Srůstání pysku u holčiček?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.6.17 12:37

Srustani pysku u holcicek

Ahoj mam holcicku 4m a mam takovou otazku, jak bych poznala ze srustaji pysky? Jak to vubec vypada? S holcickami nemam zkusenost, tak nevim, jak to ma u miminka vypadat, mohl by mi to prosim nekdo popsat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.6.17 12:51

Ted jsem to resila u svoji holcicky. Mazu pravidelne jednou denne po koupani, mazala jsem tak i starsi dceru a ta v pohode a u mladsi zjistila pediatricka na trimesicni kontrole ze ji to srusta, poslala nas na detskou gyndu kde ji to pani doktorka rozrusila stetickou a mame mazat aspon dvakrat denne. Pry nektery holcicky jsou na to nachylnejsi tak ted mazu hodne casto ale i tak se to prej muze zase stat. Nicmene me laicke oko nic nevidelo. Mela to jen trosicku a ja jsem vazne nic nepozorovala. I pediatricka si nebyla uplne jista :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33018
26.6.17 12:55

Normálně dítěti při každé výměne plínky doma roztáhni pysky a vytři ji zevní genitál tamponkem namočeným ve slunečnicovém oleji nebo ji namaž bepanthenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
26.6.17 13:11

Take by mě to zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.17 13:19

Tak nase pediatricka to vubec neresi. Pri prohlidce zmeri, zvazi, poslechne a koukne do krku. Mam prvni miminko a nevim, jak to ma u holcicek vypadat, tak pochybuju, ze bych poznala, kdyz by tam byl srust. Snad se ozve nekdo, kdo poradi, jak to vypada. Jinak pri kazdem prebalovani mazu i kacku rybilkou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.17 13:26
@Anonymní píše:
Tak nase pediatricka to vubec neresi. Pri prohlidce zmeri, zvazi, poslechne a koukne do krku. Mam prvni miminko a nevim, jak to ma u holcicek vypadat, tak pochybuju, ze bych poznala, kdyz by tam byl srust. Snad se ozve nekdo, kdo poradi, jak to vypada. Jinak pri kazdem prebalovani mazu i kacku rybilkou.

Lepsi je slunecnicovy olej z lekarny… na doporuceni gyndarky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí