera kdyz zacnu mazat tak se ji to nelibi zacne tam strkat ruce a ma to v ocich :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
24.6.17 17:49

Ja muzu jen Eucerin proti solarni alergii. Je skvělý a vyborne se roztira i SPF50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
24.6.17 19:46

@Irena.Hlovcová my sme nemazali dceru prve 2 roky vobec. Mala biely siroky klobucik a bola malo na priamom slnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
24.6.17 22:30

Jedna z mych dcer a ja sneseme jediny a to Daylong, jinak alergicka reakce,koprivka.Sice se o nem psalo, ze neni tak uzasny, jak se propagovalo, ale myslim, ze pro citlive a alergiky je uzasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí