Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
neboj, nic se nestne.
Jen si pamatuji že když jsem se spalila na ruce tak mi manžel říkal, že mimčo bude mít jizvu na stejném místě… ![]()
Nechci tě nijak strašit, ale radši bych se zeptala doktora. Mě jednou známá říkala (servírka) že omylem jednou jedné těhotné slečně vylila horkou kávu na bříško - naštěstí se nic nestalo, zákaznice po porodu přijela se zdravým miminkem, ale říkala, že by miminko mohlo být klidně opařené. Tak nevím… držím palečky: určitě se nic nestane, ale doktora upozorni.
@Katuška.B Ježiš, to je blbost… ano, mimču se v určitých případech může při opaření či popálení něco stát, ale to musí být takový úraz, že by tu zakladatelka s náma nekecala a na netu, ale ležela na popáleninách.
Byla jsem včera na kontrole v porodce a prý se nemůže nic stát,mimi bylo vpořádku,jen dr říkala,že já budu mít jizvy,ale já jsem popraskaná stejně všude,tak to je fuk ![]()
Ahoj ženy, a jak je to když si třeba jako já dneska spálíte pupek od slunce? JAKO FAKT DOST, pálí mě to, mažu panthenolem, a to jsem byla jen ve vodě, v bazenu ponořená po krk, a namazaná 50 faktorem… nic jsem si nespálila badokonce neopálila, ale pupek mám rudej spálenej, se dneska asi vyspím ještě hůř než obvykle
![]()
@j.a.n.i1 jj už mám tvaroháček, pěkně tučnej, od Madety
jinak miminko bude asi v cajku už zase škytá ![]()
@Gabrielaaa Ještě jestli máš, tak já mám dobrou zkušenost s tea tree olejíčkem
a jinak mimčo bude rozhodně v cajku, to by ses musela vyloženě opařit…
@Gabrielaaa je to stejně tak, jako když se spálíš netěhotná. Akorát by sis matko měla uvědomit, že pobytem na slunci si přehříváš pupek, tím pádem přehříváš i plod. Ve vodě se ti opravdu nespálil, to si snad namlouvat nebudem… ![]()
@berry4 píše:
Ve vodě se ti opravdu nespálil, to si snad namlouvat nebudem…
A proč myslíš, že se ve vodě spálit nedá?
@berry4 ve vodě nebo bez, mazala jsem jak divá, nic jinýho spálenýho nemám, jinak s přehříváním bych to tak neviděla, určitě je „plodu“ větší vedro když jsi oblečená v tomhle horku než když jsi v chladný bazénový vodě, co měla 25 stupňů, a myslím že třeba africké žey nebo ženy žijící jižněji tohle tak neřeší
@ivašot. píše:
I pod vodu proniká velké procento Uv zářeví
@j.a.n.i1 to jako, že tam stráví zakladatelka celou dobu pobytu? No nic, asi obě víme, že by to nefungovalo…
Tak mě je taky divný, že když byla celou dobu po krk ve vodě, navíc namazaná 50tkou, tak si pupek spálila… Nevěřím tomu, sorry.
Jinak za mě Panthenol, ale to je asi jasný