Opařené břicho v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Moňas.p
9.6.14 20:48
@Gabrielaaa píše:
@berry4 ve vodě nebo bez, mazala jsem jak divá, nic jinýho spálenýho nemám, jinak s přehříváním bych to tak neviděla, určitě je „plodu“ větší vedro když jsi oblečená v tomhle horku než když jsi v chladný bazénový vodě, co měla 25 stupňů, a myslím že třeba africké žey nebo ženy žijící jižněji tohle tak neřeší

no tak v Africe jsou na to asi zvyklý a nic jinýho jim nezbyde. Nebo s má každá těhotná Afričanka stěhovat do Gronska? :D

• Citovat
  • Upravit
13046
9.6.14 20:52

@Moňas.p no právě, u ás tyhle teploty taky nejsou nic eobvyklýho, a myslím že fyziologicky prožívám těhotenství stejně jako ona :-)

a nevěřícím Tomášům, ao opravdu jsem celý odpo strávila v bazéu, vylézala jsem jenom při hře se synema na záchod, když jsem seděla venku měla jsem tričko, a mazala se, chycenný mám jen pupek, ale to je fuk, nemusíte to tak vehementně řešit, napsala jsem to do tématu přo příklad, kdyby se některé stejně strašně nezodpovědné těhotné ženě stalo něco podobnýho :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
9.6.14 20:57

@Gabrielaaa neřeším to vehementně, akorát jsem nikdy neslyšela, že by se něco podobnýho stalo

• Citovat
  • Upravit
101592
9.6.14 21:01

@Moňas.p Ale to přece nemusí znamenat, že to nejde… já se takhle spálila při šnorchlování, jen tedy jinou část těla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
9.6.14 21:03

Tak to já si umím docela dobře představit. Třeba jak je ta kůže na přiše úplně jinak napnutá a namáhaná než na zbytku těla, tak proč by nemohla reagovat citlivěji na slunko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
9.6.14 21:03
@j.a.n.i1 píše:
@Moňas.p Ale to přece nemusí znamenat, že to nejde… já se takhle spálila při šnorchlování, jen tedy jinou část těla…

a to jsi byla namazaná 50tkou a ještě k tomu pod vodou?

• Citovat
  • Upravit
Moňas.p
9.6.14 21:04
@ivašot. píše:
Tak to já si umím docela dobře představit. Třeba jak je ta kůže na přiše úplně jinak napnutá a namáhaná než na zbytku těla, tak proč by nemohla reagovat citlivěji na slunko?

to jistě mohla, ale ona na slunko vystavená nebyla, leda by splívala břichem nahoru :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101592
9.6.14 21:07
@Moňas.p píše:

A ono se snad šnorchluje nad vodou? A jinak ani 50 není ochrana, pouze cca 50× prodlouží dobu než se spálíš, tedy pokud je někdo ten blbý typ, co se bez ochrany spání po 5 minutách, tak mu ta 50-ka dá nějaké 4 hodiny a pokud je na tom sluníčku déle, tak se prostě spálí… plus tedy ve vodě se většina voděodolných krémů stejně opláchne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
9.6.14 21:08

I pod vodou to opaluje, půl metru pod vodou je ještě 40% uv záření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101592
9.6.14 21:11
@Moňas.p píše:
to jistě mohla, ale ona na slunko vystavená nebyla, leda by splívala břichem nahoru :mrgreen:

No, když si představím těhotnou sedící v bazénu, zrovna to vystupující břicho je společně s rameny nejvíce vystavené sluníčku, akorát že ramena máme povětšinou odolnější a na kůži v těch místech neprobíhají v těhotenství žádné změny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p

@j.a.n.i1 to mi nemusíš vysvětlovat, vím, co faktor znamená. Jinak pokud je blbý fototyp, tak si má dávat bacha ještě víc. A ptala jsm se, zda jsi byla i namazaná 50tkou, ne zda jsi šnorchlovala pod vodou. Ono se to navzájem totiž nevylučuje, šnorchlovat můžeš i nenamazaná :mrgreen:

A nechci se hádat, jen tomu nevěřím, to je můj názor a ten se tu stejně neřeší.

Přeju, ať to brzo přebolí

• Citovat
  • Upravit
15419
@j.a.n.i1 píše:
A ono se snad šnorchluje nad vodou? A jinak ani 50 není ochrana, pouze cca 50× prodlouží dobu než se spálíš, tedy pokud je někdo ten blbý typ, co se bez ochrany spání po 5 minutách, tak mu ta 50-ka dá nějaké 4 hodiny a pokud je na tom sluníčku déle, tak se prostě spálí… plus tedy ve vodě se většina voděodolných krémů stejně opláchne.

Souhlas, taky nechápu proč si každý myslí, že s 50 se nedá spálit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101592
9.6.14 21:16
@Moňas.p píše:

Ty ses neptala zda jsem byla pod vodou? Já tu ten doraz vidím :think:
A jinak ne 50-kou jsem namazaná nebyla, ale to neznamená, že se někdo přes 50 nemůže spálit, klidně pod vodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
10.6.14 07:22
@j.a.n.i1 píše:
Ty ses neptala zda jsem byla pod vodou? Já tu ten doraz vidím :think:
A jinak ne 50-kou jsem namazaná nebyla, ale to neznamená, že se někdo přes 50 nemůže spálit, klidně pod vodou…

mne, jen o vode nepisu, pisu, zda jsi byla namazana 50tkou a jeste k tomu pod vodou, vsak si to znova precti, nemyslim to zle, jen se ptam. Protoze to je hned dvojita ochrana a nezda se mi, ze se clovek spali takhle.

• Citovat
  • Upravit
Moňas.p
10.6.14 07:24
@ivašot. píše:
Souhlas, taky nechápu proč si každý myslí, že s 50 se nedá spálit

Ja si to nemyslim, jen je nepravdepodobny se takhle moc spalit namazana a jeste k tomu pod vodou

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky